Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Din aceasta categorie de elemente fac parte urmatoarele grupuri de produse LEIER:
- elemente de zidarie pentru pereti portanti;
- elemente de zidarie pentru pereti de compartimentare;
- elemente Durisol;
- elemente de cofraj pentru pereti;
- elemente de cofraj pentru stalpi.Elementele din beton pentru zidarie sunt blocuri inchise la partea superioara, avand o structura realizata din nervuri si un sistem de imbinare tip nut si feder. Se fabrica in doua tipodimensiuni, astfel permit realizarea peretilor portanti cu o grosime de 25 si 30 cm.


Avantaje ale elementelor pentru zidarie din beton LEIER:

- Durabilitate, rezistenta - experienta de mai multe decenii in producerea acestor tipuri de elemente, materiile prime de o calitate excelenta, asigura impreuna durabilitatea in timp a elementelor si rezistenta la diferiti factori de solicitare;
- Punere in opera simpla, rapida - elementele pentru zidarie pot fi puse in opera simplu si rapid, prin respectarea regulilor generale de zidire, prin imbinare tip nut si feder;
- Dimensiuni universale - inaltimea diferitelor tipuri de elemente pentru zidarie este aceeasi, astfel structurile de pereti si intersectiile acestora pot fi construite fara probleme, ceea ce usureaza in mod considerabil procesul de proiectare si executie;
- Domeniu larg de utilizare - intre elementele pentru zidarie din beton LEIER putem gasi oricand elementul potrivit pentru orice structura de perete. De la pereti pentru subsoluri pana  la cei pentru garduri, va oferim intotdeauna solutia ideala;
- Aderenta extraordinara a tencuielii - datorita suprafetei rugoase, elementele pentru zidarie din beton LEIER asigura o aderenta perfecta pentru orice tip de tencuiala.


Prelucrare: Prelucrarea in timpul punerii in opera a boltarilor din beton LEIER este relativ simpla. Taierea elementelor suplimentare se va face in punctele de slabire din fabrica (muchii de spargere).
Prelucrarea si taierea canelurilor necesare pentru asezarea instalatiilor se va face foarte usor dupa finalizarea zidariei, cu respectarea urmatoarelor conditii:
- Canelurile orizontale necesare asezarii instalatiilor electrice, instalatiilor de apa vor fi realizate deasupra rosturilor orizontale (partea inferioara a elementelor), cioplirea se face cel mai usor in aceasta zona.
- Caneluri verticale pot fi executate teoretic oriunde. Canelurile pot fi realizate prin cioplirea peretelui lateral al elementelor pentru zidarie pana la primul strat de gol (golurile mari asigura spatiu suficient pentru asezarea instalatiilor).
- Se recomanda evitarea executarii canelurilor pe directia transversala a elementelor.
Prelucrarea se va face cu unelte, mijloace dintre cele mai raspandite: ciocan de zidar, dalta, ciocan simplu. Este important faptul ca prelucrarea si taierea elementelor cu grosimea peretilor de 20 mm se poate realiza doar cu unelte si mijloace de lucru de o calitate foarte buna.Un avantaj important al elementelor Durisol este ca sunt rezistente la umiditate si la inghet. Astfel se pot depozita si prelucra pe santier si pe timp friguros. Proprietatile de izolare termica a mantalei din aschii de lemn, respectiv capacitatea de acumulare de caldura a miezului de beton, sunt foarte avantajoase din punct de vedere al costurilor pentru incalzire pe timp de iarna sau pentru racirea aerului in perioade cu temperaturi exterioare ridicate. 


 


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Gama de culori elemente de zidarie | Prezentare produs | Durisol (1 foto)
  • Gama de culori Durisol LEIER - Poza 1

vezi in biblioteca