Fotolii si canapele Chairry

Fotolii si canapele Chairry

Marca:
Chairry
Produs furnizat de:

CHAIRRY

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Chairry

Canapea FC 355

Modul de canapea cu doua sezuturi in oglinda, din spuma poliuretanica de diferite dimensiuni pe cadru din lemn masiv de fag, sustinut de panouri din MDF de 8 si 4 mm. La spatar si sezut sunt utilizate chingi elastice care maresc rezistenta la trafic intens. Foaie din fibra de silicon utilizata intre stratul de spuma poliuretanica si tapiterie. Picioare metalice in forma de "V" disponibile in varianta cromat lucios sau mat ori vopsite in camp electrostatic in diferite culori RAL.

Fotoliu FC 360 A

Fotoliu din spuma poliuretanica de diferite dimensiuni pe cadru din lemn masiv de fag, sustinut de panouri din MDF de 8 si 4 mm. La spatar si sezut sunt utilizate chingi elastice care maresc rezistenta la trafic intens. Spatar si brate din lemn de fag, disponibil in nuantele nature, nuc, nuc- inchis si negru.

Dimensiuni: Inaltime: 56cm; Latime: 87cm; Adancime: 84cm; Inaltime sezut: 35cm.

Fotoliu FC 330 A

Fotoliu cu scoica din spuma poliuretanica injectata la rece pe schelet metalic, antibacteriana si ignifuga. Poate fi tapitat cu stofa, piele ecologica sau piele naturala. Picioarele pot fi cromate sau vopsite in camp electrostatic.

- Dimensiuni: Adancime 50 cm, Latime 60 cm, Inaltime 73 cm.


Fotoliu FC 353

Fotoliu cu scoica din spuma poliuretanica injectata la rece pe schelet metalic, antibacteriana si ignifuga. Poate fi tapitat cu stofa, piele ecologica sau piele naturala. Picioarele sunt disponibile in mat, cromat sau picioare de lemn.

- Dimensiuni: Inaltime sezut 33 cm, Diametru 75 cm, Inaltime totala 61cm. 


Fotoliu FC 372

Canapea cu structura metalica. Picioarele pot fi cromate sau vopsite in cam electrostatic. Canapeaua este din spuma poliuretanica injectata la rece pe schelet metalic. Poate fi tapitata la alegere.

- Dimensiuni: Inaltime sezut 40 cm, Latime 80 cm, Adancime 70 cm, Inaltime 72 cm.

5 imagini

4 Documentatii tehnice
Vezi toate

Piese de mobilier si accesorii
Catalog, brosura
26 p | RO - EN
Certificat ISO 18001
Certificare produs
1 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Fotolii si canapele Chairry
Contactează CHAIRRY și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România