Țevi și fitinguri PP pentru canalizarea apelor pluviale sau menajere TeraPlast

Țevi și fitinguri PP pentru canalizarea apelor pluviale sau menajere TeraPlast

Marca:
TeraPlast
Produs furnizat de:

TeraPlast

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
TeraPlast
Țevile se produc prin coextrudare, conform standardului SR EN13476-3:2007 rezultând o țeavă cu un perete interior lis de culoare deschisă pentru a ușura inspectarea cu camere video, cu o rugozitate extrem de redusă și un perete exterior, de tip profilat. 
 
Peretele exterior profilat asigură rezistenţa la sarcinile externe, fiind caracterizat printr-o foarte bună rezistenţă. Structura profilată a peretelui exterior prezintă o serie de avantaje majore: grosime mult mai mică a peretelui în comparaţie cu un perete neted, pentru o aceeaşi rezistenţă a ţevii, ceea ce determină o greutate specifică mult redusă a ţevilor. 
 
Pentru a rezista efectului distructiv al radiaţiilor solare, pereţii exteriori ai ţevilor corugate sunt realizaţi din materiale stabilizate contra acţiunii radiaţiilor ultraviolete.
 
Ţevile corugate din PP, fitingurile şi accesoriile se utilizează la realizarea reţelelor exterioare îngropate pentru canalizarea apelor pluviale, a apelor menajere, sisteme anti-viitură, subtraversări de drumuri şi căi ferate, în condiţii de curgere liberă (non-presiune), cu temperatura de 60° C și max. 95° – 100°C pe termen scurt şi cu pH cuprins între 2 şi 12. 
 
Sistemul este alcătuit din țevi și fitinguri din PP corugat in clasa de rigiditate SN8 (8kN/mp).
Din punct de vedere dimensional țevile se diferențiaza în funcție de diametrul lor în: 
1.Țevi DN/OD - diametrul indicat este diametrul exterior al țevii. 
2.Tevi DN/ID - diametrul indicat este diametrul interior al țevii. 
 
Evident fiecare dintre aceste game sunt prevazute cu gama de fitinguri aferentă. Gama de diametre este cuprinsa între 160mm si 1000mm. Conectarea ţevilor se face cu mufe şi garnituri O-ring profilate, din cauciuc sintetic (EPDM, SBR, NBR), asigurând etanşeitatea sistemului.
 
 Geometria mufei asigură continuitatea peretelui interior a ţevilor îmbinate, determinând foarte bune caracteristici hidrodinamice pentru transportul fluidelor, fără porţiuni în care se poate acumula material solid şi care pot genera turbulenţe.

1 Documentatie tehnica

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Țevi și fitinguri PP pentru canalizarea apelor pluviale sau menajere TeraPlast
Contactează TeraPlast și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România