Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:
Compartimentari rezistente la foc Peretii Siniat pentru compartimentari rezistente la foc sunt solutii economice pentru pereti cu inaltimi cuprinse intre 5 si 12m. Usurinta in montaj (greutate redusa) si libertatea arhitecturala sunt cateva dintre avantajele folositii acestor tipuri de pereti.
  • fără documentaţii
Compartimentari rezistente la foc
Marca:
SINIAT
Compartimentari vestiare, cabine sanitare Peretii Siniat pentru compartimentarea vestiarelor si cabinelor sanitare se adapteaza perfect la renovari si amenajari interioare. De asemenea, ofera foarte bune performante acustice si de izolare termica.
  • fără documentaţii
Compartimentari vestiare, cabine sanitare
Marca:
SINIAT
Pereti de compartimentare rezistenti la foc Pereti de compartimentare tip "D" , formati prin fixarea a trei randuri de placi NIDA pe fiecare parte a scheletului metalic alcatuit din profile tip NIDA Metal, cu sau fara vata minerala la interior.
  • fără documentaţii
Pereti de compartimentare rezistenti la foc
Marca:
SINIAT
Pereti gips-carton Peretii Siniat din gips-carton aduc economii substantiale in cadrul costului de realizare al structurii de rezistenta datorita greutatii reduse si a manoperei pe mp in comparatie cu peretii realizati din zidarie.
  • fără documentaţii
Pereti gips-carton
Marca:
SINIAT
Sistemul integrat complet din sticla GEZE IGG ofera o mare libertate in ceea ce priveste modelarea spatiilor interioare. Integrarea invizibila a feroneriei si profilelor de asamblare a foilor de sticla asigura transparenta perfecta a peretelui.

Dimensiunea redusa a profilelor - de numai 45mm latime -, precum si disponibilitatea imprimarii perimetrale cu diverse culori pe grosimea foilor de sticla, asigura o imagine finala continua, fara piedici vizuale.


GEZE IGG poate fi utilizat la montaje exterioare si interioare, pentru usi glisante si batante, automate sau manuale si pentru compartimentari fixe sau mobile interioare.
GEZE Sistemul_integrat_complet_din_sticla_GEZE_IGG

 

 

Sistemele de feronerie pentru constructii din sticla GEZE GGS reprezinta o solutie eleganta pentru usile glisante din sticla, lemn, metal sau plastic. Elementele sunt realizate din otel inoxidabil si prezinta dimensiuni reduse.

Versiunea standard a sistemelor de feronerie GEZE GGS este disponibila impreuna cu automatizari GEZE Slimdrive SL si sisteme manuale Perlan 140, acestea fiind adaptabile la actionari automate sau manuale. Mecanismul de blocare in doua sau trei puncte poate sustine o foaie de usa cu greutate de pana la maxim 120kg - pentru Slimdrive SL -, respectiv 140kg - pentru Perlan 140.

 

 

GEZE Sistemele_manuale_pentru_pereti_glisanti_GEZE_MSWSistemele manuale pentru pereti glisanti GEZE MSW reprezinta solutia ideala pentru spatiile pretentioase - hoteluri, centre de afaceri si comerciale, aeroporturi si cladiri de birouri in care se doreste o imagine continua a vitrajelor de partitionare.

Sistemul constructiv modular, flexibil si panourile de sticla integrate ofera un grad inalt de libertate in ceea ce priveste amenajarea interioara a compartimentarilor.


GEZE MSW prezinta panouri asezate si fixate prin clipsare in profile de glisare, la partea superioara si inferioara, pe toata latimea acestora. Sistemul de glisare pe baza de rulmenti de calitate superioara asigura operarea facila a panourilor, cu un nivel redus de zgomot.

Elementele glisante se pot transforma usor in usi batante functionale, prin deblocarea unor incuietori mecanice usor de manipulat; astfel sunt posibil de realizat deschideri mari, in functie de necesitatile spatiului. Sistemul de parcare a panourilor permite strangerea acestora intr-un spatiu redus, la 90grd fata de axa principala.


Panourile de sticla pot fi finisate cu folii decorative si diverse imprimeuri, ce permit obtinerea unor solutii individuale, in functie de proiect; paleta larga de culori disponibile pentru profile completeaza o imagine unitara si estetica a intregului ansamblu.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!