Executie instalatii electrice pentru constructii civile Electroconstructia ELECON

Executie instalatii electrice pentru constructii civile Electroconstructia ELECON

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
Electroconstructia ELECON
ILUMINAT PUBLIC

S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov prin formatiile de specialisti au obtinut rezultate importante in actiunea de realizare si modernizare a retelelor de iluminat public din toate localitatile din judetul Brasov. Fiecare oras, fiecare comuna considera reteaua de iluminat o “carte de vizita” a localitatii.
 
S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov proiecteaza si executa toate lucrarile legate de realizarea unei instalatii de iluminat public:
  • - canalizari electrice subterane pentru alimentarea cu energie electrica a corpurilor de iluminat
  • - linii electrice aeriene sau circuit pe stalpi comuni pentru iluminat public
  • - montarea stalpilor de iluminat public
  • - montarea si confectionarea consolelor pentru prinderea corpurilor de iluminat
  • - montarea corpurilor de iluminat pentru necesitati stradale sau pentru realizarea unui iluminat special, ornamental sau cu ocazia sarbatorilor
 
S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov asigura modernizarea iluminatului public in municipiul Brasov in calitate de asociat participant. De asemenea asigura service si intretinere iluminat public in municipiul Sacele.
 
Societatea nostra poate asigura la solicitare service si intretinere iluminat public in orase si comune.
 
LINII ELECTRICE AERIENE
Aceasta categorie de instalatii electroenergetice ocupa un loc determinant in configuratia sistemului de alimentare cu energie electrica a consumatorilor situati in localitati urbane si rurale.
 
La realizarea acestor lucrari si in special la liniile electrice aeriene de medie si joasa tensiune au contribuit in mare masura formatiile de lucru ale S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov.

Liniile electrice aeriene, prin specificul lor se situeaza atat in localitati, cat si in afara acestora, iar amplasarea stalpilor este deosebit de variata. Realizarea liniilor electrice aeriene la un inalt nivel de calitate a impus ca desfasurarea lucrarilor in diversele faze de executie sa fie bine rezolvate de catre formatiile de lucru ale S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov.
 
S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov prezinta garantie prin numarul mare de lucrari de linii electrice aeriene realizate. Specialistii si tehnologiile organizatiei asigura executia lucrarilor de fundatii la parametrii ceruti de proiecte.
 
S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov este dotata cu utilajele necesare pentru efectuarea lucrarilor de terasamente, de ridicat, de transport si de tractare, precum si de utilaje speciale necesare pentru rezolvarea unor situatii deosebite.
 
Specialistii din cadrul S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov acorda o mare importanta examinarii proiectelor de executie ale liniilor electrice si contribuie la stabilirea solutiilor concrete de adaptare la teren a lucrarilor.
 
Montarea stalpilor, indiferent de natura lor - lemn, metal sau beton armat, montarea izolatoarelor, desfasurarea si intinderea conductoarelor la sageata, fixarea conductoarelor pe izolatoare si alte operatii se executa cu inalt profesionalism de catre formatiile S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov.
 
Lucrarile de linii electrice aeriene realizate de S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov sunt bine finisate prin executarea instalatiilor de legare la pamant, marcarea stalpilor, inscriptii si alte lucrari de definitivare a traseului si a lucrarilor anexe.
 
S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov acorda toata importanta pentru executarea verificarilor si probelor. Se verifica traseul si zona de siguranta a liniei, se verifica si se probeaza instalatiile de legare la pamant, stalpii si fundatiile.
Lucru în România