Hidroizolatie bicomponenta flexibila Weber Saint Gobain Romania

Hidroizolatie bicomponenta flexibila Weber Saint Gobain Romania

Marca:
Weber Saint Gobain Romania
Produs furnizat de:

PIATRAONLINE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Weber Saint Gobain Romania

Hidroizolatie flexibila bicomponenta Weber.Tec Superflex D2 - 24Kg (Interior / Exterior) Weber Saint Gobain Romania APN-3396

Avantajele produsului
Asigura o impermeabilizare completa
Flexibilitate ridicata
Poate fi placata după cca. 90 min
Pentru piscine si terase neacoperite
Rezistenta la variatii de temperatura
Consum redus / mp
Se poate utiliza in contact cu apa potabila
Cel mai bun raport calitate/pret din piata

DOMENII DE UTILIZARE
Pentru hidroizolarea flexibila din exterior a peretilor de subsol din zidarie sau din beton, sub nivelul solului, a planseelor de beton, a fundatiilor. De asemenea pentru hidroizolarea ulterioara a peretilor de subsol din interior. Pentru impermeabilizarea rezervoarelor de apa (în interior, cu maximum 15 m coloana de apa). Ca hidroizolatie preliminara si strat de legatura sub strat bituminos modificat polimeric, hidroizolatie continua sub zidarii, strat de legatura pe suprafete vechi de bitum anionic. De asemenea ca adeziv pentru placi din polistiren extrudat, placi spuma rigida si placi din fibre minerale. Recomandat in special pentru hidroizolatie sub placari ceramice.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, bitum, gudron, praf, etc) sa nu prezinte urme de inghet, sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenta. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. Fisurile si cavitatile mai mari de 5 mm trebuie inchise, plombate.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Hidroizolatia flexibila weber.tec superflex D2 este un material bicomponent: o componenta fluid-pastoasa si una sub forma de pulbere. Se toarna componenta fluida intr-o galeata, peste care se adauga si componenta sub forma de pulbere, dupa care se amesteca cu ajutorul unui mixer electric două-trei minute (la o turatie max. de 800 rpm) pana se obtine o pasta omogena, fara aglomerari. Raportul de amestecare este de 1:1 parti de greutate. Pasta asfel obtinuta se poate aplica cu bidinea, rola, pensula, cu fierul de glet sau mecanizat. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi (3 straturi pentru suprafete expuse la apa sub presiune). Primul strat de Weber.Tec Superflex D2 se aplica pe suportul pregatit corespunzator in strat compact pe toata suprafata (consum cca. 1,25 kg/m2 pe mm grosime). Stratul minim trebuie sa fie respectat în fiecare punct al suprafetei ce vine impermeabilizata. Următorul strat se poate aplica atunci cand primul strat nu mai poate fi deteriorat prin aplicarea noului strat. Pentru a asigura o uscare fara tensiuni, cantitatea pe strat nu trebuie sa fie mai mare de 1,5 kg/m2. Pe suprafete verticale, pereti, placarile ceramice pot fi realizate dupa cca. 90 minute, iar suprafetele orizontale, pardoseli, devin practicabile si pot fi placate cu placi ceramice dupa cca. 4 ore de la aplicarea ultimului strat de hidroizolatie. Suprafetele pot fi supuse la actiunea/incarcarea permanenta a apei dupa 3 zile. Timpul de priza este influentat de conditiile atmosferice.

RECOMANDARI
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +3oC pana la +30oC si se vor evita conditiile meteo nefavorabile (ploaie, zapada, vant puternic, expunerea directa la razele solare). In caz de soare puternic, aplicarea hidroizolatiei se va efectua la umbra. Suprafetele izolate vor fi protejate impotriva ploii si inghetului timp de cel puţin 4 de ore de la aplicare. Nu diluati materialul cu apa si nu-l amestecati cu alte materiale de constructii. Zonele in afara suprafetei de aplicare se acopera cu banda adeziva si folie de protectie. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

COMPOZITIE
Produsul weber.tec superflex D2 este o hidroizolatie bicomponenta flexibila cu intarire rapida, pe baza de ciment, nisip quartos selectat, cu continut de polimeri cu reactivitate ridicata, materiale de umplutura reactive si aditivi.

DATE TEHNICE
Densitate amestec: 1,05 kg/dm3
Timp de punere in opera: 45 min
Aderenta initiala: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa Imbatranire la caldura: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa imersia in apa: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa imersia in apa de var: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa cicluri de inghet-dezghet: ≥ 0,5 N/mm2
Etanseitatea: fara penetrare
Capacitatea de izolare a crapaturilor: ≥ 0,75 mm
Substante periculoase: npd

TERMEN DE VALABILITATE
12 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe paleti de lemn, in mediu uscat.


