Geosaltele pentru controlul eroziunii terasamentelor GEOCOM TRADING&CONSULTING

Geosaltele pentru controlul eroziunii terasamentelor GEOCOM TRADING&CONSULTING

Contactează furnizorul
GEOCOM TRADING&CONSULTING
Geosaltelele sunt structuri tridimensionale, realizate prin suprapunerea a trei straturi de microgeogrile din 100% polipropilena cu rezistenta la tractiune de 3.8 - 10 kN/m in sens longitudinal si 13 - 15 kN/m transversal, o alungire la rupere 12 - 45%, ranforsate sau nu, cu geogrile tesute cu rezistenta la tractiune de 20 - 150 kN/m.

Geosaltele tristratificate

Geosaltele alcatuite din trei straturi de microgeogrile bietirate din polipropilena (PP), destinate ranforsarii terenului vegetal si fixarii vegetatiei pe taluze.


Geosaltele tristratificate ranforsate

Geosaltelele ranforsate sunt alcatuite din trei straturi de microgeogrile bietirate din polipropilena (PP), ranforsate cu geogrile tesute din poliester (PES), destinate controlului erozional pe taluze abrupte supuse unor variatii repetate a ciclurilor de inghet - dezghet.


Geosaltele biodegradabile

Geosaltea monocomponenta sau in amestec din resturi vegetale, consolidata cu o retea din fire polipropilena (PP) biodegradabila.

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

Functii geosintetice
Fisa tehnica
1 p | RO
Geosaltele
Lucrari, proiecte
8 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Geosaltele pentru controlul eroziunii terasamentelor GEOCOM TRADING&CONSULTING
Contactează Geocom Trading&Consulting SRL și cere prețuri pentru proiectul tau.