Grunduri pentru lemn SADOLIN

Grunduri pentru lemn SADOLIN

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
SADOLIN

Impregnant incolor pentru protectia lemnului impotriva daunatorilor - Sadolin ANTICARII WK

Impregnant incolor pe baza de rasina sintetica in solvent organic, cu adaos de substante biocide


Recomandat pentru protectia suprafetelor exterioare: elemente de constructii, structuri, fatade, garduri, mobilier de gradina, ornamente. Se utilizeaza ca prim tratament pentru protectia suprafetelor din lemn impotriva cariilor, insectelor si fungilor. Actioneaza imediat si preventiv impotriva daunatorilor lemnului. Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase care intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.


Dupa tratamentul cu Sadolin Anticarii, suprafetele lemnoase se pot finisa ulterior cu orice produs din gama Sadolin.


Consum specific: 125 ml / m2 in functie de esenta lemnului, calitatea suprafetei sau conditiile atmosferice la momentul aplicarii.

Grund incolor pentru lemn - Sadolin BASE NR

Impregnant incolor pe baza de rasina sintetica in solvent organic, cu adaos de substante biocide


Recomandat pentru protectia suprafetelor exterioare: elemente de constructii, structuri, fatade, garduri, mobilier de gradina, ornamente. Optimizeaza aderenta intre stratul suport si finisajul aplicat ulterior. Penetreaza adanc fibra lemnoasa si optimizeaza aderenta dintre stratul suport si finisajul aplicat ulterior.


Sistem de straturi recomandat: 1- 2 straturi grund Sadolin Base NR pana la saturatia lemnului dupa care se aplica 2 - 3 straturi pentru finisare. Finisarea se face dupa 24 de ore. Pentru finisare se pot folosi urmatoarele produse din gama Sadolin: Extra, Classic, Terrace, Yacht sau HardwoodOil.


Atentie: Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase care intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.


Consum specific: 10 - 14 m2 / litru pentru lemn finisat, 7 - 12 m2 / litru pentru lemn nefinisat; cifrele sunt orientative si pot depinde de esenta lemnului, calitatea suprafetei sau conditiile atmosferice la momentul aplicarii.


Grund pentru protectia lemnului - Sadolin BASE PLUS PB

Grund de impregnare incolor pe baza de apa, cu adaos de substante biocide


Recomandat pentru protectia suprafetelor exterioare si interioare de lemn: elemente de constructii, structuri, fatade, garduri, mobilier de gradina, ornamente. Optimizeaza aderenta intre stratul suport si finisajul aplicat ulterior. Penetreaza adanc fibra lemnoasa si protejeaza lemnul impotriva petelor albastre si a ciupercilor.


Atentie: Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase care intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.


Consum specific: 1- 2 straturi grund Sadolin Base Plus PB pana la saturatia lemnului dupa care se aplica 2 - 3 straturi pentru finisare. Pentru aplicarea celui de-al doilea strat de grund se asteapta 1 sau 2 ore. Finisarea se face dupa 24 de ore cu Sadolin Tinova sau cu Sadolin Plus.

Lucru în România