Geosintetice - Georetele destinate lucrarilor de drenaj GEOCOM TRADING&CONSULTING

Geosintetice - Georetele destinate lucrarilor de drenaj GEOCOM TRADING&CONSULTING

Contactează furnizorul
GEOCOM TRADING&CONSULTING
Georetelele sunt structuri bistratificate sau tristratificate cu profil intermediar inalt, din PEHD destinate lucrarilor de drenaj sau georetele tesute impletite din fibre naturale de iuta sau cocos, destinate lucrarilor de control erozional.

Georetele bistratificate

Georetele bistratificate

Georetelele sintetice bistratificate sunt structuri cu grosimi de 4 - 5 mm, cu ochiuri romboidale obtinute prin suprapunerea a doua starturi de nervuri realizate din polietilena de inalta densitate (PEHD), cu rezistente la tractiune de  4 - 7 kN/m cu debite de (1.18 - 1.41) E - 0.3 mp/s la sarcina de 20 kPa si gradient unitar.


Georetele tristratificate

Georetele tristratificate

Georetelele sintetice tristratificate sunt structuri cu grosimi de 5 - 7 mm, cu ochiuri romboidale obtinute prin suprapunerea a trei straturi de nervuri (stratul median cu profil inalt) realizate din polietilena de inalta densitate (PEHD), cu rezistente la tractiune de 8 - 12 kN/m cu debite de (2.0 - 2.6) E - 0.3 mp/s la sarcina de 20 kPa si gradient unitar.


Georetele biodegradabile

Georetele biodegradabile

Georetelele biodegradabile sunt structuri obtinute prin teserea sau impletirea de fibre naturale din cocos sau iuta, rasucite in retea cu ochiuri rectangulare, cu rezistente la tractiune de 10 - 19 kN/m .

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Geosintetice - Georetele destinate lucrarilor de drenaj GEOCOM TRADING&CONSULTING
Contactează Geocom Trading&Consulting SRL și cere prețuri pentru proiectul tau.