Gazon decorativ pentru curte si gradina HATTRICK SPORT

Gazon decorativ pentru curte si gradina HATTRICK SPORT

Marca:
HATTRICK SPORT
Produs furnizat de:

HATTRICK SPORT

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
HATTRICK SPORT
Gazonul artificial decorativ este alegerea perfecta pentru cei care sunt in cautarea unei suprafete rezistente, usor de intretinut si cu aspect natural, putand fi folosit pentru amenajarea unei gradini, terase sau a unui loc de joaca pentru copii. Proprietatile excelente de drenaj, aspectul impecabil pe toata perioada anului, costurile de intretinere ZERO, rezistenta la razele UV precum si faptul ca nu necesita udare sau intretinere zilnica, recomanda folosirea gazonului artficial pentru decor in amenajarea spatiilor verzi private sau publice.
 
Gazonul artificial pentru decor poate fi folosit atat la interior, cat si la exterior pentru amenajarea curtilor, gradinilor, spatiilor de joaca, spatii verzi care nu pot fi intretinute sau unde nu exista conditii pentru a creste iarba, amenajari interioare ale locuintelor sau ale spatiilor de birouri / comerciale. Gazonul artificial pentru decor imita foarte bine iarba naturala si exista in mai multe tipuri de forme ale firului de iarba si inaltimi ale firului de iarba, astfel incat sa poata multumi pe oricine.
 
Deoarece fiecare proiect este diferit cu necesități pe măsura lui, va invitam sa ne contactati pentru a primi consiliere de specialitate si o oferta de pret personalizata.

Gazonul artificial decorativ - DECOR PREMIUM GRASS URBAN 25

DECOR PREMIUM GRASS URBAN 25 este un gazon sintetic potrivit exigentelor. Se preteaza foarte bine in spatiile publice, cu trafic intens, in spatiile special amenajate pentru copii, pe terasele restaurantelor, sali de fitness etc, dar si in locurile private, mai ales daca in familie sunt si patrupezi.

Gazonul artificial decorativ - DECOR PREMIUM GRASS NICOSIA 30

DECOR PREMIUM GRASS NICOSIA 30 este un gazon sintetic cu aspect de iarba proaspat cosita. Aspect bogat si textura pufoasa. Un rasfat pentru talpile goale ale picioarelor, ceea ce ii face foarte potrivit pentru spatiul din jurul piscinei, pentru amenajarea curtii, teraselor private pentru alte proiecte peisagistice.


Gazonul artificial decorativ - DECOR PREMIUM GRASS LUXURY 50

DECOR PREMIUM GRASS LUXURY 50 este un gazon sintetic foarte dens, ce imbina echilibrat mai multe nuante de verde cu maro foarte deschis, aspect ce il face imperceptibil cand este montat langa gazonul natural. Perfect pentru gradini sau alte suprafete decorative.

10 imagini

1 Documentatie tehnica

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Gazon decorativ pentru curte si gradina HATTRICK SPORT
Contactează HATTRICK SPORT și cere prețuri pentru proiectul tau.