Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:


Datorita diverselor tipuri de filtre, ECO V contribuie la reducerea factorilor poluanti cum ar fi CO2, particulele de praf si chiar formaldehidele.

Sistem economic:
- Reducerea consumului de energie datorita schimbatorului de caldura entalpic.

In cazul aerisiri prin intermediu ferestrei:
Daca deschideti fereastra, vara, pentru a aerisi incaperea, aerul climatizat va fi evacuat si va trebui sa climatizati din nou aerul din incapere.

In cazul ventilari cu recuperatorul de caldura:
Daca utilizati recuperatorul de caldura, se va mentine temperatura din interior si umiditatea in timp ce se realizeaza schimbul de aer poluat din interior cu aer proaspat din exterior.

- Ventilatie bypass:
Comuta automat modul de ventilatie (mod recuperare de caldura/Mod bypass) in functie de temperatura din interior si exterior.

ECO V cu baterie de racire in detenta directa:
Ventilatie cu recuperare de caldura cu baterie de racire in detenta directa .
Aceasta poate fi folosita la fel ca o unitate interioara pentru sistemul Multi V III, controlul ei facandu-se cu ajutorul telecomenzii aferente.
Deci, putem preveni conceptul de frig/cald cand aerul proaspat patrunde in interior racindu-l vara sau incalzindu-l iarna cu acest ventilator conectat la o unitate exterioara de Multi V III.

Solutie totala de aer conditionat:
Acesta regleaza admisia de aer proaspat la conditiile de confort interior cu ajutorul schimbatorului de caldura si a bateriei de racire in detenta directa conectata la unitatea exterioara de Multi V III. Vara, aceasta unitate controleaza conditiile de confort din interior prin racirea si deumidificarea aerului introdus, iar in sezonul rece aerul refulat in incapere este incalzit si umidificat.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!