Mese de calcat

Masa 3030 cu motor
Masa de calcat DECO 3030 CU MOTOR speciala pentu perdele si lenjerie
Masa este special realizata pentru producatorii si curatoriile de perdele si lenjerie de pat. Presarea perdelelor si a lenjeriilor se face mai bine si mai repede pe o suprafata mare cu incalzire si absorbtie.
Specific acestei mese este faptul ca are un motor transportor pentru materialul foarte mare care se finiseaza, ceea ce ajuta la o productie cat mai mare.
Masa are doua buzunare : unul in fata si calalalt ion spate unde se sprijina perdelele sau lenjeriile care depasesc suprafata mesei.
Masa este echipata cu sistem vario care asigura o miscare usoara si rapida pe inteaga suprafata a mesei; sistem dublu de iluminare si un sistem de agatare a fierului. Preturl mesei include suportul silicon pentru fierul de calcat si imbracamintea standard.

Specificatii tehnice:
- suprafata de lucru 75 x 300 cm
- inaltime 85 cm
- putere de incalzire 2KW
- putere de absorbtie 2 X 0,75HP
- alimentare 400V-3ph-50hz / 230V-1ph-50Hz

 

Masa de calcat profesionala PFTU
Masa de calcat PERFECT PFTU/ S+B cu incalzire, absorbtie si refulare
Speciala pentru finisarea cracului de pantalon. Este echipata cu o forma potrivita pentru toate partile unui pantalon si este folosita dupa procedura de presare principala sub abur pentru a indeparta deformatiile aparute pe catuseala si betelie.
Masa este disponibila cu toate avantajele oferite de seria PERFECT - absorbtie si refulare puternica, sistem separat de control al volumului de aer si pedala dubla care asigura o alternare rapida si usoara absorbtie/refulare.
Este echipata cu toate accesoriile necesare unei productivitati inalte si unui calcat de calitate : clama de prindere a beteliei pentru a mentine confectia stabila pe tot parcursul procesului de refulare, suport siliconic SIM/L pentru fierul de calcat, suport pentru cablu ATB, suport pentru pastrarea confectiilor, cos de evacuare.

Specificatii tehnice: 
- inaltime reglabila: 75 ÷ 90 cm 

- putere de incalzire: 1 kW 
- putere de absorbtie / refulare: 1 CP(alimentare 400/220 V - trifazic) 
- imbracaminte vacufix

Masa este disponibila si in varianta pentru stangaci, modelul PFTU/S+B/L

Optional:
Sistem VARIO PD/VS, care contine : sistem de iluminare fluorescent, sistem de compensare a greutatii fierului, sistem de agatare a fierului ce permite rotirea in toate directiile.

 

 Masa de calcat profesionala PFS
Masa de calcat final PFS / S+B speciala pentru jachete si bluze
Este o masa din seria PERFECT echipata cu support universal, cu o putere de incalzire de 400 W, speciala pentru finisaj final. Se vor obtine rezultate perfecte chiar si la partile cele mai dificile ale produselor cum sunt buzunarele, cusaturile, reverele, si care vor fi finalizate intr-un timp foarte scurt. Sistemul absorbtie / refulare indeparteaza orice urma sau luciu cauzate de presare. Volumul de aer absorbit / refulat este reglabil separat, astfel incat sa se adapteze oricarui tip de material. Schimbare rapida intre absorbtie si refulare se realizeaza cu ajutorul unei pedale duble. Dotata cu suport pentru umerase, suport pentru cablu, suport siliconic pentru fierul de calcat si cos pentru evacuarea aburului.

Specificatii tehnice:
- inaltime reglabila : 75 ÷ 90 cm; 
- putere de incalzire : 0,75 KW; 
- putere de absorbtie / refulare: 1 CP 
- alimentare : 400 V - 3 ph; 
- forma se poate inlocui cu una dintre cele prezentate in continuare
 

 Masa de calcat PERFECT PFP
Speciala pentru descalcat cusaturile a trei parti diferite ale unui pantalon. Intinde cracul pantalonului si mentine confectia stabila pe toata perioada calcatului. Masa este livrata cu urmatoarele accesorii: suport siliconic pentru fierul de calcat SIM/L, suport pentru cablu, cos pentru evacuarea aerului.

