Hale pe structura metalica pentru intrebuintari multiple Hale Mexi

Hale pe structura metalica pentru intrebuintari multiple Hale Mexi

Marca:
Hale Mexi
Produs furnizat de:

MEXI GROUP

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
Hale Mexi
Hale Mexi, cea mai noua divizie a Mexi Group, aduce pe piata constructiilor industriale experienta vasta, pe care o transpune intr-o noua viziune asupra constructiilor de hale din structuri metalice usoare.
 
Aplicand ultimele inovatii tehnologice de la nivel mondial, Halele Mexi sunt raspunsul firesc la contextul socio-economic actual din Romania: hale accesibile, care ofera confort fara compromisuri.
 
Halele Mexi se pot acomoda pentru orice tip de spatiu, cu mai multe niveluri, sau pentru spatii foarte largi conform cerintelor beneficiarului.

Hale metalice agrozootehnice - Mexi

Hale agrozootehnice pe structuri metalice usoare pentru: ferme agricole sau grajduri, industria prelucrarii laptelui, a carnii etc.


Hale metalice pentru depozitare - Mexi

Constructiile pe structura metalica sau reprezinta o solutie rapida si eficienta pentru realizarea halelor de depozitare materiale, cereale, etc. sau utilaje agricole si industriale.


Hale metalice de productie - Mexi

Halele de productie sunt dezvoltate cu tehnologie de ultima generatie, pe structura metalica usoara, asigurand durabilitate si rezistenta in timp, care se muleaza dupa cerintele beneficiarilor.


Hale metalice pentru service-uri auto - Mexi

Sistemul de cladiri pe structura metalica usoara reprezinta o solutie optima in realizarea unei constructii de spalatorie/service auto, datorita faptului ca spatiul se configureaza usor si poate fi data in folosinta rapid.


Hale metalice pentru spatii comerciale - Mexi

Hale Mexi realizeaza spatii comerciale pe structura usoara, care reprezinta un mod simplificat si redus de dificultate in proiectarea si executia acestora. Structura metalica usoara este o tehnologie preferata la constructia spatiilor comerciale, fie un magazin sau orice fel de cladire de utilitate publica.

Protejarea valorii si durata de viata a cladirilor pe care o construiti este o responsabilitate importanta. Cel mai important element in procesul de constructie este structura cladirii. Structurile usoare de otel devin rapid o alternativa preferata la materialele folosite in mod traditional, in industria constructiilor, datorita proprietatilor sale superioare, si de asemenea, costurilor reduse.

Suntem specializati in productia si executarea constructiilor pe structura metalica usoara, avand peste 20 de ani experienta in acest domeniu. Noi producem profile din otel usoare de 89 mm, 140 mm, 190 mm, 240 mm si 290 mm latime si grosime de 1,5 mm - 3 mm.
Utilizam profile metalice zincate, care ofera rezistenta timp indelungat, pentru realizarea halelor metalice industriale sau pentru sectorul agricol. In ansamblul structurii metalice folosim otel de rezistenta sporita, astfel executam hale cu deschideri foarte mari, excluzand stalpii din interiorul halei.

Folosim cele mai bune materiale pentru realizarea halelor metalice si economisim prin proiectarea inteligenta. Constructiile sunt asamblate din suruburi, pentru o executare rapida, dar si pentru eliminarea oricarei posibile greseli umane. Oferim structuri metalice pentru orice tip de hale si garantam o calitate superioara, inovatie si profesionalism la pret redus.

Structurile metalice utilizate in mod obisnuit in constructii de tip hala, pot fi usor si rapid ridicate. Caracteristici: instalare usoara, structura stabila, rezistenta seismica, hidroizolatii, conservarea energiei si protectia mediului.
Lucru în România