Specificatii:
DestinatieBaie, Bathroom, Bucatarie, kitchen, Spatii umede, Terasa acoperita, Terasa neacoperita, Terasa, Piscina, Pavaj Exterior, Pavaj Exterior
CuloareGri, Gri
UtilizareInterior - vertical, Interior (Placari Verticale/Orizontale), Exterior - vertical, Placari Interioare, Interior - orizontal, Acoperis , Exterior - orizontal, Placari Exterioare
AmbalarePalet
Dimensiune:1 x 30 cm
Greutate U.M:24 kg
Cod Produs APN-3396
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Raport calitate-pret excelent
USP2Impotriva actiunii permanente a apei
USP3Flexibilitate ridicata
Gradul de variatie al culoriiMic
Selectie produsStandard
Tip Calcul ProdusBUC
Unit. MasuraSac
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):720 Kg
Greutate unitate ambalare (kg):24 Kg
Greutate placa/bucata (kg): 24
Detalii suplimentare ambalare:30 bucati / palet
Observatii specifice palet
eMagHandlingTime0

Hidroizolatie Weber.Tec Hydroprotect Kit (Sac20 kg+Bidon 10kg) Weber Saint Gobain Romania APN-7432

Beneficiile pachetului Weber.Tec Hydroprotect
Impermeabilizare completa împotriva actiunii apei
Rezistent la cicluri de înghet-dezghet
Flexibil chiar si la temperaturi de -20 C
Pentru bai, piscine, terase, bazine de apa
Rezistent la aparitia fisurilor de pana la 1,5 mm

Impermeabilizare completa impotriva actiunii apei. Pachetul Weber.Tec Hydroprotect este o hidroizolaţie bicomponenta flexibila, pe baza de ciment, modificat cu emulsie polimerica.Pentru bai, piscine, terase, bazine de apa

Pachetul contine:
Sac: 20 kg
Bidon: 10kg

Consumul: 3-4.5 kg/m2, in functie de grosimea stratului si domeniul de utilizare:
Pentru grosimea de 2 mm
- Impermeabilizarea suprafeţelor supuse umidităţii: cca. 3-3,5 kg/mp pentru grosimea de 2,5 mm
- Impermeabilizarea suprafeţelor supuse acţiunii permanente a apei: cca. 4-4,5 kg/m

Domenii de utilizare: Weber.Tec Hydroprotect este destinat etansarii suprafetelor minerale supuse umiditatii si actiunii permanente a apei, pentru hidroizolare sub placari ceramice a bailor, balcoanelor, teraselor, piscinelor si bazinelor de apa.

Suprafete suport: tencuieli si sape pe baza de ciment, suprafete de beton, placari ceramice vechi.

Limite de aplicabilitate
Nu se aplica pe suprafete de lemn, placi aglomerate (PAL, OSB), placaj, metal.
Nu este adecvat impotriva presiunii negative al apei.
Nu va fi lasat neacoperit in zone care pot fi expuse direct razelor solare sau supuse la impact mecanic.

Mod de lucru: hidroizolatia flexibila Weber.Tec Hydroprotect este un material bicomponent: o componenta sub forma de pulbere. (Componenta A) si una fluid-pastoasa (Componenta B). Se adauga componenta pulbere de 20 kg in 10 kg de componenta fluida, dupa care se amesteca cu ajutorul unui mixer electric doua-trei minute (la o turatie max. de 800 rpm) pana se obtine o pasta omogena, fara aglomerari. Amestecul este lasat la maturare timp de 2 minute, dupa care se reamesteca inainte de aplicare. Pasta astfel obtinuta se aplica cu bidineaua, pensula sau cu fierul de glet, in minimum doua straturi, iar grosimea fiecarui strat sa nu fie mai mare de 2 mm. in zonele de imbinare dintre perete si pardoseala, peste rosturile de dilatare si in zonele de tranzitie dintre diferite materiale, se fixeaza, inglobeaza in prealabil banda de etansare Weber.Tec 828 DB 75 intr-un strat proaspat de Weber.Tec Hydroprotect. Zonele de colt pot fi realizate eficient utilizand piesele de colt interior Weber.Tec 828 DI si de colt exterior Weber.Tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomanda utilizarea benzii de etansare ajustabila pentru tevi Weber.Tec 828 MD. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi (3 straturi pentru suprafete expuse la apa sub presiune). Aplicarea fiecarui strat trebuie sa fie realizat perpendicular fata de stratul precedent. Se va astepta minim 5 ore intre aplicarea straturilor. Grosimea finala, dupa uscarea stratului de hidroizolatie trebuie sa fie de minim 2 mm in cazul suprafetelor supuse la umezeala si minim 2,5 mm in cazul suprafetelor supuse la actiunea permanenta a apei.

Proprietati de aplicare:
Straturi aplicabile: 2-3 straturi
Timpul de punere in opera: max. 3 ore
Timpul dintre straturi: min. 5 ore
Timpul de asteptare pina la placare: min. 3 zile
Timpul pentru a umple rezervorul de apa: min. 7 zile
Timpul pentru obtinerea rezistentelor mecanice: 2 zile
Timpul pentru a deveni impermeabil: 7 zile
Timpul de uscare: 48 ore

Depozitarea: in ambalaje inchise ermetic, in mediu uscat. Componenta lichida ferita de inghet si temperaturi ridicate. Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +5 C pana la +30 C si se vor evita conditiile meteo nefavorabile (ploaie, zapada, vant puternic, expunerea directa la razele solare). in caz de soare puternic, aplicarea hidroizolatiei se va efectua la umbra. Suprafetele izolate vor fi protejate impotriva ploii si inghetului timp de cel putin 24 de ore de la aplicare.
Nu diluati materialul cu apa si nu-l amestecati cu alte materiale de constructii.
Zonele in afara suprafetei de aplicare se acopera cu banda adeziva si folie de protectie.
Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei.