Specificatii tehnice :
- inaltime ajustabila in trepte: 75 ÷ 90 cm 
- putere de incalzire: 700 W 
- putere de absorbtie: 1 CP ( alimentare 400/220 V - 3 ph; la cerere 0,75 CP - alimentare - 230 V - 1 ph ). 
- dimensiunile formei: 135 x 10 cm; la cerere se poate livra cu 145 x 11 cm 
- imbracaminte vacufix

Masa este disponibila si in varianta pentru stangaci - modelul PFP/L.
Optional: Sistem VARIO PD/VS, care contine: sistem de iluminare fluorescent, sistem de compensare a greutatii fierului, sistem de agatare a fierului ce permite rotirea in toate directiile.

 
Masa de calcat profesionala PFL
Masa de calcat PERFECT PFL, vine in doua variante :
- PERFECT PFL cu incalzire si absorbtie
- PERFECT PFL/S+B cu incalzire, absorbtie si refulare
Pentru finisajul captuselilor la jachete. Echipata cu suportul FHLN - S potrivit pentru finisajul captuselilor jachetelor. Puterea de absorbtie este reglabila. Este echipata cu un suport pentru confectii, suport siliconic pentru fierul de calcat, suport pentru cablu ATB si cos de evacuare a aerului. In pretul masinii este inclusa o forma pentru umeri model F 15 (Ø 85 mm), cu inaltime reglabila si cu pedala proprie de absorbtie. Formele au imbracaminte vacufix.

Specificatii tehnice: 
- inaltime reglabila : 75 ÷ 90 cm; 
- putere de incalzire : 0,75 KW; 
- putere de absorbtie : 1 CP; 
- alimentare : 400 V - 3 ph ( la cerere 220 V – 1 ph, putere 0,75 CP ); 
- la modelul PERFECT PFL, se adauga un sistem de refulare PFL/BL. Cu ajutorul acestui sistem orice urma sau luciu cauzate de presare sunt indepartate. Volumul de aer refulat este reglabi iar alternarea absorbtie-refulare se poate face rapid si usor cu ajutorul unei pedale duble.

  

 Optional se mai pot comanda: 
- forma FLN pentru captuseala jachetelor, incalzire 400 W, imbracaminte vacufix 
- forma FHNL - L speciala pentru jachete lungi, incalzire 800 W, imbracaminte vacufix 
- sistem complet de injectare a apei PFL / SP - S ( include pistolul de apa ). 
- pistol de apa 
- forme diverse dintre cele prezentate in continuare :
 
Masa de calcat profesionala
PFJ

Masa de calcat PERFECT PFJ
Prin forma si accesoriile sale masa ofera o descalcare de calitate in numai cateva minute pentru cusaturile exterioare a 5 parti diferite ale unei jachete : cusatura spate, cusaturi parti laterale, cusaturi umeri. Printr-o singura miscare forma tripla este ridicata astfel incat curatirea si mentinerea interiorului devine usoara si rapida. Aceasta masa speciala poate economisi aprope 90% din consumul de energie in comparatie cu utilizarea unei prese. Masa este oferita cu un set complet de accesorii, si anume : suport siliconic SIM/L pentru fierul de calcat, suport pentru cablu ATB, suport pentru pastrarea confectiilor, cos de evacuare a aerului, suport lateral cu forme pentru umeri F 14 cu pedala proprie de activare a absorbtiei.

Specificatii tehnice:
- inaltime reglabila 75 ÷ 90 cm 

- putere de incalzire 3 x 400 W 
- putere de absorbtie : 1 CP - alimentare 400 V - 3 ph. 
- 0,75 CP - alimentare 230 V - 1 ph. 
- imbracaminte vacufix 
- masa este disponibila si in varianta pentru stangaci - modelul PFJ/L.

 

Masa de calcat profesionala PF/INS
Masa de calcat PERFECT PF/INS
Masa speciala pentru descalcarea cusaturilor interioare ale manecilor. Suportul dublu are o forma speciala care asigura o descalcare rapida si de calitate a cusaturilor interioare ale ambelor maneci ale unei jachete. Forma este incalzita si are diametrul de 120 mm. Masa este disponibila cu urmatoarele accesorii : suport siliconic pentru fier SIM/L, suport pentru cablu ATB, suport pentru confectii, cos pentru evacuarea aerului, imbracaminte vacufix.

Specificatii tehnice:
- inaltime de lucru reglabila 75 ÷ 90 cm 
- putere de incalzire 2 x 250 W 
- putere de absorbtie :1 CP - alimentare 400 V - 3 ph (optional:0,75 CP–230V–1 ph) 
- imbracaminte vacufix

Masa este disponibila si in varianta pentru stangaci - modelul PF/INS/L
Optional : sistem vario PD/VS.

