Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Procedeul de sudare MIG/MAG este cel mai utilizat procedeu de sudare in industrie, pe plan mondial.

Aparatele de sudare MIG/MAG comercializate de CM METAL permit obtinerea de rezultate de sudare reproductibile de calitate ridicata, fiind destinate atat micilor ateliere de reparatii si intretinere, cat si liinilor complexe de fabricatie din diverse ramuri ale industriei.
TransSteel 2200 - Echipament de sudare MIG/MAG


TransSteel 2200 este noul echipament compact de sudare de la Fronius oferit ca solutie 3 in 1. Este o sursa de curent monofazata, pe baza de invertor, care poate fi folosita pentru sudarea manuala cu electrod invelit, MIG/MAG si WIG. TransSteel 2200 se caracterizeaza prin usurinta in utilizare, robustete si fiabilitate pe termen lung și, cantarind doar 15 kg, este una dintre cele mai usoare surse de curent pentru sudare manuala de pe piata.


TransSteel 2200 inseamna eficienta energetica


PFC (Power Factor Correction) modeleaza evolutia curentului de intrare astfel incat sa aibe o forma aproape sinusoidala, iar puterea disponibila este utilizata in mod eficient (puterea reactiva este mica pana la aproape deloc).
Datorita corectiei factorului de putere este posibila utilizarea de cabluri de alimentare extrem de lungi, cu pierderi minime, si se asigura o compatibilitate ridicata cu generatoarele de curent. Raza de actiune a sudorului se extinde foarte mult, solicitarea cablurilor fiind mai mica.
Sudarea cu TransSteel 2200 este foarte stabila chiar si in timpul fluctuatiilor de tensiune.


TransSteel 2200 inseamna flexibilitate si usurinta in utilizare


Versatilul TransSteel 2200 poate fi utilizat cu bobine de sarma de 1 kg sau 5 kg. Are incorporata o placa motor complet noua cu doua role, care asigura un avans constant si uniform al sarmei. Cutia cu consumabile integrată in carcasa asigura posibilitatea utilizarii aparatului pentru aproape orice aplicatie, avand oricand la dispozitie consumabilele necesare. La sudarea MIG/MAG, cu TransSteel 2200 sunteti in 3 pasi la sudura perfecta: selectati materialul si diametrul sarmei, selectati gazul de protectie si incepeti sudarea.Optiuni:

MIG/MAG

  • - proprietati perfecte la sudare
  • - functii sinergice pentru o operare simpla
  • - sudare intermitenta

 

WIG

  • - compatibil cu pistolete de sudare WIG U/D
  • - electrovalva de gaz suplimentara
  • - functie de heftuire TAC si TIG Pulse

 

Electrod invelit

  • - compatibil cu pistolete de sudare WIG U/D
  • - electrovalva de gaz suplimentara
  • - functie de heftuire TAC si TIG PulseInstalatiile de sudare din gama TransSteel (TransSteel 3500 si TransSteel 5000):

Sunt concepute astfel incat sa asigure performante maxime la sudarea otelului slab aliat si a tablelor zincate.Fronius a incorporat linii sinergice noi:

- Steel Root: Aceasta caracteristica asigura un arc electric scurt, moale si stabil, care creeaza o baie de sudura vascoasa, usor de modelat. Un strat de radacina perfect, fara suport la radacina si cu un rost umplut perfect.

- Steel Dynamic: Aceasta caracteristica asigura un arc electric concentrat si flexibil. Rezultatul este o patrundere ingusta si adanca si o viteza de sudare marita. (Un sudor de la FRONIUS spunea "arcul arde in baie".)

- Steel: Aceasta caracteristica universala este ideala pentru reglaje rapide si simple. Poate fi utilizata pentru a acoperi cea mai mare parte a aplicatiilor pe otel.TransSteel 3500 - Echipament de sudare MIG/MAG:
Optiuni:

- TransSteel 3500 Standard: sistem de sudare MIG/MAG fara linii sinergice incorporate.

- TransSteel 3500 Profesional: sistem de sudare MIG/MAG si cu electrod invelit cu linii sinergice incorporate.

