Echipamente pentru demolare VOLVO

Echipamente pentru demolare VOLVO

Contactează furnizorul
VOLVO
Echipament pentru demolare Volvo High Reach (HR) - Amplitudine, putere si control
 
Demolarea cladirilor, podurilor si a altor structuri este o operatiune dificila. Reusita operatiunilor de demolare necesita folosirea unor echipamente de mare capacitate si atasamente performante.
Demolarea primara implica amplitudine de miscare, putere si control. Excavatoarele din gama Volvo de excavatoare Ultra High Reach (HR) sunt prevazute cu catarge cu lungimea de 21-32 metri, protectie la demolare, cabine cu inalta vizibilitate ssistem hidraulic cu functionare lina si sigura. Echipate cu atasamente care variaza intre 2 si 3,5 tone, ele fac fata tuturor provocarilor de demolare.
Datorita designului lor inovativ, care permite trecerea usoara de la un catarg si brat Ultra High Reach la o configuratie de excavator standard sau la un brat drept, aceste utilaje va vor fi utile chiar si atunci cand nu aveti proiecte de lucrari la mare inaltime.

Utilajele pentru demolare la inaltime mare - Volvo EC380E HR, EC480E HR

Compania Volvo este dedicata producerii celor mai bune utilaje pentru demolare de mare capacitate. Construite special pentru a raspunde nevoilor acestei sarcini solicitante, utilajele pentru demolare la inaltime mare EC380E HR si EC480E HR oferite de Volvo sunt echipate cu componente robuste si un motor puternic, pentru a va permite sa lucrati fara intrerupere. Asigurand o performanta puternica chiar si in cele mai dure proiecte de demolare, aceste utilaje reprezinta partenerii ideali.


Caracteristicile principale ale utilajelor pentru demolare la inaltime mare Volvo EC380E HR - EC480E HR:

- Aparatoare impotriva obiectelor in cadere (FOG)

- Greutatea uneltei si inaltimea boltului

- Construit special pentru demolare

- Cabina cu vizibilitate inalta

- Sistem cu catarg modular Volvo brevetat

1 Documentatie tehnica

AFLĂ PREȚURI,
ÎNTREABĂ CÂT COSTĂ

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Echipamente pentru demolare VOLVO
Contactează Volvo Construction Equipment și cere prețuri pentru proiectul tau.