Culoare: Gri


Specificatii:
DestinatieBaie, Bathroom, Bucatarie, kitchen, Piscina, Terasa neacoperita, Terasa, Spatii umede, Terasa acoperita
CuloareGri, Gri
UtilizareAccesorii
AmbalareSac
Cantitate minima de comanda1 Pachet
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:30 kg#30#30#30, 30
Cod Produs APN-7432
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Tehnologie noua
USP2Livrare nationala
USP3Calitate superioara
Tip Calcul ProdusBUC
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):750 Kg,
Greutate unitate ambalare (kg):30 Kg,
Detalii suplimentare ambalare:Sac de 20 kg şi bidon de plastic de 10 kg; 25 pachete / palet,
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMagHandlingTime0

Hidroizolatie flexibila bicomponenta pentru interior si exterior - Weber Tec Superflex D2, 5 kg Weber Saint Gobain Romania APN-1022

Avantajele produsului
Asigura o impermeabilizare completa
Flexibilitate ridicata
Poate fi placata după cca. 90 min
Pentru piscine si terase neacoperite
Rezistenta la variatii de temperatura
Consum redus / mp
Se poate utiliza in contact cu apa potabila
Cel mai bun raport calitate/pret din piata

DOMENII DE UTILIZARE
Pentru hidroizolarea flexibila din exterior a peretilor de subsol din zidarie sau din beton, sub nivelul solului, a planseelor de beton, a fundatiilor. De asemenea pentru hidroizolarea ulterioara a peretilor de subsol din interior. Pentru impermeabilizarea rezervoarelor de apa (în interior, cu maximum 15 m coloana de apa). Ca hidroizolatie preliminara si strat de legatura sub strat bituminos modificat polimeric, hidroizolatie continua sub zidarii, strat de legatura pe suprafete vechi de bitum anionic. De asemenea ca adeziv pentru placi din polistiren extrudat, placi spuma rigida si placi din fibre minerale. Recomandat in special pentru hidroizolatie sub placari ceramice.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, bitum, gudron, praf, etc) sa nu prezinte urme de inghet, sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenta. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. Fisurile si cavitatile mai mari de 5 mm trebuie inchise, plombate.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Hidroizolatia flexibila weber.tec superflex D2 este un material bicomponent: o componenta fluid-pastoasa si una sub forma de pulbere. Se toarna componenta fluida intr-o galeata, peste care se adauga si componenta sub forma de pulbere, dupa care se amesteca cu ajutorul unui mixer electric două-trei minute (la o turatie max. de 800 rpm) pana se obtine o pasta omogena, fara aglomerari. Raportul de amestecare este de 1:1 parti de greutate. Pasta asfel obtinuta se poate aplica cu bidinea, rola, pensula, cu fierul de glet sau mecanizat. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi (3 straturi pentru suprafete expuse la apa sub presiune). Primul strat de Weber.Tec Superflex D2 se aplica pe suportul pregatit corespunzator in strat compact pe toata suprafata (consum cca. 1,25 kg/m2 pe mm grosime). Stratul minim trebuie sa fie respectat în fiecare punct al suprafetei ce vine impermeabilizata. Următorul strat se poate aplica atunci cand primul strat nu mai poate fi deteriorat prin aplicarea noului strat. Pentru a asigura o uscare fara tensiuni, cantitatea pe strat nu trebuie sa fie mai mare de 1,5 kg/m2. Pe suprafete verticale, pereti, placarile ceramice pot fi realizate dupa cca. 90 minute, iar suprafetele orizontale, pardoseli, devin practicabile si pot fi placate cu placi ceramice dupa cca. 4 ore de la aplicarea ultimului strat de hidroizolatie. Suprafetele pot fi supuse la actiunea/incarcarea permanenta a apei dupa 3 zile. Timpul de priza este influentat de conditiile atmosferice.

RECOMANDARI
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +3oC pana la +30oC si se vor evita conditiile meteo nefavorabile (ploaie, zapada, vant puternic, expunerea directa la razele solare). In caz de soare puternic, aplicarea hidroizolatiei se va efectua la umbra. Suprafetele izolate vor fi protejate impotriva ploii si inghetului timp de cel puţin 4 de ore de la aplicare. Nu diluati materialul cu apa si nu-l amestecati cu alte materiale de constructii. Zonele in afara suprafetei de aplicare se acopera cu banda adeziva si folie de protectie. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

COMPOZITIE
Produsul weber.tec superflex D2 este o hidroizolatie bicomponenta flexibila cu intarire rapida, pe baza de ciment, nisip quartos selectat, cu continut de polimeri cu reactivitate ridicata, materiale de umplutura reactive si aditivi.

DATE TEHNICE
Densitate amestec: 1,05 kg/dm3
Timp de punere in opera: 45 min
Aderenta initiala: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa Imbatranire la caldura: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa imersia in apa: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa imersia in apa de var: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa cicluri de inghet-dezghet: ≥ 0,5 N/mm2
Etanseitatea: fara penetrare
Capacitatea de izolare a crapaturilor: ≥ 0,75 mm
Substante periculoase: npd

TERMEN DE VALABILITATE
12 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe paleti de lemn, in mediu uscat.


Specificatii:
DestinatieLiving, Living, Fatada / Gard / Soclu, Fatada, Terasa acoperita, Trepte / Blaturi / Glafuri, Terasa neacoperita, Terasa, Piscina, Bucatarie, kitchen, Spatii umede, Baie, Bathroom, Semineu, Gard
UtilizareInterior - vertical, Interior (Placari Verticale/Orizontale), Exterior - orizontal, Placari Exterioare, Interior - orizontal, Acoperis , Exterior - vertical, Placari Interioare
AmbalareGaleata plastic
Cantitate minima de comanda1 bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:5 kg
Cod Produs APN - 1022
Selectie produsStandard
Tip Calcul ProdusBUC
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):300 kg
Greutate unitate ambalare (kg):5 kg
Detalii suplimentare ambalare:60 galeti/palet
Consum adezivIzolatie sub placari ceramice: cca.2,5 kg/mm2/Izolatie impotriva umiditatii si a apei fara presiune: cca.2,5 kg/mm2/Izolatie la presiunea pozitiva a apei: cca.3,1 kg/mm2/Izolatie la presiunea pozitiva a apei: cca.3,1 kg/mm2
Observatii specifice 2 componente, in galeti de plastic de 5 kg (60 galeti/palet).
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMagHandlingTime0

