Elementele pot fi produse in numeroase forme geometrice, avand configuratia diferitelor produse de constructie a caror etanseitate o asigura: invelitori de  tabla tip tigla, tabla cutata sau panouri sandwich.

Elementele din polietilena se utilizeaza la etansarea rosturilor de montaj, contribuie la protectia impotriva infiltratiilor de aer, praf, apa respectiv la instalarea in bune conditii astfel incat sa se asigure ventilarea elementelor metalice de inchidere.


La punerea in opera a elementelor de etansare, suprafata produselor etansate trebuie sa fie uscata, fara praf, grasimi sau impuritati. Temperatura atmosferica si a suprafetelor metalice trebuie sa fie minim + 50 C si maxim + 500 C. La punerea in opera se va tine cont de pozitia pentru care a fost conceput fiecare element de etansare (pentru etansarea streasinei, a coamei, elemetelor de perete sau de acoperis, distantierelor pentru panourile sandwich de acoperis). Elementele de etansare se pot taia astfel incat sa fie potrivite pentru fiecare profil in parte si trebuie sa fie corect pozitionate, astfel incat in momentul fixarii suruburilor, produsele metalice sa se imbine perfect. Pentru a nu exista pericolul ca elementul de etansare sa iasa din imbinare, suruburile nu se vor strange excesiv.  Nu necesita o intretinere deosebita.


Putem executa orice tip de element de etansare pentru tigla metalica, tabla cutata/panouri sandwich pentru elemente cu cuta mica, cuta medie respectiv cuta mare sau profile tehnice (in functie de fisa tehnica).

De asemenea, Sc Seliron Srl, comercializeaza urmatoarele produse:

- elemente etansare universale (dolii / triunghiulari);

- benzi autoadezive: latime 10/20/30/40/50 mm;  grosime de 3/5 mm;

- banda hidroizolatoare bituminoasa - dimensiune  15/30 cm x 1000 cm;

- banda acrilica expandabila 40 mm impregnata bituminoasa;

- executam gravura si litere volumetrice.

 

Caracteristici tehnice

Furnizorii materiei prime (placi din polietilena expandata) sunt: SC Pregis Company SA respectiv Polifoam Plastic Processing, ce detin agrementele tehnice nr. 008-03/061-2010 , respectiv 007-03-266/2009.

Elementele de etansare din polietilena expandata pe care le producem sunt produse flexibile, obtinute prin expandare chimica, avand o structura celulara spatiala inchisa cu pori inchisi care le confera calitati termo-fono-hidroizolatoare, cu o capacitate redusa de absortie a apei. Elementele de etansare sunt stabile la umiditate, rezista la solventi, grasimi, uleiuri, alcool, baze si acizi.


Domeniul de temperatura utilizat este de la - 600 C pana la +900 C.

Elementele de etansare se produc in culorile alb sau gri inchis, functie de culoarea placilor din care se debiteaza. Grosimea placilor variaza de la 20 mm pana la 40 mm iar densitatea placilor este de 30 kg/mc respectiv 33 kg/mc.

Este produs prin tehnologie ecologica (fara Freon) si caracteristici mecanice mai bune fata de spumele polietilenice, care nu au structura spatiala inchisa.


Materia prima este agrementata tehnic pentru placile termo si fonoizolante conform standartului European SR EN 14313/2010 aplicabil in acest moment si indeplinesc cerintele Legii 123/2007 privind calitatea in constructii.


Dotare tehnica 

SC “Seliron” Srl, datorita adoptarii unei politici de aliniere la standardele Uniunii Europene a avut ca prioritate principala achizitionarea de utilaje performante

- Aparatura de productie la standarde UE;

- Materie prima de buna calitate;

- Personal calificat;

- Capacitate mare de productie;

- Incredere si confidentialitate.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Elemente de etansare pentru acoperisuri | Prezentare produs (4 foto)
 • Element etansare tabla cutata SELIRON - Poza 1
 • Element etansare tabla cutata SELIRON - Poza 2
 • Element etansare tigla metalica SELIRON - Poza 3
 • Element etansare tigla metalica SELIRON - Poza 4

Elemente de etansare pentru acoperisuri | Prezentare produs (8 foto)
 • Elemente de etansare pentru acoperisuri SELIRON - Poza 1
 • Elemente de etansare pentru acoperisuri SELIRON - Poza 2
 • Elemente de etansare pentru acoperisuri SELIRON - Poza 3
 • Elemente de etansare pentru acoperisuri SELIRON - Poza 4
 • Elemente de etansare pentru acoperisuri SELIRON - Poza 5
 • Elemente de etansare pentru acoperisuri SELIRON - Poza 6
 • Elemente de etansare pentru acoperisuri SELIRON - Poza 7
 • Elemente de etansare pentru acoperisuri SELIRON - Poza 8

vezi in biblioteca
Timp de incarcare pagina: 0.523 sec sql:0.000 sql cache:true