Garduri metalice tip jaluzea HANBUD

Garduri metalice tip jaluzea HANBUD

Marca:
HANBUD
Produs furnizat de:

HANBUD

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
HANBUD
Garduri tip jaluzea sunt o soluție excelentă pentru casele situate în oraș, deoarece protejează împotriva zgomotului, a prafului de pe stradă, adesea de stropirea cu apă de sub roțile mașinilor și de ochii trecătorilor. Delimitează solid parcele de dimensiuni mici.
 
Pentru casele situate în afara orașului, pe terenuri mari sau în sate, proprietarii de case se așteaptă ca gardul să le ofere un sentiment de securitate. Uneori, casele sunt situate departe una de alta și nu poți conta pe ochiul vigilent al unui vecin. Totuși, pe de alta parte, nu merită să stați înconjurați de un zid înalt, inaccesibil, motiv pentru care ne izolăm în mod inutil. Datorită gardului tip jaluzea puteți obține un compromis, aveți un gard care să mascheze ceea ce se întâmplă în spatele său, și, în același timp, combină ideal casa și peisajul din jur.

Garduri tip jaluzea

În cazul gardurilor tip jaluzea gata pregătite, clientul primește panouri întregi, deja asamblate. Lungimea și înălțimea pot fi selectate din mai multe dimensiuni disponibile în lista de prețuri standard. Realizăm dimensiuni personalizate la comanda individuală.


Panouri de gard tip jaluzele asamblate sunt produse de noi din oțel zincat, apoi transportate la vopsitoria cu pulberi, unde sunt vopsite în orice culoare din paleta RAL, conform comenzii clientului.
Oțelul din care sunt fabricate panouri, este zincat, prin urmare este rezistent la condițiile meteorologice. Un strat protector suplimentar asigură, de asemenea, vopsirea cu pulbere, care protejează oțelul zincat împotriva coroziunii, îi mărește grosimea, maschează imperfecțiunile.


În cazul panourilor destinate asamblării individuale, Clientul primește toate elementele panoului separat care apoi trebuie asamblate. Lungimea și înălțimea pot fi selectate din mai multe dimensiuni disponibile în lista de prețuri standard. Realizăm dimensiuni personalizate la comanda individuală.
Această soluție este mai ieftină decât panouri gata pregătite și este, de asemenea, mai ușor de transportat.
Gardurile pentru asamblare individuală sunt realizate din oțel placat și în prezent oferim două nuanțe de culori, grafit și maro.


Oțelul utilizat pentru producerea acestor garduri este acoperit cu rășină poliesterică, datorită căreia obținem un produs cu o rezistență excelentă la procesele de îmbătrânire fotochimică. Acest produs se dovedește perfect acolo unde estetica și durabilitatea culorii sunt deosebit de importante. Ciclul de placare include tehnologie fără crom, ceea ce în efect duce la o grosime totală de până la 25 µm. Acest strat asigură un luciu profund, netezime și uniformitatea culorii.

Modele, variante ale acestui produs

Gard tip jaluzea gata pregătit OHZP 70

Grosimea cadrului #1,00mm Grosimea jaluzelei #0,70mm Lungime 250cm, 300cm, comanda individuală Înălțime 100cm, 125cm,150cm, 175cm, 200cm Strat Zinc/aluzinc, acoperit cu vopseaua pulbere

Gard tip jaluzea gata pregătit OHZP 100

Grosimea cadrului #1,00mm Grosimea jaluzelei #1,00mm Lungime 250cm, 300cm, comanda individuală Înălțime 100cm, 125cm,150cm, 175cm, 200cm Strat Zinc/aluzinc, acoperit cu vopseaua pulbere

Gard tip jaluzea pentru montare individuală

Grosimea cadrului #0,80mm Grosimea jaluzelei #0,80mm Lungime 250cm, 300cm, comanda individuală Înălțime 100cm, 125cm,150cm, 175cm, 200cm Strat Zinc/aluzinc, poliester