Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Elementele de etansare rezistente la foc pentru inchiderea golurilor prin care trec tevile sunt din materiale termospumante, impiedicand astfel extinderea focului si fumului in urmatorul compartiment de incendiu.

-Flansa de teava termoizolanta PROMASTOP-UNICOLLAR este o banda umpluta cu material intumescent, constituita din segmenti de otel, care va fi taiata la lungimea necesara conform diametrului exterior al tevii. Capetele flansei de teava taiate se inchid prin cleme de otel. Astfel de cleme vor fi utilizate si la fixarea flansei la marginea golului peretelui sau planseului. Flansa are grosimea de 13mm, latimea de 50mm, iar lungimea de 2.250mm.

-Flansa de teava termoizolanta PROMASTOP este alcatuita din doua jumatati de carcasa din placi de otel care ulterior pot fi montate (cuplate) pe o teava din material plastic.


tpoza33.jpg

 -Caramida PROMASTOP R90/S90 de inchidere antifoc a golurilor pentru tevi sunt piese elastice din material intumescent. Se utilizeaza pentru inchiderea tevilor si pentru inchiderea strapungerilor combinate / cablurilor, cu valoare limita de rezistenta la foc de 90min. Dimensiunile caramizilor sunt de 120/130x60x220mm.


tpoza11.jpg-Caramida PROMASTOP-SYSTEMSTEIN fabricata dintr-un material elastic este utilizata pentru inchiderea golurilor tevilor, cu valoare limita de rezistenta la foc de 30 si de 90 minute. Dimensiunile caramizilor sunt de 120/130x60x220mm.

-Dopul antifoc PROMASTOP S90 este fabricat dintr-un material elastic, intumescent. Se utilizeaza pentru inchiderea strapungerilor cablurilor, cu valoare limita de rezistenta la foc de 90 minute, la goluri cu un diametru de maxim 200mm.

-Chit de etansare termoizolanta PROMASTOP-SYSTEMKITT se utilizeaza pentru inchiderea rosturilor, crapaturilor, racordurilor.

-Elementele PROMASEAL-PL de inchidere a rosturilor de dilatare sunt realizate din doua benzi elastice stratificate umplute cu un material termospumant. Acestea protejeaza rosturile dintre elementele de constructii.

-Chitul termoizolant PROMASEAL este un mastic de etansare fara solventi. Se utilizeaza pentru etansarea strapungerilor de cabluri, rosturi de dilatatie, usi antifoc, rama la geamuri antifoc, rosturi printre elementele prefabricate, rosturi de structura usoara pentru pereti, racordari ale peretilor si planseelor. Chitul se transforma in spuma la temperatura de aproximativ 150grdC.

-PROMASEAL-ST este un material de etansare intumescent. Se utilizeaza pentru etansarea usilor, clapetelor antifoc, strapungerilor tevilor, ale cablurilor electrice si ale sinelor conductoare de curent electric. Are o densitate minima de 0,45g/cmc. In caz de incendiu volumul creste aproximativ de 5 ori.

-Elementul PROMASEAL de inchidere a grilei de aerisire este fabricat dintr-un material intumescent organic. In caz de incendiu volumul creste aproximativ de 5 ori.

Produse rezistente la foc utilizate la inchiderea golurilor prin care trec tevi:

-Masticul de etansare PROMASEAL este un acrilpolimer, cu o elasticitate ridicata, ceea ce permite utilizarea acestuia in aplicatii antifoc. Se utilizeaza in toate domeniile in care este nevoie de prevenirea trecerii focului si fumului prin rosturi, crapaturi, goluri, etc.

-Chitul siliconic PROMASEAL este un mastic de etansare din cauciuc-silicon, cu reticulare neutra, elastica, rezistenta la efecte climatice. Indicat pentru aplicatii in care este necesara inchiderea elastica si masiva a rosturilor, golurilor si a racordarilor structurale, precum si a rosturilor de dilatatie, strapungerilor elementelor de constructii prin tevi sau cabluri.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Produse de etansare la foc
 PROMAT
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
INTUMEX
Elemente de etansare pentru cabluri electrice si tevi
 PROMAT
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
PROMASEAL, PROMASEAL PL, PROMASEAL ST...
Elemente de etansare pentru cabluri electrice si tevi
 PROMAT
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
PROMASEAL
vezi in biblioteca
Produse de etansare la foc | Exemple de utilizare (9 foto)
  • Produse de etansare la foc
 PROMAT - Poza 1
  • Produse de etansare la foc
 PROMAT - Poza 2
  • Produse de etansare la foc
 PROMAT - Poza 3
  • Produse de etansare la foc
 PROMAT - Poza 4
  • Produse de etansare la foc
 PROMAT - Poza 5
  • Produse de etansare la foc
 PROMAT - Poza 6
  • Produse de etansare la foc
 PROMAT - Poza 7
  • Produse de etansare la foc
 PROMAT - Poza 8
  • Produse de etansare la foc
 PROMAT - Poza 9

vezi in biblioteca