 

Masa de calcat profesionala PF/EXS
Masa de calcat PERFECT PF/EXS
Masa specila pentru descalcarea cusaturilor exterioare ale manecilor. Forma dubla, incalzita, este potrivita pentru o descalcare rapida si de calitate a cusaturilor exterioare a ambelor maneci ale unei jachete. Masa este oferita cu urmatoarele accesorii : suport siliconic pentru fier, suport pentru sustinerea cablului fierului de calcat, suport pentru confectii, cos de evacuare a aerului si imbracaminte vacufix.

Specificatii tehnice:
- inaltime de lucru reglabila 75 ÷ 90 cm; 
- putere de incalzire : 2 x 250 W; 
- putere de absorbtie :1 CP - 400 V - 3 ph;optional 0,75 CP - 230 V - 1 ph.

Optional : sistem vario PD/VS - sistem de iluminare cu lampa fluorescenta cu sistem de preluare a greutatii fierului si sistem de agatare a fierului pentru a putea fi intors in orice directie ;
Masa poate fi livrata si in varianta pentru stangaci.

 

Masa de calcat seria PERFECT PU 1365
Seria PERFECT PU 1365 vine in mai multe variante, dupa cum urmeaza :

Masa de calcat dreptunghiulara, cu absorbtie si refulare
Masa de calcat dreptunghiulara, cu absorbtie si refulare cu un brat si manecar
Masa de calcat dreptunghiulara, cu absorbtie cu 2 brate si forme pentru manci si piept

Pentru toate tipurile de confectii de dama si in special pentru cele mari ca jachete, haine, pantaloni, perdele, fete de masa, cearsafuri. Puterea de absorbtie este distribuita egal pe toata suprafata asigurand o presare perfecta a materialului.
Este echipata cu pedala dubla pentru alternare absorbtie / refulare.Prin sistemul de refulare orice urma sau luciu cauzat de presare dispare,oferind o finisare deosebita a produsului.
Volumul de aer absorbit / refulat poate fi reglat independent pentru a raspunde cerintelor materialului. Alternare automata absorbtie / refulare intre masa si brate. Se livreaza cu suport pentru cabluri ATB, suport siliconic SIM / L si imbracaminte standard


Specificatii tehnice: 
- suprafata de lucru : dreptunghiulara 65 x 135 cm 

- inaltime reglabila in trepte : 75 ÷ 90 cm 
- putere de incalzire : 1,5 kW ( 2 x 0,75 kW ) 
- putere de absorbtie : 1 CP 
- alimentare : 400 / 220 V trifazic motor ( la cerere 230 V - monofazic motor - 0,75 CP )


Masa de calcat PERFECT 3811
Masa de calcat final Perfect cu incalzire, absorbtie si refulare

Asigura o calcare ireprosabila printr-o absorbtie puternica egal distribuita pe toata suprafata. Posibilitate de adaptare a puterii de absorbtie la cerintele oricarui tip de material. Prin calcarea cu acest sistem de refulare orice semn sau luciu cauzat de presare este indepartat urmand o finisare excelenta a materialului. Se livreaza impreuna cu suport pentru cabluri ATB, suport siliconic SIM / L, support pentru fier PD/LB si imbracaminte standard.

Specificatii tehnice
- suprafata de lucru : 42 cm x 110 cm ; 
- inaltime reglabila in trepte : 75 cm ÷ 90 cm ; 
- putere de incalzire : 1 kw ; 
- alimentare : 400 / 220 V trifazic – motor 1 CP sau, la cerere 230 V – monofazic – motor 0,75 CP ; 
- pedala dubla pentru alternare intre absorbtie si refulare ; 
- brat pentru forme de diametru 85 mm ; 
- alternarea automata absorbtie / refulare intre masa si brat; 

 

Optional se mai pot comanda: 
- diverse forme; 
- sistem vario: sistem de iluminare cu lampa fluorescenta, sistem de preluare a greutatii fierului, sistem de agatare a fierului pentru a putea fi intors in orice directie; 
- support pentru fier PD / LB; 
- imbracaminte vacufix;

 

Masa de calcat model ECO DOB 3711
Masa de calcat tip limba cu incalzire si absorbtie

Specificatii tehnice:
- suprafata de lucru: 110 x 38 cm (limba), 

- imbracaminte : plasa de plastic termorezistent, molton, husa poliester, 
- inaltime : standard 85 cm, 
- putere de incalzire : 1KW / 230 V/ monofazic, 
- putere motor : 0,5 CP, monofazic, 
- brat rotativ si profil termic pentru maneci 
- incalzire si absorbtie atat pe masa cat si pe manecar