Hidroizolatie flexibila bicomponenta pentru interior si exterior - Weber Tec Superflex D2, 20 kg Weber Saint Gobain Romania APN-1023

DOMENII DE UTILIZARE
Pentru hidroizolarea flexibila din exterior a peretilor de subsol din zidarie sau din beton, sub nivelul solului, a planseelor de beton, a fundatiilor. De asemenea pentru hidroizolarea ulterioara a peretilor de subsol din interior. Pentru impermeabilizarea rezervoarelor de apa (in interior, cu maximum 15 m coloana de apa). Ca hidroizolatie preliminara si strat de legătura sub strat bituminos modificat polimeric, hidroizolatie continua sub zidarii, strat de legatura pe suprafete vechi de bitum anionic. De asemenea ca adeziv pentru placi din polistiren extrudat, placi spuma rigida si placi din fibre minerale. Recomandat in special pentru hidroizolatie sub placari ceramice.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, bitum, gudron, praf, etc) sa nu prezinte urme de inghet, sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenta. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. Fisurile si cavitatile mai mari de 5 mm trebuie inchise, plombate.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Hidroizolatia flexibila weber.tec superflex D2 este un material bicomponent: o componenta fluid-pastoasa si una sub forma de pulbere. Se toarna componenta fluida intr-o galeata, peste care se adauga si componenta sub forma de pulbere, dupa care se amesteca cu ajutorul unui mixer electric doua-trei minute (la o turatie max. de 800 rpm) pana se obtine o pasta omogena, fara aglomerari. Raportul de amestecare este de 1:1 parti de greutate. Pasta asfel obtinuta se poate aplica cu bidinea, rola, pensula, cu fierul de glet sau mecanizat. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi (3 straturi pentru suprafete expuse la apa sub presiune). Primul strat de weber.tec superflex D2 se aplica pe suportul pregatit corespunzator in strat compact pe toata suprafata (consum cca. 1,25 kg/m2 pe mm grosime). Stratul minim trebuie sa fie respectat in fiecare punct al suprafetei ce vine impermeabilizata. Următorul strat se poate aplica atunci cand primul strat nu mai poate fi deteriorat prin aplicarea noului strat. Pentru a asigura o uscare fara tensiuni, cantitatea pe strat nu trebuie sa fie mai mare de 1,5 kg/m2. Pe suprafete verticale, pereti, placarile ceramice pot fi realizate dupa cca. 90 minute, iar suprafetele orizontale, pardoseli, devin practicabile si pot fi placate cu placi ceramice dupa cca. 4 ore de la aplicarea ultimului strat de hidroizolatie. Suprafetele pot fi supuse la actiunea/incarcarea permanenta a apei dupa 3 zile. Timpul de priză este influentat de conditiile atmosferice.

RECOMANDARI
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +3oC pana la +30oC si se vor evita conditiile meteo nefavorabile (ploaie, zapada, vant puternic, expunerea directa la razele solare). In caz de soare puternic, aplicarea hidroizolatiei se va efectua la umbra. Suprafetele izolate vor fi protejate impotriva ploii si inghetului timp de cel putin 4 de ore de la aplicare. Nu diluati materialul cu apa si nu-l amestecati cu alte materiale de constructii. Zonele in afara suprafetei de aplicare se acopera cu banda adeziva si folie de protectie. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

COMPOZITIE
Produsul weber.tec superflex D2 este o hidroizolatie bicomponenta flexibila cu intarire rapida, pe baza de ciment, nisip quartos selectat, cu continut de polimeri cu reactivitate ridicata, materiale de umplutura reactive si aditivi.

DATE TEHNICE
Densitate amestec: 1,05 kg/dm3
Timp de punere in opera: 45 min
Aderenta initiala: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa Imbatranire la caldura: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa imersia in apa: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa imersia in apa de var: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa cicluri de inghet-dezghet: ≥ 0,5 N/mm2
Etanseitatea: fara penetrare
Capacitatea de izolare a crapaturilor: ≥ 0,75 mm
Substante periculoase: npd

TERMEN DE VALABILITATE
12 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe paleti de lemn, in mediu uscat.


Specificatii:
DestinatieSemineu, Gard, Fatada / Gard / Soclu, Fatada, Piscina, Bucatarie, kitchen, Baie, Bathroom, Trepte / Blaturi / Glafuri, Terasa neacoperita, Terasa, Spatii umede, Terasa acoperita, Living, Living
UtilizareInterior - vertical, Interior (Placari Verticale/Orizontale), Interior - orizontal, Acoperis , Exterior - orizontal, Placari Exterioare, Exterior - vertical, Placari Interioare
AmbalareGaleata plastic
Cantitate minima de comanda1 bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:20 kg
Cod Produs APN - 1023
Selectie produsStandard
Tip Calcul ProdusBUC
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1200 kg
Greutate unitate ambalare (kg):20 kg
Detalii suplimentare ambalare:24 galeti / palet
Consum adezivIzolatie sub placari ceramice: cca.2,5 kg/mm2/Izolatie impotriva umiditatii si a apei fara presiune: cca.2,5 kg/mm2/Izolatie la presiunea pozitiva a apei: cca.3,1 kg/mm2/Izolatie la presiunea pozitiva a apei: cca.3,1 kg/mm2
Observatii specifice 2 componente, in galeti de plastic de 20 kg (24 galeti/palet).
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMagHandlingTime0

