Ferestre din aluminiu cu deschidere verticală sau orizontală panoramică, EVOFacade

Ferestre din aluminiu cu deschidere verticală sau orizontală panoramică, EVOFacade

Contactează furnizorul
EVOFacade
Stiluri arhitecturale diferite? EVOFacade oferă o gamă variată de ferestre din aluminiu, care se potrivesc cu orice tip de construcție. Fie că renovezi sau construiești, aceste ferestre te vor uimi cu stilul minimalist, dar cu o tehnologie de ultimă generație, tocmai pentru ca tu să ai libertatea de alegere pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.
 
Te bucuri de un design inovator. Ferestrele din aluminiu fiabile EVOFacade sunt ușor și sigur de exploatat, cu un design inovator, de la funcțional, SlimLine Classic, SlimLine Cubic la SlimLine Ferro și Burlan ascuns.
 
Au deschidere verticală, deschidere orizontală panoramică, ce permit intrarea luminii naturale din abundență.

Avantajele ferestrelor din aluminiu EVOFacade

- Cu ferestrele din aluminiu obții facturi mici prin izolare termică mare

- Sunt rezistente la factorii de mediu
- Sunt ușor de întreținut

- Oferă o protecție fonică mare, nivelul de zgomot putând fi redus cu până la 48%

- Durata de viață este mare

- Ferestrele din aluminiu oferă protecție ridicată împotriva tentativelor de efracție

Te bucuri de un designul inovator
Elimină fisurile care apar inevitabil la îmbinarea dintre cadrul ferestrei (sau a ușii) și perete, care se accentuează de câte ori se manevrează brusc fereastra sau se trântește ușa. Diferența o face materialul din care sunt create ferestrele. EVOFacade acordă o atenție deosebită acestor detalii, oferind ferestre din aluminiu fiabile, ușor și sigur de exploatat, cu un design inovator, de la funcțional, SlimLine Classic, SlimLine Cubic la SlimLine Ferro și Burlan ascuns.
 
Imagini verticale sau vedere panoramică?
Forma ferestrelor din aluminiu, culoarea și grosimea peretelui în care sunt fixate, au efect asupra modului în care lumina naturală pătrunde în clădire. Ferestrele din aluminiu, atât cele cu deschidere verticală, cât și cele cu deschidere orizontală panoramică,  permit intrarea luminii naturale din abundență.
Așa cum îi arată și numele, ferestrele din aluminiu panoramice îți oferă un unghi foarte mare prin care admiri peisajul. 
Prin tehnologia inovatoare, EVOFacade te asigură de calitatea produselor de top și a termenelor mici de execuție, dar și că alegerea formelor, pozițiilor și dimensiunilor ferestrelor din aluminiu, îți aparțin.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Ferestre din aluminiu cu deschidere verticală sau orizontală panoramică, EVOFacade
Contactează EVO HOUSE CONSTRUCT și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România