Geocompozite pentru ziduri de sprijin, fundatii, lucrari de drenaj GEOCOM TRADING&CONSULTING

Geocompozite pentru ziduri de sprijin, fundatii, lucrari de drenaj GEOCOM TRADING&CONSULTING

Contactează furnizorul
GEOCOM TRADING&CONSULTING
Geocompozitele de drenaj sunt geosintetice alcatuite prin alaturarea a doua sau mai multe geosintetice (geosaltele, geotextile, geogrile, georetele, geomembrane) intr-un unic material ce indeplineste concomitent mai multe functii (separare, drenaj, protectie, impermeabilizare, ranforsare). Aplicatiile includ tunele, ziduri de sprijin, fundatii, lucrari de drenaj orizontal, zone de parcare, gradini suspendate, sisteme de colectare si interceptie la depozite de deseuri, sisteme de evacuare a gazului metan.
 

Geocompozitele de drenaj:

Geomembrana profilata si geotextil

Geocompozitul realizat din geomembrana - PEHD (cu rol de impermeabilizare) profilata cu elemente independente (cu rol de drenaj) si geotextil - PP (cu rol de filtrare), este un complex de filtrare, drenare, protectie si impermeabilizare cu debit de 4.04*E-0.3 mp/s la sarcina de 50kPa si gradient unitar. 

 

Georetea de drenaj si geotextile filtrante

Geocompozit de drenaj, realizat dintr-o georetea cu ochiuri romboidale obtinuta din doua straturi de nervuri suprapuse din PEHD protejata pe o fata sau pe ambele cu un geotextil netesut din polipropilena (PP) cu masa areica de 100 - 300 g/mp, cu debite de (6.5 *E-0.4 ) - (1.0 *E-0.3) mp/s la sarcina de 20kPa si gradient unitar,  care asigura un complex de filtrare, drenare si protectie mecanica.


Georetea de inalta frictiune si geotextil

Geocompozit de drenaj, realizat dintr-o georetea  de inalta frictiune cu ochiuri romboidale obtinuta din doua straturi de nervuri suprapuse din PEHD - EVA protejata pe o fata cu un geotextil netesut din polipropilena (PP), cu masa areica de 140 g/mp, si debite de (8,1*E-0.4) - (1.4*E-0.3) mp/s la sarcina de 20kPa si gradient unitar cuprinse, care asigura un complex de filtrare, drenare si protectie mecanica cu inalta frictiune. 


Georetea cu structura reticulara spatiala si geotextile

Geocompozite cu drenaj realizate dintr-o georetea tristratificata din PEHD cu structura reticulara spatiala si profil median inalt, retea  protejata pe o fata sau pe ambele cu un geotextil netesut din polipropilena (PP) cu masa areica de 120 - 300 g/mp. Geocompozite, cu debite de (1,00 - 4,00)*E-0.3 mp/s la sarcina de 20kPa si gradient unitar, care asigura un complex de filtrare, drenare si protectie mecanica pentru structuri cu aflux ridicat de apa.


Georetea perforata cu ochiuri ovoidale si geotextil

Geocompozite de drenaj realizate dintr-o georetea stantata cu ochiuri ovoidale din PEHD, cu structura reticulara protejata pe o fata sau pe ambele cu un geotextil netesut din polipropilena (PP), cu masa areica de 140g/mp, si debite (sarcina de 20kPa si gradient unitar) cuprinse (2,1 - 5,5 )*E-0.3 mp/s, asigura un complex de filtrare, drenare si protectie mecanica pentru structuri cu aflux ridicat de apa ce trebuie drenat.


Georetea rectangulara cu profil inalt si geotextile

Geocompozite cu drenaj inalt, realizate dintr-o georetea tristratificata din (PP) cu structura rectangulara spatiala si profil median inalt, retea  protejata pe o fata sau pe ambele cu un geotextil netesut din polipropilena (PP) cu masa areica de 140g/mp. Geocompozite, cu debite de (2,55 - 2,65)*E-0.3 mp/s la sarcina de 20kPa si gradient unitar, care asigura un complex de filtrare, drenare si protectie mecanica pentru structuri cu aflux ridicat de apa.

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

Functii Geosintetice
Fisa tehnica
1 p | RO
Geocompozite de drenaj
Lucrari, proiecte
4 p |

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Geocompozite pentru ziduri de sprijin, fundatii, lucrari de drenaj GEOCOM TRADING&CONSULTING
Contactează Geocom Trading&Consulting SRL și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România