- TransSteel 3500 Standard Yard: sistem de sudare MIG/MAG fara linii sinergice incorporate, destinat santierelor navale.

- TransSteel 3500 Profesional Yard: sistem de sudare MIG/MAG si cu electrod invelit cu linii sinergige incorporate, destinat santierelor navale.TransSteel 5000 - Echipament de sudare MIG/MAG:
Optiuni:

- TransSteel 5000 Standard: sistem de sudare MIG/MAG fara linii sinergice incorporate.

- TransSteel 5000 Profesional: sistem de sudare MIG/MAG si cu electrod invelit cu linii sinergice incorporate.

- TransSteel 5000 Standard Yard: sistem de sudare MIG/MAG fara linii sinergice incorporate, destinat santierelor navale.

- TransSteel 5000 Profesional Yard: sistem de sudare MIG/MAG si cu electrod invelit cu linii sinergige incorporate, destinat santierelor navale.


Inovatiile constructive aduse sitemului de avans sarma sunt concepute cu scopul de a mari confortul utilizarii:

- Manipulare mai simpla a rolelor de avans: Rolele de avans sunt codate pe culori pentru diferitele diametre. Astfel, acestea pot fi recunoscute mai repede si mai usor. Rolele se inlocuiesc simplu, prin deschiderea sistemului de avans sarma.

- Setarea parametrilor de sudare se face foarte usor si rapid alegand linia sinergica dorita, gazul si sarma folosite.

- Fronius System Connector: O singura conexiune pentru curent, gaz, sarma si comanda;

Pistoletul de sudare se cupleaza si blocheaza simplu si sigur, fara alte unelte, sau filete, cu ajutorul unei parghii, pentru a asigura transferul de curent optim.Transpuls Synergic 2700 - Echipament de sudare MIG/MAG:

Aparatele TransPuls Synergic 2700 sunt surse multiproces, ceea ce inseamna ca pot fi folosite cu rezultate excelente atat la sudarea WIG si sudarea cu electrod invelit, cat si la sudarea MIG/MAG clasic si in curent pulsat. TransPuls Synergic 2700 este un aparat de sudare cu invertor complet digitalizat, comandat de microprocesor.

Un sistem de comanda interactiv al sursei de curent, cuplat cu un procesor digital de semnale, controleaza si monitorizeaza impreuna toate operatiile de lucru. Rezultatul este o sursa cu o precizie unica si incomparabila in procesul de sudare, cu reproductibilitatea exacta a tuturor parametrilor si caracteristicilor procesului de sudare.

La sursa de curent TransPuls Synergic 2700 este integrat un sistem de antrenare cu 4 role. Pachetul de furtune de legatura intre sursa de curent si sistemul de avans sarma nu mai este necesar. Cu acest mod constructiv compact TPS 2700 este adecvat mai ales pentru aplicatii mobile.
Optiuni:

- TransPuls Synergic 2700 MV (Multivoltage): oferind posibilitatea de a alimenta aparatul atat la o tensiune de retea de 3 x 380 - 460 V, cat si la o tensiune de retea de 3 x 200 - 240 V.

- TransPuls Synergic 2700 CMT (Cold Metal Transfer): Miscarea sarmei este inclusa in procesul de reglare, astfel ca energia liniara este scazuta, iar transferul de material are loc aproape fara curent. Rezultatul este o sudura MIG/MAG sau o imbinare brazata la table incepand cu 0,3 mm grosime, o brazare MIG a tablelor zincate si imbinarea otelului cu aluminiul.

- TransPuls Synergic 2700 CMT MV: combina avantajele celor doua variante.

- TransPuls Synergic 2700 TIG: oferind posibilitatea de a utiliza procedeul de sudare WIG cu functii avansate.

- TransPuls Synergic 2700 Duo: Pe langa dispozitivul de avans sarma integrat, versiunea Duo prezinta un dispozitiv de avans sarma suplimentar. Astfel, pot fi sudate doua materiale diferite fara a schimba dotarea pentru pistoletul si sarma de sudare.

