Elemente prefabricate din beton pentru protectie drumuri SOMACO

Elemente prefabricate din beton pentru protectie drumuri SOMACO

Contactează furnizorul
SOMACO
Somaco Grup Prefabricate produce sub licenta sistemul de parapete prefabricate din beton pentru protectia drumurilor DELTABLOC®, care cuprinde o varietate de elemente utilizate pentru siguranta in trafic pe autostrazi, drumuri nationale, santiere si spatii urbane, precum si de panouri fonoabsorbante.
 
DELTABLOC® este liderul mondial de bariere de siguranta rutiera permanente si temporare, precum si de panouri fonoabsorbante din gama premium.
 
Sistemul de parapete tip “New Jersey” din beton DELTABLOC® este unul dintre cele mai sigure sisteme din Europa, produs si testat in conformitate cu standardele europene. Produsele DELTABLOC®, care au revolutionat domeniul sigurantei rutiere inca din anul 1995, au fost supuse la peste 300 teste de impact. Peste 800.000 km au fost securizati cu sistemul DELTABLOC® in peste 45 de tari din intreaga lume.

Parapete prefabricate din beton tip "NEW JERSEY" - seriile DB 80 & DB 100

Parapetele prefabricate din beton tip "NEW JERSEY" seriile DB 80 & DB 100 sunt dezvoltate sa acopere toate aplicatiile pana la un grad de protectie H1, montate pe suprafata, cu pilon infipt in sol, fixate, ancorate sau incorporate. Sunt flexibile, semirigide si rigide.


Acum performanta superioara de siguranta vine cu adaptabilitate neaşteptata pentru o siguranta fara cusur. Uitati de solutiile individuale de sine-statatoare si de necesitatea de a combina diverse tipuri de parapete. Noile Serii DB 80 si DB 100 cuprind tot ceea ce este necesar pentru o abordare holistica a sigurantei. Dezvoltate pentru o performanta remarcabila de siguranta.

Un singur design - patru tipuri de parapete - aplicatii multiple.

Elimina complicatii pe partea mediana, marginea drumului si pod.


Seriile DB 80 si 100 fac parte din conceptul holistic DELTABLOC® de siguranta pasiva a traficului. Fiecare sistem acopera mai multe moduri diferite de instalare. Prin intermediul tranzitiilor SafeLink®, aceasta poate fi conectata fara probleme la seria DB 120, dispozitive de protectie din otel sau alte sisteme realizate de terte parti.  


Caracteristici:

 • - Montat pe suprafata = H2 W5 B, H3 W6 B, (T3 W2 / N2 W3 / H1 W4)
 • - Pilon infipt in sol = H2 W2/3 B
 • - Fixat in asfalt = H2 W2 B
 • - Ancorat pe beton = H2 W2 B
 • - Incorporat = H2 W1/2 B 
 • - Latimea sistemului = 0,60/0,64 m
 • - Inatimea sistemului = 0,80/1,00 m
 • - Lungimea elementului = 6,00 m


Aplicatii:

 • - Linie mediana dubla-singulara
 • - Marginea drumului
 • - Protectie obstacole
 • - Protectie pe pod
 • - Mentenanta puncte de trecere
 • - Metoda 2-in-1 (T3 si N2)

Parapete prefabricate din beton tip "NEW JERSEY" - seria DB 120

Parapetele prefabricate din beton tip "NEW JERSEY" seria DB 120  sunt dezvoltate sa acopere toate aplicatiile pana la un grad de protectie H4b, montate pe suprafata, cu pilon infipt in sol sau ancorate. Sunt flexibile si semirigide.


ZERO DEBRIS CONCRETE confera parapetelui robustete incredibila. Rezista la o energie de impact de trei ori mai mare decat betonul standard, fara a se rupe sau sparge. Aceasta nu doar ca diminueaza necesitatile de reparatii si intretinere, dar si reduce semnificativ numarul zonelor de lucru periculoase.


Robustete superioara confirmata la H4B W2 B: ZERO RESTURI, ZERO RUPTURI, ZERO PARTI DESPRINSE.

Parapetele din seria DB 120 reduc semnificativ nevoia de reaparatii. POT SUPORTA DE TREI ORI ENERGIA DE IMPACT STANDARD.