Hidroizolatie flexibila impermeabila sub placari de gresie si faianta - Weber Tec 822, 24 kg Weber Saint Gobain Romania APN-1025

DOMENII DE UTILIZARE
Asigura sistem de hidroizolare flexibila pe baza de dispersie fluida sub placari ceramice la interior. Protejeaza suprafetele sensibile la umezeala cum ar fi tencuieli pe baza de ipsos, placi de fibrogips si sape pe baza de sulfat de calciu. Recomandat de asemenea pe suprafete din beton, sape de ciment, tencuieli pe baza de ciment, mortare de reparatie pe baza de ciment si placari ceramice vechi. weber.tec 822 este hidroizolatie ideala pentru pereti si pardoseli in bai, zona dusurilor si alte incaperi cu suprafete expuse la umiditate ridicata.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenta. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe baza de ipsos şi suprafetele foarte fine vor fi asperizate mecanic. Suprafetele cu absorbtie foarte ridicata sau foarte scazuta vor fi amorsate in prealabil cu grundul weber GR100.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Se amesteca conţinutul galetii fara sa fie diluata cu apa. Materialul se poate aplica cu bidinea, rola, pensula sau cu fierul de glet. Se fixeaza, inglobează in prealabil banda de etansare weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspat de weber.tec 822 in zonele de imbinare dintre perete si pardoseala, peste rosturile de dilatare si in zonele de tranzitie dintre diferite materiale. Zonele de colt pot fi realizate eficient utilizand piesele de colt interior weber.tec 828 DI si de exterior weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomanda utilizarea benzii de etansare ajustabila pentru tevi weber.tec 828 MD. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi. Primul strat de weber.tec 822 se aplica pe suportul pregatit corespunzator, pe toata suprafata, in strat compact. Timpul de uscare dintre aplicarea straturilor este de 2-4 ore. Grosimea dupa uscare, pentru doua starturi, trebuie sa fie de cel putin 0,5 mm. Suprafetele pot fi placate cu placi ceramice dupa uscarea completa a hidroizolatiei, cca 24 de ore.

RECOMANDARI
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +3oC pana la +30oC. Pe durata uscarii complete, suprafetele vor fi protejate si nu vor fi supuse la umiditate. Nu diluaţi materialul cu apa si nu-l amestecati cu alte materiale de constructii. Zonele in afara suprafetei de aplicare se acopera cu banda adeziva si folie de protectie. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

COMPOZITIE
Produsul weber.tec 822 este o hidroizolatie monocomponenta fluida, flexibila, pe baza de dispersie polimerica, cu continut de aditivi speciali aplicabil sub placari ceramice, pentru pereti si pardoseli.

DATE TEHNICE
Densitate amestec: 1,6 kg/dm3
Elasticitate ridicata tensiunea de rupere: 310%
Timp de punere in opera: 2-4 ore
Aderenta initiala: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa Imbatranire la caldura: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa imersia in apa: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa imersia in apa de var: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa cicluri de inghet-dezghet: ≥ 0,5 N/mm2
Etanseitatea: fara penetrare
Capacitatea de izolare a crapaturilor: ≥ 0,75 mm
Substante periculoase: npd
Culoare: gri beton

TERMEN DE VALABILITATE
12 luni de la data fabricatiei in galeti inchise ermetic, ferite de inghet si temperaturi ridicate, de actiunea directa a razelor solare.


Specificatii:
DestinatieFatada / Gard / Soclu, Fatada, Bucatarie, kitchen, Spatii umede, Terasa acoperita, Terasa neacoperita, Terasa, Trepte / Blaturi / Glafuri, Semineu, Gard, Piscina, Baie, Bathroom, Living, Living
UtilizareExterior - orizontal, Placari Exterioare, Exterior - vertical, Placari Interioare, Interior - vertical, Interior (Placari Verticale/Orizontale), Interior - orizontal, Acoperis
AmbalareGaleata plastic
Cantitate minima de comanda1 bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:24 kg
Cod Produs APN - 1025
Selectie produsStandard
Tip Calcul ProdusBUC
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):570 kg
Greutate placa/bucata (kg): 24 kg
Detalii suplimentare ambalare:24 galeti/palet
Consum adezivPentru un strat uscat d 0,5 mm grosime: cca.1,2 kg/mm2
Observatii specifice In galeti de plastic 24 kg (24 galeti/palet).
pret_intreg0
eMagHandlingTime0

Set de benzi pt. sistemele de hidroizolatii WeberTec 828 DB 75 (50 ml/rola) Weber Saint Gobain Romania APN-3397

Asigură, în zonele critice, o etanşare completă împotriva acţiunii apei în cadrul sistemelor de hidroizolaţii sub placări ceramice. Utilizabil în interior și exterior. Recomandat pentru sistemele de hidroizolaţii sub placări ceramice realizate cu produsul Set de benzi pt. sistemele de hidroizolatii WeberTec 828 DB 75 (50 ml/rola).