- TransPuls Synergic 2700 Duo TIG: combina avantajele celor doua variante.

- TransPuls Synergic 2700 CrNi: Sursele de curent CrNi au fost dezvoltate pentru prelucrarea atenta si perfecta a otelurilor CrNi. Programe speciale pentru sudarea otelului CrNi asista prelucrarea profesionala a otelurilor inalt aliate. Aceste surse de curent CrNi sunt echipate standard cu urmatoarele optiuni: programe speciale de sudare a otelurilor CrNi, optiunea SynchroPuls, optiunea WIG-Comfort-Stop, conexiunea pistoletului WIG si supapa electromagnetica pentru gaz

- TransPuls Synergic 2700 CrNi MV: combina avantajele celor doua variante.

- TransPuls Synergic 2700 Alu-Edition: Sursele de curent Alu-Edition au fost dezvoltate pentru prelucrarea atenta si perfecta a aluminiului. Programe speciale pentru sudarea aluminiului asista prelucrarea profesionala a aluminiului. Aceste surse de curent sunt echipate standard cu urmatoarele optiuni: programe speciale de sudare a aluminiului, optiunea SynchroPuls.

- TransPuls Synergic 2700 Alu-Edition MV: combina avantajele celor doua variante.Transpuls Synergic 4000 - Echipament de sudare MIG/MAG:

Aparatele TransPuls Synergic 4000 sunt aparate de sudare cu invertor complet digitalizate, comandate de microprocesor. Un sistem de comanda interactiv al sursei de curent cuplat cu un procesor digital de semnale controleaza si monitorizeaza toate operatiile de lucru. Acest fapt asigura o reproductibilitate exacta a tuturor parametrilor si caracteristicilor procesului de sudare. Acest tip de aparat are o flexibilitate extraordinara si poate fi adaptata la o varietate mare de operatii cum ar fi: sudarea manuala, sudarea semimecanizata si sudarea robotizata. Se pot suda oteluri clasice, table zincate, oteluri inoxidabile si aluminiu. TransPuls Synergic 4000 sunt aparate de sudare cu arc pulsat cu sistem separat de avans sarma cu 4 role, asigurand o autonomie de lucru de peste 10 m. Curentul maxim de 400 A al sursei TPS 4000 este furnizat de un invertor care lucreaza la o frecventa de 100 kHz, ceea ce permite un consum la mersul in gol de numai 50 W si o greutate de numai 35 kg.
Optiuni:

- TransPuls Synergic 4000 MV (Multivoltage): oferind posibilitatea de a alimenta aparatul atat la o tensiune de retea de 3 x 380 - 460 V, cat si la o tensiune de retea de 3 x 200 - 240 V.

- TransPuls Synergic 4000 R: sursa de curent poate fi comandata printr-o interfata robot analoga / digitala

- TransPuls Synergic 4000 MV R: combina avantajele celor doua variante.

- TransPuls Synergic 4000 CrNi: Sursele de curent CrNi au fost dezvoltate pentru prelucrarea atenta si perfecta a otelurilor CrNi. Programe speciale pentru sudarea otelului CrNi asista prelucrarea profesionala a otelurilor inalt aliate. Aceste surse de curent CrNi sunt echipate standard cu urmatoarele optiuni: programe speciale de sudare a otelurilor CrNi, optiunea SynchroPuls, optiunea WIG-Comfort-Stop, conexiunea pistoletului WIG si supapa electromagnetica pentru gaz

- TransPuls Synergic 4000 CrNi MV: combina avantajele celor doua variante.

- TransPuls Synergic 4000 CMT (Cold Metal Transfer): Miscarea sarmei este inclusa in procesul de reglare, astfel ca energia liniara este scazuta, iar transferul de material are loc aproape fara curent. Rezultatul este o sudura MIG/MAG sau o imbinare brazata la table incepand cu 0,3 mm grosime, o brazare MIG a tablelor zincate si imbinarea otelului cu aluminiul.

- TransPuls Synergic 4000 CMT R: combina avantajele celor doua variante.

- TransPuls Synergic 4000 CMT MV: combina avantajele celor doua variante.

