Folie anticondens URSA pentru acoperis URSA

Folie anticondens URSA pentru acoperis URSA

Marca:
URSA
Produs furnizat de:

URSA ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
URSA

Folie anticondens URSA SECO 0,02

URSA SECO 0,02 este o folie permeabilă la vapori, impermeabilă la apă, cu margini auto-adezive, utilizată ca strat de difuzie a vaporilor sub învelitoare. Este produsul ideal pentru a proteja acoperișul de condens sau infiltrații de apă.

 

Folia URSA SECO 0,02 se poate folosi atât la acoperișurile cu astereală (din scândură sau OSB), cât și la cele fără astereală. Este potrivită pentru toate tipurile de învelitori: tablă cutată, țigle ceramice, țigle din beton, panouri din fibrobeton, învelitori din materiale naturale etc.

 

Avantajele utilizării foliei anticondens URSA SECO 0,02

Folia anticondens URSA SECO 0,02 are rezistență crescută la rupere și perforare, datorită materialului pe bază de polipropilenă țesută, în 3 straturi, rezistență la vânt, datorită marginilor auto-adezive de pe ambele fețe ale foliei și rezistență crescută la agenții de protecție a lemnului. Mai mult, marcajele pentru suprapunere ușurează montajul corect pentru obținerea unei protecții optime.

 

Datorită structurii complexe a materialului din care este fabricată, folia URSA SECO 0,02 îndeplinește mai multe funcții, asigurând eficiență maximă în protecția acoperișului. De exemplu, permite difuzia spre exterior a vaporilor din termoizolație și căpriori. Este așa-numita “umiditate remanentă“, întâlnită mai ales în cazul construcțiilor noi. Folia permite eliminarea vaporilor acumulați accidental sub învelitoare din cauza execuției deficitare a barierei împotriva vaporilor și împiedică vaporii evacuați și transformați în condens să intre înapoi în astereală sau în termoizolație.

 

URSA SECO 0,02 protejează astereala, căpriorii și termoizolația acoperișului de ploaia și zăpada care se infiltrează sub învelitoare și de condensul care se formează toamna și primăvara, facilitând evacuarea acestuia către jgheaburi.

 

Folia URSA SECO 0,02 este prevăzută cu benzi adezive care permit un montaj ușor și rapid, atât la acoperișurile cu astereală cât și la cele fără astereală.

2 Documentatii tehnice

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Folie anticondens URSA pentru acoperis URSA
Contactează URSA ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.