Hidroizolatii cu membrane poliuretanice si poliureice  STRIKE CONS

Hidroizolatii cu membrane poliuretanice si poliureice STRIKE CONS

Marca:
STRIKE CONS
Serviciu prestat de:

STRIKE CONS

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
STRIKE CONS
STRIKE CONS executa lucrari de copertari poliureice pentru terase circulabile si terase semicirculabile, hale industriale, depozite, structuri metalice.

Hidroizolatie cu PU hale industriale, depozite, structuri metalice

Constructiile agricole, industriale precum grajdurile, soproanele sau halele de depozitare sunt expuse la sarcini mari. Vaporii si secretiile animalelor, gazele de la utilajele agricole, cat si umezeala crescuta a aerului si apa de condens afecteaza constructiile. La acestea se adauga influentele externe ale mediului precum furtuni, precipitatii, zapada, grindina si arsita. Un material de termoizolare pentru aplicatii agricole ar trebui sa fie durabil, rezistent si bineinteles rentabil din punctul de vedere al costurilor. Cu PU pot fi termoizolate toate tipurile de geometrii exterioare si acoperisuri atat la interior cat si la exterior. Materialul intarit protejeaza efectiv la curentii de aer si intareste, datorita stratului de termoizolare compact si fara rosturi, constructia portanta a cladirii. PU contribuie astfel la cresterea duratei de viata si a pastrarii calitatii materialului de constructie.Pu este un material Ecologic 100%.


Hidroizolatie cu PU terasa circulabila, copertare sapa - pardoseli ceramice

Copertarea acoperisurilor plane in cazul constructiilor noi si renovarea vechilor cladiri cu acoperis plan se numara printre domeniile principale de aplicare pentru spuma pulverizabila poliuretanica. Termoizolarea acoperisurilor plane impune cerinte mari materialului de termoizolare pentru ca acoperisul plan trebuie sa reziste la diverse solicitari precum oscilatii mari de temperatura, expunere la zapada, ploaie, vant. Este dovedit ca aplicarea pe acoperis aduce economii de timp de pana la 80% si economii de investitii de pana la 50% fata de procedeul de termoizolare conventional. Locuri critice, inaccesibile, precum luminatoarele sau parapetii pot fi usor termoizolate. Chiar si membranele bituminoase (in anumite cazuri) pot sa fie acoperite fara probleme cu spuma. La doar cateva minute dupa acoperire, spuma de termoizolare este intarita si se poate pasi pe ea. Ca incheiere se aplica, in cazul teraselor circulabile sapa si placarea cu sistemele ceramice (gresie, piatra naturala, granit etc.) sau alte sisteme.


Hidroizolatie cu PU terasa semicirculabila, copertare membrane poliureice

Copertarea acoperisurilor plane in cazul constructiilor noi si renovarea vechilor cladiri cu acoperis plan se numara printre domeniile principale de aplicare pentru spuma pulverizabila poliuretanica. Termoizolarea acoperisurilor plane impune cerinte mari materialului de termoizolare pentru ca acoperisul plan trebuie sa reziste la diverse solicitari precum oscilatii mari de temperatura, expunere la zapada, ploaie, vant. Este dovedit ca aplicarea pe acoperis aduce economii de timp de pana la 80% si economii de investitii de pana la 50% fata de procedeul de termoizolare conventional. Locuri critice, inaccesibile, precum luminatoarele sau parapetii pot fi usor termoizolate. Chiar si membranele bituminoase (in anumite cazuri) pot sa fie acoperite fara probleme cu spuma. La doar cateva minute dupa acoperire, spuma de termoizolare este intarita si se poate pasi pe ea. Ca incheiere se aplica, in cazul teraselor semicirculabile, membrane poliureice, ce pot oferi o rezistenta mecanica buna si protectie UV.

Lucru în România