- TransPuls Synergic 4000 CMT MV R: combina avantajele celor trei variante.Time 5000 Digital - Echipament de sudare MIG/MAG:

Ca sursa de curent universala, instalatia de sudare TIME 5000 Digital este adecvata si pentru aplicatiile manuale. Suplimentar procedeelor de sudare conventionale, instalatia TIME 5000 Digital ofera si posibilitatea utilizarii procedeului de sudare de inalta performanta TIME.

Comparativ cu procedeele MIG/MAG conventionale, urmatoarele caracteristici fac posibila o viteza de sudare mai mare, cu o crestere de 30% a performantelor de sudare:

- module de putere cu rezerve de tensiune inalte

- programe de sudare de mare randament

- gaze de protectie special selectate

- sistem de avans sarma de mare performanta cu motor cu disc racit cu apa, pentru viteze de avans ale sarmei de pana la 30 m/min

- pistolet de sudare TIME cu sistem de racire cu 2 circuite.
Noua sursa de curent TIME 5000 Digital poate fi utilizata si pentru aplicatii automatizate.TransSteel 2500 Compact - Echipament de sudare MIG/MAG

TransSteel 2500 Compact este echipat cu toate detaliile necesare pentru a face viata mai usoara pentru producatorii de constructii sudate din otel. In aceasta industrie sunt necesare echipamente sigure si solide. TransSteel 2500 Compact este un partener robust si fiabil, care se remarca printr-un design inteligent si o deservire foarte simpla. Aparatele digitale de sudare TransSteel sunt echipate cu cea mai noua si mai performanta tehnologie de la Fronius pentru sudarea otelului si garanteaza obtinerea unor rezultate excelente, reproductibile 100%!

Steel Transfer Technology – TransSteel este echipat cu know-how-ul expertilor Fronius, pentru orice aplicatie pe otel; Steel Root, Steel Dynamic si Steel.
Trans Process Solutions 270i C Pulse - Echipament de sudare MIG/MAG

Semnalul de start pentru REVOLUTIA INTELIGENTA din tehnica sudarii

- Cu noul concept revolutionar al echipamentelor de sudare MIG/MAG TPS/i, Fronius deschide o noua era in domeniul sudarii. TPS/I depaseste limitele cunoscute pana in prezent.

- Echipamentele au optiuni de adaptare individuala si actualizare ulterioara, care se remarca prin inteligenta si comunicare extinsa.

- Aceste echipamente sunt mai usor de utilizat, pot fi folosite universal si au o eficienta aproape nelimitata.

Simbioza dintre interactiune, individualitate si imbunatatire
- TPS/i a fost regandit de la baza. Este cel mai mare proiect de inovatie din istoria Fronius. Cu TPS/i Fronius a deschis o noua era in domeniul sudarii.
- TPS/i indeplineste deja cerintele „Industriei 4.0” si ridica tehnica sudarii la un nou nivel de performanta.TransSteel 3500 Compact - Echipament de sudare MIG/MAG


TransSteel 3500 Compact vine echipat cu toate detaliile necesare pentru a face viata mai usoara pentru producatorii de constructii din otel. In aceasta industrie sunt necesare echipamente zdravene si solide.TransSteel 3500 compact este exact ceea de ce este nevoie, un partener robust si fiabil, care se remarca printr-un design inteligent si o deservire foarte simpla. Aparatele digitale de sudare TransSteel sunt echipate cu cea mai noua si mai performanta tehnologie de la Fronius pentru sudare otelului si garanteaza obtinerea unor rezultate excelente, reproductibile 100%! 


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
2 p | RO
Aparat de sudura MIG-MAG TPS 320i FRONIUS
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
TPS 320i
16 p | RO
Aparate de sudura MIG-MAG cu tegnologia TPSi FRONIUS
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
TPS 320i, TPS 400i, TPS 500i
2 p | RO
Aparat de sudura MIG-MAG FRONIUS
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
TPS 400i
vezi in biblioteca
Timp de incarcare pagina: 0.757 sec sql:0.365 sql cache:true