Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

ConcreteArt ofera servicii complete in domeniul sistemelor de pardoseli prin oferirea de solutii in executia, intretinerea si remedierea pardoselilor si pavajelor. Firma ConcreteArt este specializata in executia de pardoseli decorative atat interioare cat si exterioare.


Lucrarile realizate de specialistii nostri sunt adaptate pentru a satisface nevoile dumneavoastra in termen de stil, design si functie, prin crearea unor pardoseli de o calitate superioara intr-un mod profesionist.


Pardoselile din rasini decorative sunt realizate prin aplicarea diferitelor tipuri de rasini prin folosirea de tehnici mixte sau prin introducerea de elemente decorative de diferite tipuri (stikere, fotografii, sclipici, efecte perlate sau metalice etc). Podelele din rasini pot fi lucioase sau mate.Folosind un produs nou, Microtopping, ce poate fi o solutie atat pentru interior cat si pentru exterior, atat pentru pardoseli cat si pentru pereti, tehnicienii nostri pot crea in ambientul tau un joc de culori, nuante si contraste schimband total aspectul incaperii, adaptandu-se cerintelor si nevoilor tale.Cu ajutorul pardoselilor Nuvolato si Acid Stain, pardoselile din beton isi pierd aparenta banala si capata o frumusete bogata si naturala. Cu posibilitati nelimitate in ce priveste designul si cu un aspect estetic modern, pardoseala acidata este solutia perfecta pentru interioare rafinate.Pardoselile ConcreteArt sunt caracterizate printr-o calitate artistica superioara. Pot fi considerate un mixt de arta, design si frumusete. Capacitatea de a crea efecte de culoare aproape infinite ofera posibilitatea de a crea un ambient limitat doar de imaginatia proiectantului.


Crearea unor suprafete monolitice, plane, impermeabile si non-toxice ce pot fi aplicate peste pardoseala existenta (evitandu-se demontarea ei, cu economii considerabile de timp si costuri) sunt alte cateva aspecte ce ofera pardoselilor ConcreteArt o calitate superioara fata de celelalte tipuri de pardoseli.


Pardoselile decorative sunt unice pentru ca este imposibil de creat un efect in serie, iar diferitele efecte estetice gravate in finisajul pardoselii se efectueaza in conformitate cu cererea clientului.

Asadar, pardoselile interioare ConcreteArt va ajuta sa adoptati un stil propriu, in ton cu tendintele actuale de design interior adaptandu-se celor mai indraznete idei creative.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Executie pardoseli decorative | Exemple de utilizare (9 foto)
  • Executie pardoseli decorative ConcreteArt - Poza 1
  • Executie pardoseli decorative ConcreteArt - Poza 2
  • Executie pardoseli decorative ConcreteArt - Poza 3
  • Executie pardoseli decorative ConcreteArt - Poza 4
  • Executie pardoseli decorative ConcreteArt - Poza 5
  • Executie pardoseli decorative ConcreteArt - Poza 6
  • Executie pardoseli decorative ConcreteArt - Poza 7
  • Executie pardoseli decorative ConcreteArt - Poza 8
  • Executie pardoseli decorative ConcreteArt - Poza 9

vezi in biblioteca