Intumex L:
INTUMEX Intumex_LEste un produs de tip folie sau laminat antifoc pe baza de gips, foarte eficient si durabil, cu priza incepand de la 150 °C.

Se utilizeaza la etansarea usilor din lemn sau al diferitelor elemente de tamplarie, pentru etansarea gazelor de ardere, fumului, focului. Poate fi utilizat si la protectia la foc a fatadelor, structurilor din sticla, rosturilor in pardoseli sau pereti, panourilor de compartimentare de tip antifoc.

 

 

 

Intumex LW:
INTUMEX Folii_rezistente_la_foc_Intumex_LWEste o garnitura flexibila, intumescenta, care se utilizeaza la structuri din sticla, cu priza incepand de la 300 °C.

Acest produs special nu exercita presiune asupra placilor din sticla.

 

 

 

 

 

Intumex LX:
INTUMEX Folii_rezistente_la_foc_Intumex_LXEste un produs intumescent de etansare speciala, de tip folie sau laminat antifoc pe baza de grafit, cu priza incepand de la 190 °C.


Este recomandat la aplicatii de protectie la foc ale structurilor din sticla, usilor, portilor speciale, tevilor din plastic sau rosturilor de constructii: pereti sau plansee. Este un produs special de etansare a gazelor de ardere si fumului.

 

 

 

 

Intumex LX P:
INTUMEX Folii_rezistente_la_foc_Intumex_LXPEste un produs special de etansare antifoc pe baza de grafit, foarte eficient si durabil, cu priza incepand de la 190 °C, indicat pentru aplicatii de etansare ale gazelor de ardere fierbinti si ale fumului, in special pentru aplicatii tehnice ale usilor din otel.

Este produs in mai multe culori.

 

 

 

 

Intumex LH P:
INTUMEX Folii_rezistente_la_foc_Intumex_LHPEste un produs special de etansare antifoc pe baza de grafit, foarte eficient si durabil, cu priza incepand de la 190 °C, indicat pentru aplicatii de etansare ale gazelor de ardere fierbinti si ale fumului, in special pentru aplicatii tehnice ale usilor metalice, portilor metalice, clapetelor antifoc din pereti si plansee.

 

 

 

 

 

Promasound TL:
INTUMEX Folii_rezistente_la_foc_Promasound_TLEste un produs ultraperformant pentru izolatii fonice, fiind certificat ca bariera acustica de catre M.E.D. Este un produs de ultima generatie, un produs deosebit de stabil, usor, dur, cu proprietati de etansare a focului si fumului.

Produs patentat de Promat. Produs de izolare acustica de inalta performanta.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Folie rezistenta la foc
 INTUMEX
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Intumex L
Folie sau laminat rezistent la foc
 INTUMEX
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Intumex LX
Garnitura flexibila, intumescenta pentru structuri sticla
 INTUMEX
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Intumex LW
vezi in biblioteca