Ferestre de mansarda OptiLight

Ferestre de mansarda OptiLight

Marca:
OptiLight
Produs furnizat de:

DEPOSIB EXPERT

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
OptiLight

Fereastra mansarda Optilight B - fara clapeta

Optilight B nu se preteaza la dormitoare, este folosita in special la terase si holuri. Fereastra Optilight B este o fereastra de mansarda din lemn cu deschidere mediana, fara clapeta de aerare. 


Caracteristici:

- Ferestrele Optilight sunt prevazute cu un sistem unicameral de geamuri cu grosimea de 24mm, care asigura parametri foarte buni de izolare termica si acustica (U geam = 1,1 W/m2K iar U fereastra =1,5 W/m2K).

- Sticla exterioara este securizata, fiind rezistenta la grindina.

- Sticla interioara este acoperita cu un strat lowE, care reflecta radiatia termica, micsorandu-se astfel pierderile de caldura in perioada de iarna, iar vara se diminueaza incalzirea incaperilor.

- Elementele din lemn ale ferestrelor de mansarda Optilight sunt realizate din lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat, iar apoi lacuit cu un strat de vopsea acrilica ecologica. Tamplaria din lemn a ferestrelor este protejata cu profile din aluminiu rezistente la actiunea razelor UV si la intemperii.

- Ferestrele Optilight au deschiderea mediana, balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei, permitand deschiderea ferestrei intr-o serie de pozitii precum si rotirea acesteia cu 180 de grade pentru o curatare facila a geamului exterior.

- Manerul amplasat in partea de jos permite o operare usoara si confortabila a ferestrei. De asemenea, acesta permite si blocarea ferestrei in doua pozitii de intredeschis pentru aerisirea incaperii.

- Ferestrele de mansarda Optilight pot fi montate pe acoperisuri cu panta intre 15 si 90 de grade.

Dimensiuni disponibile:

Fereastra 55x78

Fereastra 55x98

Fereastra 66x118

Fereastra 78x98

Fereastra 78x118

Fereastra: 78x140

Fereastra 114x118

Fereastra mansarda + rama Optilight VB cu clapeta ventilatie

Ferestre de mansarda Optilight VB cu clapeta de ventilatie, lemn de pin calitatea I, geam securizat, maner in partea de jos a ferestrei, garantie 10 ani . Elementele din lemn ale ferestrelor Optilight sunt executate din pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat, apoi lacuit cu vopsea acrilica ecologica. Tamplaria din lemn a ferestrelor este protejata cu profile din aluminiu rezistente la actiunea razelor UV si la factorii externi (intemperii). 


Caracteristici:

- Suprafata vitrata mare a ferestrelor de mansarda permite luminarea mai buna a incaperilor. Ferestrele de mansarda sunt prevazute cu un sistem unicameral de geamuri cu grosimea de 24 mm, care asigura parametrii foarte buni de izolare termica si acustica. Coeficientul de transmitanta termica pentru geam este de U geam = 1,1 W/m2K. Coeficientul de transmitanta termica pentru intreaga fereastra este de U fereastra =1,5 W/m2K. Spatiul dintre foile de sticla este umplut cu gaz inert; sticla exterioara este securizata iar sticla interioara este acoperita cu un strat lowE, care reflecta radiatia termica. Datorita acestei acoperiri, se micsoreaza pierderile de caldura in perioada de iarna, iar vara se diminueaza incalzirea incaperilor.

- Clapeta de ventilatie cu care este dotata fereastra de mansarda asigura patrunderea suplimentara a aerului in incapere atunci cand fereastra este inchisa. Debitul clapetei de ventilatie la ferestrele OptiLight V este de 20 m3/h (pentru ferestrele cu latimea de 78 sau mai mare, cand diferenta de presiune intre interior si exterior este de 10Pa). Ferestrele cu latimea mai mare sau egala cu 78 cm sunt prevazute cu doua orificii iar ferestrele cu latimea de 55 si 66 cm sunt prevazute cu un orificiu in stinghia clapetei de ventilatie, debitul clapetei fiind in mod proportional redus (15 m3/h).

- Ferestrele cu articulare mediana reprezinta o solutie agreata in constructia ferestrelor de mansarda. Balamalele, care sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei, permit fixarea cercevelei in pozitia deschis, precum si rotirea acesteia cu 180°. Constructia manerului asigura inchiderea etansa a ferestrei, precum si intre deschiderea in doua trepte. Aceste pozitii de intre deschis asigura aerisirea incaperii. Manerul amplasat in partea inferioara a canatului permite o operare usoara.

- Datorita constructiei pot fi montate pe acoperisuri cu diferite inclinatii (15°-90°) si cu diferite tipuri de invelitoare.

- Rama de etansare este inclusa in pret. Optional se poate achizitiona si Kit izolare termica Fakro XDP

- Ferestrele de mansarda Optilight VB se monteaza impreuna cu ramele de etansare potrivite fiecarui tip de acoperis: Rama de etansare TZ - pentru invelitori ondulate cu inaltimea ondulei de pana la 45mm, cum ar fi tigla ceramica, tigla metalica ondulata, etc. Rama de etansare TS - pentru invelitori plate cu grosimea maxima de 16 mm, cum ar fi sindrila bituminoasa, tabla plana, etc.

Dimensiuni disponibile:

Fereastra 55x78

Fereastra 55x98

Fereastra 66x118

Fereastra 78x98

Fereastra 78x118

Fereastra 78x140

Fereastra 114x118


Fereastra luminator Optilook 46x55

Fereastra economica de acces pe acoperis este destinata incaperilor nelocuite (neincalzite), avand rol de luminator. Constructia lor faciliteaza accesul pe acoperis pentru lucrari de intretinere.


Caracteristici tehnice:

- toc din lemn de pin impregnat in vid cu fungicid;

- cerceveaua este fabricată din aluminiu extrudat si are o garnitura de etansare;

- lacuirea cercevelei se face in camp electrostatic in culoarea gri-maro;

- geamul este securizat avand rezistenta ridicata la socuri mecanice si termice;

- manerul de operare permite fixarea cercevelei in trei pozitii;

- se instaleaza pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15° si 60°;

- setul de montaj permite instalarea rapida si usoara pe sipci;

- rama de etansare este universala si face parte comună cu fereastra.


Fereastra luminator pod Optilook 46x75

Fereastra economica de acces pe acoperis este destinata incaperilor nelocuite (neincalzite), avand rol de luminator.

Constructa lor faciliteaza accesul pe acoperis pentru lucrari de intretinere. 


Caracteristici tehnice:

- toc din lemn de pin impregnat in vid cu fungicid;
- cerceveaua este fabricata din aluminiu extrudat si are o garnitura de etansare;
- lacuirea cercevelei se face in camp electrostatic in culoarea gri-maro;
- geamul este securizat avand rezistenta ridicata la socuri mecanice si termice;
- manerul de operare permite fixarea cercevelei in trei pozitii;
- se instaleaza pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15° si 60°;
- setul de montaj permite instalarea rapida si usoară pe sipci;
- rama de etansare este universala si face parte comuna cu fereastra.