Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Solutie unica, gata pentru a fi folosita in 6-8 saptamani.


Halele metalice Ruukki reprezinta o constructie tip hala realizata din componente standard ce va intampina cerintele dumneavoastra in ceea ce priveste spatiul. Aceasta este formata din cadre, acoperis si pereti exteriori - tot ceea ce aveti nevoie de la o cladire livrata rapid.


Structurile de inchidere sunt alese in conformitate cu reglementari si cerinte, precum cerintele de rezistenta termica. Conceptul structural al cadrului, acoperisului si structurii peretelui este inclus la livrare.


Aplicatii: Depozite, centre de logistica, unitatii de productie mici.Zona de comercializare: Europa Centrala de Est.

Sistemul structurii metalice este format din cadre principale si cadre secundare de perete.


Stabilitatea laterala a cladiri este asigurata de contravantuiri. Stabilitatea in camp pentru cadrele secundare de perete este marita de sprijinirile peretelui secundar.


Elementele portante secundare sunt realizate din profile din otel galvanizate la rece. Panele pe acoperis si elementele structurale ale peretilor (unde sunt necesare) sprijina structurile de inchidere si ajuta la distribuirea incarcarilor pe cadrele principale.


Modelul static a strucuturii metalice este in mod normal un cadru portal cu conexiuni de baza prinse cu coloane. Cadrele inferioare sunt cadre portal duble cu conexiuni de baza prinse cu coloane. Conexiunile fixate la baza coloanei sunt folosite in circumstante speciale, precum in cazul cladirilor inalte, macaralelor suspendate si in zonele seismice. De asemenea sunt disponibile si structuri ce sprijina macaralele si mezaninele.

Hale neizolate

Pereti prevazuti cu elemente structurale: Profile tabla cutata T35-119-1035.

Acoperis cu pane: Profile tabla cutata T35-40-1035, strat anti-condens pe fata inferioara.

Acoperire: Acoperire cu poliester pe ambele fete.

Hale izolate

Panourile termoizolate sunt recomandate ca si structuri de inchidere pentru peretii si acoperisurile halelor metalice izolate. Structurile suprapuse ale acoperisului sunt folosite cu pereti parapet.


Detaliile de etansare si de prindere sunt concepute pentru a asigura o izolatie termica si etanseitate adecvata.


Exista tipuri standard de inchideri ce pot fi folosite la structurile de inchidere ale halelor metalice. Inchiderile sunt realizate din tabla de otel cu sistem de protectie colorat. Culorile accesoriilor de inchidere sunt disponibile in culori identice cu panourile termoizolante sau a profilelor trapezoidale.


Panourile de inchidere pentru halele metalice sunt prinse de cadrul de otel prin intermediul suruburilor autofiletante. Elementele de fixare sunt disponibile in versiuni galvanizate sau lacuite.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Hale prefabricate | Lucrari de referinta (5 foto)
  • Hale prefabricate RUUKKI - Poza 1
  • Hale prefabricate RUUKKI - Poza 2
  • Hale prefabricate RUUKKI - Poza 3
  • Hale prefabricate RUUKKI - Poza 4
  • Hale prefabricate RUUKKI - Poza 5

vezi in biblioteca