Beneficiile produsului
Asigura o etansare completa in zonele critice impotriva actiunii apei
Elasticitate ridicata
Rezistenta marita la rupere şi deteriorare
Usor de inglobat in masa materialului de hidroizolare

Pregatirea suportului:
Suprafaţa suport trebuie să fie curată, nedeformabilă, uscată, fixă şi lipsită de substanţe antiaderente (grăsimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), să fie lipsită de fisuri largi şi părţi proeminente. Se vor îndepărta părţile hidrofuge şi reziduurile care pot diminua aderenţa. Marginile, muchiile şi colţurile trebuie rotunjite, iar părţile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe bază de ipsos şi suprafeţele foarte fine vor fi asperizate mecanic.

Mod de pregatire si de lucru: 
Se fixează, înglobează în prealabil banda de etanşare weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspăt de hidroizolaţie (weber.tec 822 /weber.tec superflex D2) aplicat în zonele de îmbinare dintre perete şi pardoseală, peste rosturile de dilatare şi în zonele de tranziţie dintre diferite materiale. Zonele de colţ pot fi realizate eficient utilizând piesele de colţ interior weber.tec 828 DI şi de exterior weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomandă utilizarea benzii de etanşare ajustabilă pentru ţevi weber.tec 828 MD. Materialul se poate aplica cu bidinea, rolă, pensulă sau cu fierul de glet. Pentru obţinerea unui strat impermeabil este necesară aplicarea a cel puţin două straturi de hidroizolaţie pe toată suprafaţa care urmează a fi izolată.

Recomandari:
Temperatura de lucru este de minim -30oC şi de maxim +90oC. Se evită bătaia directă a razelor de soare şi se interzice execuţia lucrărilor în condiţii meteo nefavorabile.

Compozitie:
Weber.Tec 828 - set de benzi şi accesorii pentru sistemele de hidroizolaţii sub placări ceramice de culoare galbena. 

Date tehnice:
Rezistenţa la temperatură: -30oC până la +90oC
Densitate: 1,6 kg/dm3
Rezistenţa la presiunea apei: 2 bari
Aceşti timpi sunt daţi pentru o temperatură de 20oC şi o umiditate relativă a aerului de 65%. Valorile mai ridicate ale temperaturii scurtează, iar mai scăzute măresc aceşti timpi.

Termen de valabilitate:
24 luni de la data fabricaţiei în condiţii de depozitare pe europaleţi, în ambalajul original, în mediu uscat.


Specificatii:
CuloareGalben, Travertin Galben
UtilizareExterior - vertical, Placari Interioare, Interior - vertical, Interior (Placari Verticale/Orizontale)
AmbalarePalet
Cantitate minima de comanda1 Bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:1 kg
Cod Produs APN-3397
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
Tip Calcul ProdusBUC
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):500 Kg
Greutate unitate ambalare (kg):1 Kg
Observatii specifice 1 Buc: 50 ml
unitate masuraBUC
eMagHandlingTime0

Set de benzi pt. sistemele de hidroizolatii WeberTec 828 DB 75 (10 ml/rola) Weber Saint Gobain Romania APN-3398

Asigură, în zonele critice, o etanşare completă împotriva acţiunii apei în cadrul sistemelor de hidroizolaţii sub placări ceramice. Se utilizeaza in spatii interioare și exterioare. Recomandat pentru sistemele de hidroizolaţii sub placări ceramice realizate cu produsul Set de benzi pt. sistemele de hidroizolatii WeberTec 828 DB 75 (10 ml/rola).

Beneficiile produsului
Asigura o etansare completa in zonele critice impotriva actiunii apei
Elasticitate ridicata
Rezistenta marita la rupere şi deteriorare
Usor de inglobat in masa materialului de hidroizolare

Pregatirea suportului:
Suprafaţa suport trebuie să fie curată, nedeformabilă, uscată, fixă şi lipsită de substanţe antiaderente (grăsimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), să fie lipsită de fisuri largi şi părţi proeminente. Se vor îndepărta părţile hidrofuge şi reziduurile care pot diminua aderenţa. Marginile, muchiile şi colţurile trebuie rotunjite, iar părţile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe bază de ipsos şi suprafeţele foarte fine vor fi asperizate mecanic.

Mod de pregatire si de lucru:
Se fixează, înglobează în prealabil banda de etanşare weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspăt de hidroizolaţie (weber.tec 822 /weber.tec superflex D2) aplicat în zonele de îmbinare dintre perete şi pardoseală, peste rosturile de dilatare şi în zonele de tranziţie dintre diferite materiale. Zonele de colţ pot fi realizate eficient utilizând piesele de colţ interior weber.tec 828 DI şi de exterior weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomandă utilizarea benzii de etanşare ajustabilă pentru ţevi weber.tec 828 MD. Materialul se poate aplica cu bidinea, rolă, pensulă sau cu fierul de glet. Pentru obţinerea unui strat impermeabil este necesară aplicarea a cel puţin două straturi de hidroizolaţie pe toată suprafaţa care urmează a fi izolată.

Recomandari:
Temperatura de lucru este de minim -30 C şi de maxim +90 C. Se evită bătaia directă a razelor de soare şi se interzice execuţia lucrărilor în condiţii meteo nefavorabile.

Compozitie:
Weber.Tec 828 - set de benzi şi accesorii pentru sistemele de hidroizolaţii sub placări ceramice de culoare galbena.

Date tehnice:
Rezistenţa la temperatură: -30 C până la +90 C
Densitate: 1,6 kg/dm3
Rezistenţa la presiunea apei: 2 bari
Aceşti timpi sunt daţi pentru o temperatură de 20 C şi o umiditate relativă a aerului de 65%. Valorile mai ridicate ale temperaturii scurtează, iar mai scăzute măresc aceşti timpi.

Termen de valabilitate:
24 luni de la data fabricaţiei în condiţii de depozitare pe europaleţi, în ambalajul original, în mediu uscat.


