Fronturi pentru mobilier si panouri decorative  ACCESORIA GROUP

Fronturi pentru mobilier si panouri decorative ACCESORIA GROUP

Marca:
ACCESORIA GROUP
Produs furnizat de:

ACCESORIA GROUP

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ACCESORIA GROUP
Sensations by Accesoria Group reprezintă soluția ce întunește cerințele diverse ale tuturor celor implicați în designul, proiectarea, producția și utilizarea mobilierului. 
 
Arhitecții și designerii de interior, în continuă căutare de nou, de inovație si design deosebit, găsesc în cele patru game din colecția Sensations varietatea finisajelor care să le stimuleze creativitatea și pe care să le integreze în proiecte spectaculoase și impresionante.
 
Producătorii de mobilier, preocupați de rapiditate și constanță în livrare, beneficiază de siguranța oferită de un produs de calitate și de stocuri actualizate. Fronturile pentru mobilier sunt livrate într-un termen scurt, la dimensiunile și în cantitățile solicitate, gata pentru a fi montate. O alegere ușoară, dintre mii de opțiuni, fiecare cu specificul ei. Un design deosebit, în perfectă armonie cu gusturile individuale. Dar și funcționalitate, ușurință în întreținere și durabilitate. Acestea sunt așteptările beneficiarilor, fie că se referă la obiectele de mobilier sau la amenajările rezidențiale sau comerciale.
 
Colecția de fronturi si panouri decorative Sensations by Accesoria Group, împreună cu serviciile pe care le oferim sunt gândite astfel încât să reunească toate avantajele: varietate în design, livrarea rapidă a unui produs de calitate, inovație și funcționalitate.
 

Skin - melamină în mai multe straturi

Finisaje inspirate din natură și texturi ce recreează în detaliu complexitatea și eleganța esențelor tradiționale. Plăcile din gama Skin se realizează prin aplicarea pe placa suport a mai multor straturi de hârtie specială, folosindu-se presiune și temperaturi înalte.

Astfel, sunt create suprafețe a căror textură este sincronizată perfect cu modelul imprimat. 


Datorită rezistenței sporite la zgârieturi, panourile din gama Skin sunt ideale pentru a fi utilizate ca fronturi în mobilierul rezidențial sau comercial. Plăcile de 8 mm grosime pot fi integrate cu ușurință în sistemele de uși glisante sau utilizate la placarea pereților.


Caracteristici:

- plăci din PAL cu melamină în mai multe straturi

- dimensiuni placă: 2,800 x 2,070 mm

- grosimi de 18 și 8 mm, în același finisaj

- cant de 22/1 sau 44/1

- 10 modele disponibile pe stoc


Impression - panouri din PAL cu furnir șlefuit și imprimat

Lemnul - o resursă atât de prețioasă și prețuită. Realizate cu o tehnologie inovatoare de scanare, șlefuire și imprimare, fronturile din gama Impression reproduc lemnul, păstrându-i intactă esența. Datorită tehnologiei de imprimare a plăcilor, este posibilă realizarea unei game foarte variate de modele, pe o varietate de placi suport. Esențe de lemn prețioase precum Mango, Tamarin, Castan, Nuc sau finisaje cu texturi deosebite sunt disponibile, la comandă, pentru proiecte speciale: placări, blaturi de mese, parchet. 


Texture - panouri din MDF cu plastic texturat și vopsit

Creativitatea și eleganța sunt elementele care dau tonul unei experiențe tactile neașteptate. Gama de fronturi pentru mobilă Texture deschide o lume a texturilor în culori nenumărate.


Cele trei modele de fronturi - Loop, Cactus și Italian Plank - sunt disponibile pe stoc. Pot fi livrate albe, așa cum sunt, sau vopsite în orice culoare RAL, cu finisaj mat sau lucios.


Suprafața din plastic texturat alb este foarte rezistantă la apă și poate fi curățată cu produse obișnuite. Cantul fronturilor este lipit cu adezivul poliuretanic de la Henkel. De aceea, sunt ideale pentru a fi utilizate în special în mobilierul de baie sau de bucătărie, unde există contact frecvent cu apa și unde umiditatea este crescută.


Caracteristici:

- plăci din MDF cu plastic texturat- dimensiuni placă: 2,800 x 1,220 mm

- grosime de 19 mm- cant ABS 23/1

 - 3 finisaje disponibile pe stoc. Mai multe texturi, la comandă

26 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Fronturi pentru mobilier si panouri decorative ACCESORIA GROUP
Contactează ACCESORIA GROUP și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România