Ferestre din lemn stratificat placate cu aluminiu WDI

Ferestre din lemn stratificat placate cu aluminiu WDI

Contactează furnizorul
WDI

Fereastra din lemn stratificat placat cu aluminiu

LEMN PLACAT CU ALUMINIU - Performanta durabila


Optiunea lemn-aluminiu va fi intotdeauna o combinatie imbatabila, ce uneste intr-o maniera eleganta, caldura primitoare a lemnului cu proprietatile statice ale aluminiului, rezultand in final o fereastra ce nu mai necesita intretinere ulterioara.
Profil din lemn triplustratificat cu adancime de constructie in toc si cercevea de 92 mm. Varianta largita, cu geam termoizolant triplu vitrat, cu grosime de 48 mm, componenta 2 foi de sticla Low-E Soft 4 mm si 1 foaie sticla clara Float 4 mm, argon 90%.

Structura geamului termoizolant poate fi adaptata in functie de cerintele constructive, cu sticla laminata, geam de securitate sau sticla cu control solar. 

In aceasta varianta constructiva fereastra atinge performante termice si acustice foarte bune.
 
Uniunea foilor exterioare de aluminiu si a modulelor interioare de lemn se realizeaza in doua modalitati: prin intermediul fixarii independente cu clipsuri (permite inlocuirea modulelor si posibilitatea de finisare a lemnului diferentiat de furnizarile obisnuite) si prin intermediul garniturilor EPDM. 

In ambele cazuri, acest ansamblu asigura o perfecta absorbtie a diferitelor dilatari ale acestor materiale.


Fereastra din lemn stratificat placat cu aluminiu este compusa din structura de baza a ferestrei din lemn stratificat pe care se placheaza un profil din aluminiu la exterior, tratat pentru rezistenta mecanica. Prin extrudare, este ales un profil a carui sectiune creaza o distanta de minimum 14 mm intre profilul din lemn si profilul din aluminiu, aceasta distanta fiind importanta pentru ventilatia corecta a lemnului, pentru drenajul umiditatii si pentru cresterea coeficientului termic al ferestrei.


Avantajele ferestrelor din lemn placat cu aluminiu:
- Durabilitatea finisajului exterior 
- Posibilitatea alegerii cromaticilor foarte diverse, deoarece in camp electrostatic pot fi realizate o paleta larga de culori
- Cresterea coeficientului termic total al ferestrei
- Posibilitatea alegerii sectiunii profilului atat pentru case moderniste prin alegerea unui profil cu muchii drepte cat si pentru case clasice prin alegerea unui profil identic cu cel al frezarii lemnului


Ferestrele din lemn stratificat placat cu aluminiu au o izolatie termica si fonica foarte buna, excluzand necesitatea de intretinere periodica a lemnului exterior. Aspectul de mobilier la interior si cel dorit in functie de finisaj la exterior, creste functonalitatea ferestrei  in zona rezidentiala institutionala si de birouri. 


Fereastra din lemn stratificat placata cu aluminiu, poate fi realizata din urmatoarele esente: molid, pin, pin nordic, frasin, stejar.


Se poate executa fereastra pasiva din lemn stratificat placat cu aluminiu, cu insertie de poliuretan, pentru maximizarea coeficientului termic.


Ferestrele din lemn stratificat placate cu aluminiu
- profil: 68 mm / 78 mm / 90 mm cu fete continue / molid, pin nordic, stejar
- aluminiul poate fi imbinat cu elemente conectoare sau sudat la colturi
- profil lemn stratificat cu feronerie ROTO sau MACO
- feroneria: balamale pentru usi care garanteaza sustinerea a minim 85 Kg/balama, cu sistem de reglare pe trei directii si manere din materiale si finisaje diverse
- echipare manere premium Romania, sau manere premium Italia
- geometria pentru fereastra poate fi diversificata, cu unghiuri inchise, unghiuri deschise sau arcade


Sticla termoizolanta (geamul termopan) pentru ferestre din lemn stratificat placate cu aluminiu
Pachetul de 24 mm este compus din sticla FLOAT de 4 mm, gazul inert (Argon) si sticla LOW EMISSION de 4 mm, obtinandu-se astfel un coeficient de transfer termic de 1,1 W/m2*K. 
Sunt disponibile si pachetele tripan de 32-54 mm, cu gaz Argon, ce asigura un coeficient de transfer termic de pana la 0,6 W/m2*K.


Lemnul stratificat este un compus realizat prin lipirea sub presiune a mai multor straturi de lemn natural. Adezivul folosit este extrem de rezistent la apa iar lamelele de lemn au fibrele orientate diferit. Astfel se obtine o structura rigida si stabila pentru ca fereastra sa nu-si modifice structura si aspectul in timp. Prin placarea exterioara cu aluminiu, lemnul nu mai este expus direct intemperiilor ceea ce mareste durata de viata a tamplariei.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Ferestre din lemn stratificat placate cu aluminiu WDI
Contactează WOODEN DOORS INTERNATIONAL și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România