Seria DB 120 face parte din conceptul holistic DELTABLOC® de siguranta pasiva a traficului. Fiecare sistem acopera mai multe moduri diferite de instalare. Prin intermediul tranzitiilor SafeLink®, aceasta poate fi conectata fara probleme la seria DB 80, dispozitive de protectie din otel sau alte sisteme realizate de terte parti. 


Caracteristici:

 • - Montat pe suprafata = H4b W5 B
 • - Pilon infipt in sol = H4b W3 B
 • - Ancorat pe beton = H4b W2 B
 • - Latimea sistemului = 0,67 m
 • - Inaltimea sistemului = 1,20 m
 • - Lungimea elementului = 6,00 m


Aplicatii:

 • - Linie mediana dubla-singulara
 • - Marginea drumului
 • - Protectie obstacole
 • - Protectie pe pod
 • - Mentenanta puncte de trecere

Sistem de parapete fonoabsorbante - seria DB NBF

Parapetele fonoabsorbante seria DB NBF sunt dezvoltate pentru a reduce zgomotul si a retine vehiculele scapate de sub control, montate pe suprafata, pentru protectie H2 si H4b.


SISTEM MODULAR MONTAT PE SUPRAFATA, CU O INALTIME DE PANA LA 6,0 m

Poate suporta toate sarcinile vantului in conformitate cu standardul EUROCODE – fara nicio ancorare sau fixare in sol. Un zid de bariera fonica trebuie sa indeplineasca toate cerintele de constructie structura. 


Seria DB NBF este un sistem de protectie testat la impact si certificat EN 1317, proiectat conform EUROCODE pentru acceptare tehnica completa ca structura statică. In plus, seria DB NBF indeplineste toate cerintele sonice conform EN 14388.

Proiectat structural sa reziste la ACCIDENTE, VIBRATIA TRAFICULUI, SARCINI ALE VANTULUI SI ZAPEZII. 


Conceptul DB NBF permite integrarea tuturor tipurilor de panouri, indiferent de material sau design. Unitatea de baza DB NBF actioneaza ca fundament pentru intregul sistem. Coloanele standard din otel se introduc la locul de amplasare, complet reglabile pentru alinierea verticala perfecta independenta de inclinarea drumurilor. In cele din urma orice tip de panou poate fi inserat pana la inaltimea prevazuta.


Caracteristici:

 • - Montat pe suprafata = H2 W4 B, H4b W5 B
 • - Unitate de baza = DB 100 NBF
 • - Latime/Inaltime/Lungime = 1.05 / 1,0 / 5,0 m
 • - Unitate de baza = DB 150 NBF
 • - Latime/Inaltime/Lungime = 1,25 / 1,5 / 5,0 m
 • - ZID NBF = In 0,5 m pasi, inaltime de pana la 6,0 m


Aplicatii:

 • - Fata dubla
 • - Pe mijlocul sau marginea drumului
 • - Temporara sau permanenta

Bariere de securitate - CITYBLOC®

CITYBLOC® este proiectat ca un sistem modular, care ofera multiple posibilitati de utilizare pentru diverse zone de trafic urban, stabilind noi standarde de securitate urbana.


In mediile urbane, santierele prezintă un potential ridicat de pericole. Prin selectarea dispozitivului de siguranta corect, zonele de lucru ofera siguranta necesara pentru a proteja viata lucratorilor si a participantilor la trafic. CITYBLOC® asigura cu succes, conform celor mai stricte conditii EN 1317-2, mai multa siguranta in zonele publice, comerciale si industriale.


Sistemul este construit modular, iar designul elementelor individuale permite proiectarea sigurantei la scala mica, garantand astfel siguranta absoluta.


CITYBLOC® nu are ca scop doar protejarea participantilor la trafic, ci si devierea fluxului de trafic si limitarea zonelor. 

Sistemele de protectie si ghidare CITYBLOC® cu accesoriile multiple se utilizeaza pe santiere, piste de biciclete, la stopuri si zone de incarcare, aeroporturi, gari si porturi. Ofera siguranta maxima, instalare si manipulare facila.

Elemente disponibile:

Bariera CB 120

Dimensiuni: 120x38x50 cm Greutate: 290 kg

Bariera CB 120 cu balustrada

Dimensiuni: 120x38x100 cm Greutate: 296 kg Bare din otel zincate, toate culorile RAL disponibile.