Specificatii:
UtilizareInterior - vertical, Interior (Placari Verticale/Orizontale), Exterior - vertical, Placari Interioare
Cantitate minima de comandaAPN-3398
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:1 kg
Tip Calcul ProdusBUC
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):500 Kg
Greutate unitate ambalare (kg):1 Kg
Observatii specifice 1 Buc: 10 ml
eMagHandlingTime0

Benzi de etansare folosite in sistemele de hidroizolatii - Weber Tec 828 MD, banda de etansare Weber Saint Gobain Romania APN-1026

DOMENII DE UTILIZARE
Asigura, in zonele critice, o etansare completa impotriva actiunii apei in cadrul sistemelor de hidroizolatii sub placari ceramice. Utilizabil la interior sau exterior. Recomandat pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice realizate cu produsele weber.tec 822 sau weber.tec superflex D2.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenta. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe baza de ipsos şi suprafetele foarte fine vor fi asperizate mecanic.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Se fixeaza, inglobeaza in prealabil banda de etanşare weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspăt de hidroizolatie (weber.tec 822 /weber.tec superflex D2) aplicat in zonele de imbinare dintre perete si pardoseala, peste rosturile de dilatare si in zonele de tranzitie dintre diferite materiale. Zonele de colt pot fi realizate eficient utilizând piesele de colt interior weber.tec 828 DI si de exterior weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomanda utilizarea benzii de etansare ajustabila pentru tevi weber.tec 828 MD. Materialul se poate aplica cu bidinea, rola, pensula sau cu fierul de glet. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi de hidroizolatie pe toata suprafata care urmeaza a fi izolata.

RECOMANDARI
Temperatura de lucru este de minim -30oC si de maxim +90oC. Se evita bataia directa a razelor de soare si se interzice executia lucrarilor în conditii meteo nefavorabile.

COMPOZITIE
weber.tec 828 - set de benzi si accesorii pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice.


Specificatii:
CuloareGalben, Travertin Galben
UtilizareInterior - vertical, Interior (Placari Verticale/Orizontale), Exterior - vertical, Placari Interioare
AmbalareCutie
Cantitate minima de comanda1 bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:1 kg
Cod Produs APN - 1026
Selectie produsStandard
Tip Calcul ProdusBUC
Unit. MasuraBuc
Greutate unitate ambalare (kg):1 kg
Observatii specifice 10 bucati/cutie
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMagHandlingTime0

Benzi de etansare folosite in sistemele de hidroizolatii - Weber Tec 828 DI, profil colt interior Weber Saint Gobain Romania APN-1027

DOMENII DE UTILIZARE
Asigura, în zonele critice, o etansare completa impotriva actiunii apei in cadrul sistemelor de hidroizolatii sub placari ceramice. Utilizabil la interior sau exterior. Recomandat pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice realizate cu produsele weber.tec 822 sau weber.tec superflex D2.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), sa fie lipsita de fisuri largi şi parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenţa. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe baza de ipsos şi suprafetele foarte fine vor fi asperizate mecanic.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Se fixeaza, inglobeaza in prealabil banda de etansare weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspat de hidroizolatie (weber.tec 822 /weber.tec superflex D2) aplicat in zonele de imbinare dintre perete si pardoseala, peste rosturile de dilatare si in zonele de tranzitie dintre diferite materiale. Zonele de colt pot fi realizate eficient utilizand piesele de colt interior weber.tec 828 DI si de exterior weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomanda utilizarea benzii de etansare ajustabila pentru tevi weber.tec 828 MD. Materialul se poate aplica cu bidinea, rola, pensula sau cu fierul de glet. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi de hidroizolatie pe toată suprafaţa care urmează a fi izolata.

RECOMANDARI
Temperatura de lucru este de minim -30oC si de maxim +90oC. Se evita bataia directa a razelor de soare si se interzice executia lucrarilor in conditii meteo nefavorabile.

COMPOZITIE
weber.tec 828 - set de benzi si accesorii pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice.


Specificatii:
CuloareGalben, Travertin Galben
UtilizareInterior - vertical, Interior (Placari Verticale/Orizontale), Exterior - vertical, Placari Interioare
AmbalareCutie
Cantitate minima de comanda1 bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:1 kg
Cod Produs APN - 1027
Selectie produsStandard
Tip Calcul ProdusBUC
Unit. MasuraBuc
Greutate unitate ambalare (kg):1 kg
Observatii specifice 10 bucati/cutie
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMagHandlingTime0

Benzi de etansare folosite in sistemele de hidroizolatii - Weber Tec 828 DB 75 - 10 M Weber Saint Gobain Romania APN-1028

DOMENII DE UTILIZARE
Asigura, in zonele critice, o etansare completa impotriva actiunii apei în cadrul sistemelor de hidroizolatii sub placari ceramice. Utilizabil la interior sau exterior. Recomandat pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice realizate cu produsele weber.tec 822 sau weber.tec superflex D2.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenta. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe baza de ipsos si suprafetele foarte fine vor fi asperizate mecanic.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Se fixeaza, inglobeaza in prealabil banda de etansare weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspat de hidroizolatie (weber.tec 822 /weber.tec superflex D2) aplicat in zonele de imbinare dintre perete si pardoseala, peste rosturile de dilatare si in zonele de tranzitie dintre diferite materiale. Zonele de colt pot fi realizate eficient utilizand piesele de colt interior weber.tec 828 DI si de exterior weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomanda utilizarea benzii de etansare ajustabila pentru tevi weber.tec 828 MD. Materialul se poate aplica cu bidinea, rola, pensula sau cu fierul de glet. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi de hidroizolatie pe toata suprafata care urmeaza a fi izolata.

