Hidroizolatie acoperisuri EPDM HERTALAN

Hidroizolatie acoperisuri EPDM HERTALAN

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
HERTALAN

Sisteme de hidroizolare a acoperisului HERTALAN® EPDM

Ca prim producator european de EPDM, HERTALAN® a dezvoltat timp de aproape cinci decenii conducerea sistemelor de acoperis EPDM. Cu produsele Hertalan Easy Cover (membrane) si Hertalan Easy Weld (role pentru acoperis) producem doua sisteme de acoperire EPDM de inalta calitate. HERTALAN® este un partener cu experienta in asigurarea de servicii complete, de la concept la realizare.


Avantajele membranelor hidroizolante EPDM
- Durata de viata - peste 50 de ani SKZ 2001
- Costuri de intretinere reduse
- Aplicare sigura fara flacara deschisa
- Agent ignifug (NEN 6063)
- Ecologic responsabil
- Elasticitate permanenta 400% 
- Rezistent la UV, ozon, acizi si solutii caustice
- Aplicare rapida
- Stabil intre -45 si 1200 oC
- Rezistent la penetrarea radacinilor (acoperis verde) si bitum
- Greutate redusa: 1,23 kg/mp/mm


Utilizari ale membranelor EPDM


Sisteme de placare a fatadelor cu membrane EPDM
Proiectul Popcluster013 este in mod unanim recunoscut ca un proiect de referinta pentru placarea fatadelor cu EPDM. Acesta convinge cu usurinta de ce sistemul de placare a fatadelor Hertalan EPDM este lider de piata.Sisteme DPC (Damp Proof Course)
Rolele EPDM folosite in sistemul Hertalan DPC (Damp Proof Course System) asigura cu succes hidroizolarea si protectia impotriva igrasiei. Etansarea rigolelor de scurgere, a cavitatilor din structura peretilor si a cadrelor de ferestre sunt acum in mod eficient realizate impotriva scurgerilor si a penetrarii umezelii.


Sisteme de acoperisuri verzi
Acoperisul HERTALAN® EPDM este rezistent la penetrarea radacinilor si are o acreditare FLL atat pentru legaturile noastre de lipire la cald cat si pentru conexiunile cu aer cald. Sistemul poate fi aplicat ca o membrana (Hertalan Easy Cover) sau ca un sistem de rulouri (Hertalan Easy Weld). In timpul instalarii sunt necesare mai multe lipiri, ceea ce reduce riscul de scurgeri.

Sistem de lipire pentru membranele EPDM - RhinoBond

Tehnologia Hertalan RhinoBond® este un sistem patentat de lipire prin inductie a membranelor EPDM fara strapungerea acestora. Sistemul Hertalan RhinoBond® este folosit in combinatie cu membrana EPDM Easy Cover, iar procesul de incalzire pana la 280 oC, dureaza doar 5 secunde.


Avantajele tehnologiei RhinoBond®

  • - Este un sistem de fixare mecanic fara penetrarea membranei EPDM
  • - Este o tehnologie rapida si sigura
  • - Distributia egala a fortei vantului
  • - Pana la 30% mai putine accesorii

- Instalare eficienta - fixarile sunt precise, exact acolo unde este nevoie, reducand astfel timpul de aplicare si minimizand erorile la maxim.

- Lipirea prin inductie poate fi realizata inclusiv la temperaturi de -10oC

Lucru în România