Proiectate de cele mai multe ori in concordanta cu stilul constructiilor sau arhitectura inconjuratoare, gardurile sunt cele care intampina vizitatorii, delimiteaza spatiul cu vecinatatea, cu strada sau cu trecatorii si protejeaza proprietatea imprejmuita, astfel incat perimetrul marginit sa ofere o imagine de ansamblu cu o nota definitorie.

Sistemele de imprejmuire, produse de Metal Work Industry SRL, formate din stalpi metalici, plase metalice si fire de sarma, pot fi instalate independent pentru o delimitare perimetrala sau pot intra in completarea unor garduri sau ziduri, deja existente. Datorita structurii simple si functionale, acestea pot fi montate facil, chiar si de personal nespecializat. Sunt recomandate pentru orice forma peisagistica, chiar si in cazul terenurilor accidentate, cu pante abrupte sau alunecoase, la realizarea imprejmuirilor de tip industrial, civil, comunitar, militar, de agrement, sportiv, etc..

Sistemele de imprejmuire sunt incadrate in clasa de combustie C0 si fac parte din categoria produselor de siguranta joasa si medie, fiind confectionate din otel de inalta calitate (DX 51 D), cu un grad ridicat de zincare (200-275 gZN/mp; 14~20 µm). Protectia anticoroziva realizata prin zincare, ajuta la pastrarea in timp a proprietatilor caracteristice.

Componentele Sistemului
Stalpi metalici de sustinere:

- stalp central - SCEN;
- contravantuire stanga - CTST;
- contravantuire dreapta - CTDR;
- contravantuire transversala - CT-TRANS;

Plase de sarma:
- plasa de sarma zincata - GRIPLAS;
- plasa de sarma plasticata - REPLAX;

Fire de sarma:
- fir de sarma din otel zincat - GALVANORM;
- fir de sarma din otel puternic zincat - GALVAFORT.

La cerere se pot fabrica si alte tipuri de produse (stalpi, plase si sarme) cu agrearea caracteristicilor tehnice de catre producator. In cazul comenzilor speciale este posibila o prelungire a termenului de livrare, sub rezerva unor eventuale modificari tehnice.

Pe perioada exploatarii, sistemele metalice de imprejmuire prezinta urmatoarele avantaje:
- costuri moderate de achizitie si reparatie;
- usurinta de transport si depozitare;
- comportament elastic optim in exploatare;
- actiune antirupere, antifisurare, anticorodare;
- rezistenta de durata la actiunea agentilor atmosferici.

Fabricate in conformitate cu normele referitoare la protectia mediului, sistemele de imprejmuire nu sunt daunatoare sanatatii oamenilor sau integritatii ambientale (nu contin si nu elimina substante radioactive, elemente nocive sau toxice). Din punct de vedere al cromaticii, culorile standard sunt verde sau alb. La cerere, pot fi asigurate toate nuantele RAL.

 

Stalpii metalici sunt realizati din profile de otel zincat, cu dimensiuni de 30 mm x 40 mm x 30 mm si DX 51 D (200- 275 gZN/mp), adica intre 14~20 µm, care prezinta urmatoarele caracteristici tehnice:
- rezistenta la coroziune si intindere Rm (Mpa) = 270~500, 2 1MPa = 1 N/mm;
- toleranta +/- 3 mm in cazul profilelor cu lungimea pana la 2500 mm;
- rezistenta adecvata la socuri (impactul puternic al corpurilor dure poate produce deformari locale);


In urma procesului de zincare, stalpii metalici dobandesc proprietati speciale de durabilitate si pot atinge o durata de exploatare de peste 30 de ani.

 

Plase de Sarma

 


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Sisteme metalice de gard
 METAL WORK
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
GALVAFORT, GALVANORM, GRIPLAS...
Panouri de gard METAL WORK
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
AGRISALD
Sisteme de imprejmuire
 METAL WORK
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
GALVAFORT, GALVANORM, GRIPLAS...
vezi in biblioteca