RECOMANDARI
Temperatura de lucru este de minim -30oC si de maxim +90oC. Se evita bataia directa a razelor de soare ai se interzice executia lucrarilor in conditii meteo nefavorabile.

COMPOZITIE
weber.tec 828 - set de benzi si accesorii pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice.

TERMEN DE VALABILITATE
24 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe europaleti, in ambalajul original, in mediu uscat.


Specificatii:
CuloareGalben, Travertin Galben
UtilizareExterior - vertical, Placari Interioare, Interior - vertical, Interior (Placari Verticale/Orizontale), Exterior - orizontal, Placari Exterioare, Interior - orizontal, Acoperis
AmbalareCutie
Cantitate minima de comanda1 bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:1 kg
Cod Produs APN - 1028
Selectie produsStandard
Tip Calcul ProdusBUC
Unit. MasuraBuc
Greutate unitate ambalare (kg):1 kg
Observatii specifice 50 ml/cutie
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMagHandlingTime0

Benzi de etansare folosite in sistemele de hidroizolatii - Weber Tec 828 DB 75 - 50 M Weber Saint Gobain Romania APN-1029

DOMENII DE UTILIZARE
Asigura, in zonele critice, o etansare completa impotriva actiunii apei in cadrul sistemelor de hidroizolatii sub placari ceramice. Utilizabil la interior sau exterior. Recomandat pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice realizate cu produsele weber.tec 822 sau weber.tec superflex D2.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenta. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe baza de ipsos si suprafetele foarte fine vor fi asperizate mecanic.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Se fixeaza, inglobeaza in prealabil banda de etansare weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspat de hidroizolatie (weber.tec 822 /weber.tec superflex D2) aplicat in zonele de imbinare dintre perete si pardoseala, peste rosturile de dilatare si in zonele de tranzitie dintre diferite materiale. Zonele de colt pot fi realizate eficient utilizand piesele de colt interior weber.tec 828 DI si de exterior weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomanda utilizarea benzii de etansare ajustabila pentru tevi weber.tec 828 MD. Materialul se poate aplica cu bidinea, rola, pensula sau cu fierul de glet. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi de hidroizolatie pe toata suprafata care urmeaza a fi izolata.

RECOMANDARI
Temperatura de lucru este de minim -30oC si de maxim +90oC. Se evita bataia directa a razelor de soare ai se interzice executia lucrarilor in conditii meteo nefavorabile.

COMPOZITIE
weber.tec 828 - set de benzi si accesorii pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice.


Specificatii:
CuloareGalben, Travertin Galben
UtilizareExterior - orizontal, Placari Exterioare, Interior - vertical, Interior (Placari Verticale/Orizontale), Exterior - vertical, Placari Interioare, Interior - orizontal, Acoperis
AmbalareCutie
Cantitate minima de comanda1 bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:1 kg
Cod Produs APN - 1029
Selectie produsStandard
Tip Calcul ProdusBUC
Unit. MasuraBuc
Greutate unitate ambalare (kg):1 kg
Observatii specifice 50 m/cutie
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMagHandlingTime0

Benzi de etansare folosite in sistemele de hidroizolatii - Weber Tec 828 DA profil colt exterior Weber Saint Gobain Romania APN-1030

DOMENII DE UTILIZARE
Asigura, in zonele critice, o etansare completa impotriva actiunii apei in cadrul sistemelor de hidroizolatii sub placari ceramice. Utilizabil la interior sau exterior. Recomandat pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice realizate cu produsele weber.tec 822 sau weber.tec superflex D2.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenţa. Marginile, muchiile si colţurile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe baza de ipsos si suprafetele foarte fine vor fi asperizate mecanic.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Se fixeaza, inglobeaza in prealabil banda de etansare weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspat de hidroizolatie (weber.tec 822 /weber.tec superflex D2) aplicat in zonele de imbinare dintre perete si pardoseala, peste rosturile de dilatare si în zonele de tranzitie dintre diferite materiale. Zonele de colt pot fi realizate eficient utilizand piesele de colt interior weber.tec 828 DI si de exterior weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomanda utilizarea benzii de etansare ajustabila pentru tevi weber.tec 828 MD. Materialul se poate aplica cu bidinea, rola, pensula sau cu fierul de glet. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi de hidroizolatie pe toata suprafata care urmeaza fi izolata.

RECOMANDARI
Temperatura de lucru este de minim -30oC şi de maxim +90oC. Se evita bataia directa a razelor de soare si se interzice executia lucrarilor in conditii meteo nefavorabile.

COMPOZITIE
weber.tec 828 - set de benzi si accesorii pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice.

TERMEN DE VALABILITATE
24 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe europaleti, in ambalajul original, in mediu uscat.


Specificatii:
CuloareGalben, Travertin Galben
UtilizareExterior - vertical, Placari Interioare, Interior - vertical, Interior (Placari Verticale/Orizontale)
AmbalareCutie
Cantitate minima de comanda1 bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:1 kg
Cod Produs APN - 1030
Selectie produsStandard
Tip Calcul ProdusBUC
Unit. MasuraBuc
Greutate unitate ambalare (kg):1 kg
Observatii specifice 10 bucati/cutie
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMagHandlingTime0

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Hidroizolatie bicomponenta flexibila Weber Saint Gobain Romania
Contactează PIATRAONLINE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România