Sistemele CASA INTELIGENTA si CLADIREA INTELIGENTA presupun automatizarea si tehnologizarea casei sau cladirii prin solutii de comanda si control a tuturor sistemelor: lumini, incalzire, ventilatie, audio-video, securitate, control acces, supraveghere, draperii si jaluzele, motoare usi si porti, sprinklere si pompe.

Un singur buton comanda intreaga casa sau cladire. Uneori nu este nevoie sa se atinga nimic - miscarea, timpul, temperatura, lumina zilei, ploaia sau alte conditii predeterminante pot activa o functie specifica. Prin calcule prestabilite, proiectare si aplicand principiile MANEGEMENTULUI ENERGETIC, EQURAM optimizeaza consumul de energie electrica si asigura automatizarea completa a casei sau a cladirii.

O gama extinsa de senzori optimizeaza instalatia de automatizare. Controlul se face fie prin puncte de comanda manuala, senzori, termostate, fie prin comenzi wireless, cu IR sau Radio Frecventa, touch panel-uri fixe si mobile ce elimina multitudinea intrerupatoarelor sau telecomenzilor pentru fiecare aparat. Suplimentar ca oferta alternativa este solutia power line - transmisie si comanda prin reteaua electrica.

Echipamentele se pot integra usor atat in locuintele noi cat si in cele existente.
Sistemele CASA INTELIGENTA sau CLADIREA INTELIGENTA sunt mediatorul dintre proprietar si mediul sau precum si intre arhitectura cladirii si sistemele componente. Flexibilitatea solutiilor permite acomodarea cu stilul de viata sau bugetul tuturor clientilor, indiferent de minimalismul sau grandoarea dorintelor acestora.

- CASA INTELIGENTA - produse: LUTRON; CRESTRON; AMX; VANTAGE
- CLADIREA INTELIGENTA - produse: LUTRON; BMS; LON; EIB.

Adauga valoare vietii cotidiene oferind accesul la oricare functie de comanda si control din orice locatie, oricand.

CASA INTELIGENTA
sau CLADIREA INTELIGENTA poate integra totul, fara probleme, asigurand confort maxim.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!