Bariera CB 240

Dimensiuni: 240x38x50 cm Greutate: 580 kg

Bariera CB 240 cu balustrada

Dimensiuni: 240x38x 100 cm Greutate: 592 kg Bare din otel zincate, toate culorile RAL disponibile.

Element de capat CB 120

Dimensiuni: 120x38x50 cm Greutatea: 230 kg Posibilitate de ancorare in pamant.

CB 120 element de capat cu balustrada

Dimensiuni: 120x38x 100 cm Greutatea: 236 kg Posibilitate de ancorare in pamant. Bare din otel zincate, toate culorile RAL disponibile.

Rampa CB 120

Dimensiuni: 120x38x50 cm Greutatea: 210 kg Posibilitate de ancorare in pamant.

CB raza 90

Dimensiuni: 50x38x50 cm Greutatea: 116 kg Element arcuit cu unghi de 90° .

Raza CB 90 cu maner balustrada

Dimensiuni: 50x38x100 cm Greutatea: 120 kg Element arcuit cu unghi de 90° . Bare din otel zincate, toate culorile RAL disponibile.

CB raza 45

Dimensiuni: 36x38x50 cm Greutatea: 56 kg Element arcuit cu unghi de 45° .
Accesorii ale acestui produs

Adaptor gard CB - Element median FA- M

Otel. galvanizat, toate culorile RAL posibile,. compatibilcu toate tipurile de gard cu un diametru intern al tevii 11 >34 mm

Adaptor gard CB - Element de treeere FA-U

Otel. galvanizat, toate culorile RAL posibile,. compatibilcu toate tipurile de gard cu un diametru intern al tevii 11 >34 mm

Adaptor gard CB - Element de capat de cursa FA-E

Otel. galvanizat, toate culorile RAL posibile,. compatibilcu toate tipurile de gard cu un diametru intern al tevii 11 >34 mm

CB colier de ridicare

Unealta pentru instalarea simpla si rapida a elementelor

Bariera de securitate - CITYBLOC® TMB 240

CITYBLOC® TMB 240 „Traffic Management Barrier“ este un sistem de ghidare si de protectie pentru spatiul urban. Datorita diferitelor deschideri de conectare TMB240 se pot fixa diverse accesorii pentru echipamentele stradale cum ar fi de ex. semne de circulatie, elemente de avertizare, bariere, garduri pentru șantier etc. In acest fel sistemul este adecvat in special pentru asigurarea santierelor.


Bridele din otel de calitate si orificiile de eliminare a apei permit o montare si o demontare simpla si rapida a elementelor cu ajutorul macaralelor, a excavatoarelor sau a stivuitoarelor. Depozitarea TMB 240 poate avea loc cu economie de spatiu, chiar si sub forma de cruce.


Domenii de utilizare:

- Asigurarea santierelor din interiorul oraselor

- Asigurarea temporara si de durata a cailor pietonale si de biciclete

- Asigurarea statiilor din transportul public

Schiță dimensiuni Bariera de securitate - CITYBLOC® TMB 240
Accesorii ale acestui produs

CB con de prindewre DM 60

- pentru tevi de panouri, diamnetru 60 mm

CB con de prindewre DM 76

- pentru tevi de panouri, diamnetru 76 mm

CB sabot de coloana 40x40

- pentru teava patrata 40x40 cm

CB sabot de coloana DM42

- pentru tevi si stuturi cu diametrul 42 mm
 
Elementele prefabricate din beton sunt produse de Somaco in conformitate cu standardele europene armonizate. Produsele Somaco sunt realizate intr-un sistem de management integrat calitate-mediu-securitate si sanatate ocupationala cu certificare SRAC CERT, organism de certificare europeana: Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2015, Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2015 si Sistemul de Management al Securitatii si Sanatatii Ocupationale SR ISO 45001:2018.

1 imagini

5 Documentatii tehnice
Vezi toate

Avantajele sistemului DELTABLOC®
Catalog, brosura
2 p | RO
Bariere de securitate
Catalog, brosura
20 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Elemente prefabricate din beton pentru protectie drumuri SOMACO
Contactează SOMACO GRUP PREFABRICATE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.