Gresie pentru interior REX

Gresie pentru interior REX

Marca:
REX
Produs furnizat de:

STUDIO CERAMICA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
REX
REX - ceramica artistica!
Reprezinta gama de cercetare estetica cu produse in stil contemporan inspirate din natura. Gresie si faianta, particularizate in culori, format si stil diferit, generaza seturi de mare impact. Produsele REX se disting prin stil clasic si lux, dedicate zonelor rezidentiale, private, de asemenea si magazinelor si hotelurilor care doresc o imagine estetica puterica.

Gresie pentru interior PIETRA DEL NORD

Utilizata in mod traditional cu maiestrie de experti in aproape toate proiectele majore ale patrimoniului arhitectural Belgian.

Prin caracteristicile sale nobile PIETRA DEL NORD a fascinat arhitecti din intreaga lume, fiind folosita pentru amenajarea palatelor elegante si catedralelor importante.


Gresie pentru interior I BIANCHI DI REX

Prezinta gresia portelanata glazurata in 10 mm grosime, dublu lustruita si naturala. REX deschide un nou capitol compus din materiale naturale: lemn, piele si pietre. Cele 4 culori, imbina perfect marmura alba cu accentele naturale, rezultatul fiind unic.


Gresie pentru interior I MARMI DI REX

Noi esente, culori inedite, venaturi deschise care se imbina, sunt caracteristicile unei serii capabile sa decoreze spatiul cu eleganta si personalitate.

Culori: Marble Gray, Marble Brown, Marble Gold, Marble Black in dimensiuni 60x120cm, 60x60cm, 45x45cm, 3x15cm mozaic (30x30 montat pe plasa), toate disponibile in varianta naturala si lucioasa. Mozaic natural 3D - 3x3 cm (30x30 montat pe plasa) in varianta naturala si lucioasa.


Gresie pentru interior ALBASTRI DI REX

Forme de mari dimensiuni,  culori și nuante tip marmura, sunt punctul de plecare pentru o propunere de sugestii din ce in ce mai seducatoare. Alabastri di Rex indentifica calitati exceptionale ale unui portelan stralucitor, folosind sisteme avansate de productie care isi permit sa-si pastreze toate proprietatile pietrei lucrate manual.


Gresie de interior ARDOISE

Aspectul acestuia este dat de autenticitate. Rex are un element natural, oferind placilor ceramice vitalitate.

Culorile si diferitele marimi sunt clare care ajuta la redescoperirea unei dimensiuni emotionale si care sporesc importanta si valoarea oricarei arhitecturi. Gama de culori a seriei Ardoise, aduce mintii un sentiment puternic de libertate.


Gresie de interior I CLASICI DI REX

Detaliile sugereaza un lux bine echilibrat, in care arhitectura indica exact punctul de contact intre traditional si modern, adaptandu-se cu usurinta spatiilor.


Gresie de interior I TRAVERTINI DI REX

Cu o eleganta discreta, gramatica stilului se bazeaza pe materiale pretioase si linii curate. Pe aceste principii, Rex a conceput seria Travertini di rex.

Formatele supradimensionate si efectele de culoare creeaza scene noi, pentru a aduce frumusetea incontestabila a naturii in casa ta. Compozitia grafica precisa confera energie inconfundabila, imbunatatind fiecare proiect cu un impact vibrant si extraordinar.


Gresie pentru interior LA ROCHE DI REX

Le Roche di Rex, are un design strict contemporan avand la baza accente franceze.


Gresie pentru interior - VISION BY REX

Lemn si beton intr-o combinatie echilibrata si eleganta, colectie de gresie portelanata care se potriveste perfect in filozofia Rex. Farmecul eteric, dar autentic al culorilor sale poate fi inserat in orice ambient.

Dimensiuni, suprafete si finisaje care exprima o deplina libertate.

72 imagini

18 Documentatii tehnice
Vezi toate

 Paletar gresie pentru interior
Catalog, brosura
4 p | EN
Gresie pentru interior
Instructiuni montaj, utilizare
5 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Gresie pentru interior REX
Contactează STUDIO CERAMICA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România