Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!


Protejarea valorii si durata de viata a cladirilor pe care o construiti este o responsabilitate importanta. Cel mai important element in procesul de constructie este structura cladirii. Structurile usoare de otel devin rapid o alternativa preferata la materialele folosite in mod traditional, in industria constructiilor, datorita proprietatilor sale superioare, si de asemenea, costurilor reduse.


Suntem specializati in productia si executarea constructiilor pe structura metalica usoara, avand peste 20 de ani experienta in acest domeniu. Noi producem profile din otel usoare de 89 mm, 140 mm, 190 mm, 240 mm si 290 mm latime si grosime de 1,5 mm - 3 mm.

Utilizam profile metalice zincate, care ofera rezistenta timp indelungat, pentru realizarea halelor metalice industriale sau pentru sectorul agricol. In ansamblul structurii metalice folosim otel de rezistenta sporita, astfel executam hale cu deschideri foarte mari, excluzand stalpii din interiorul halei.


Folosim cele mai bune materiale pentru realizarea halelor metalice si economisim prin proiectarea inteligenta. Constructiile sunt asamblate din suruburi, pentru o executare rapida, dar si pentru eliminarea oricarei posibile greseli umane. Oferim structuri metalice pentru orice tip de hale si garantam o calitate superioara, inovatie si profesionalism la pret redus.


Structurile metalice utilizate in mod obisnuit in constructii de tip hala, pot fi usor si rapid ridicate. Caracteristici: instalare usoara, structura stabila, rezistenta seismica, hidroizolatii, conservarea energiei si protectia mediului.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Alte produse si servicii MEXI GROUP (1)