Optional se pot comanda 
- sistem de iluminare, sistem de compensare a greutatii fierului, sistem de agatare a fierului ce permite rotirea in toate directiile 
- sistem de iluminare cu lampa fluorescenta 
- alte forme 
- alte seturi de imbracaminte premium sau vacufix

 

Masa de calcat PROFESIONALA PFJ
Masa de calcat PERFECT PFJ
Prin forma si accesoriile sale masa ofera o descalcare de calitate in numai cateva minute pentru cusaturile exterioare a 5 parti diferite ale unei jachete : cusatura spate, cusaturi parti laterale, cusaturi umeri. Printr-o singura miscare forma tripla este ridicata astfel incat curatirea si mentinerea interiorului devine usoara si rapida. Aceasta masa speciala poate economisi aprope 90% din consumul de energie in comparatie cu utilizarea unei prese. Masa este oferita cu un set complet de accesorii, si anume : suport siliconic SIM/L pentru fierul de calcat, suport pentru cablu ATB, suport pentru pastrarea confectiilor, cos de evacuare a aerului, suport lateral cu forme pentru umeri F 14 cu pedala proprie de activare a absorbtiei.

Specificatii tehnice:
- inaltime reglabila 75 ÷ 90 cm 
- putere de incalzire 3 x 400 W 
- putere de absorbtie: 1 CP - alimentare 400 V - 3 ph. 
- 0,75 CP - alimentare 230 V - 1 ph. 
- imbracaminte vacufix 
- masa este disponibila si in varianta pentru stangaci - modelul PFJ/L.

 

Masa de calcat FLEX FL 6513
Masa de calcat seria FLEX FL 1365 vine in mai multe variante, cum ar fi :
1. FLEX FL 1365 cu incalzire si absorbtie
2. FLEX FL 1365 cu incalzire, absorbtie, brat si manecar refulare manuala
3. FLEX FL 1365 M S+B cu incalzire, absorbtie, brat si manecar
4. FLEX FL 1365 M S+B cu incalzire, absorbtie, cu brat si manecar refulare manuala
5. FLEX FL 1365 S+B cu incalzire, absorbtie, fara brat si manecar refulare manuala
6. FLEX FL 1365 S+B cu incalzire, absorbtie, cu brat si manecar refulare manuala

Asigura o calcare ireprosabila printr-o absorbtie puternica egal distribuita pe toata suprafata. Posibilitate de adaptare a puterii de absorbtie la cerintele oricarui tip de material. Disponibila impreuna cu suport pentru cabluri ATB, suport siliconic SIM / L si imbracaminte standard.


Specificatii tehnice
- suprafata de lucru: 65 cm x 135 cm (dreptunghiulara) 
- inaltime reglabila: de la 72 cm la 92 cm 
- putere de incalzire: 1 KW 
- alimentare: 400 / 220 V trifazic - motor 0,8 CP 
- brat pentru forme F 85 mm 
- forma pentru maneci

Optional se mai pot comanda: 
- in loc de de sistemul de refulare manuala, se poate monta un sistem automat (cu pedala) 
- imbracaminte vacufix 
- sistem de iluminare cu lampa fluorescenta 
- sistem vario: sistem de preluare a greutatii fierului, sistem de agatare a fierului pentru a putea fi intors in orice directie 
- alte forme 
- imbracaminte standard (plasa termorezistenta, burete 7mm, husa de poliester).


Masa de calcat final FLEX DOB 1242
Masa de calcat final FLEX DOB, care vine in 2 modele :
- FLEX DOB 1242 cu incalzire, absorbtie si refulare manuala
- FLEX DOB 1242 S+B cu incalzire, absorbtie si refulare automata
Asigura o calcare ireprosabila printr-o absorbtie puternica egal distribuita pe toata suprafata. Posibilitate de adaptare a puterii de absorbtie la cerintele oricarui tip de material. Prin calcarea cu acest sistem de refulare orice semn sau luciu cauzat de presare este indepartat urmand o finisare excelenta a materialului

Specificatii tehnice
- suprafata de lucru: 42 cm x 120 cm (limba) ; 
- inaltime reglabila: de la 72 cm la 92 cm ; 
- putere de incalzire: 1 KW; 
- alimentare: 400 / 220 V trifazic - motor 0,8 CP; 
- brat pentru forme F 85 mm; 
- forma pentru maneci; 
- suport pentru cabluri; 
- suport siliconic pentru fier

 

Masa de calcat seria ELITE 7014
Seria ELITE 7014 vin in mai multe variante, dupa cum urmeaza :

Masa de calcat dreptunghiulara, cu absorbtie fara brat
Masa de calcat dreptunghiulara, cu absorbtie cu un brat si manecar
Masa de calcat dreptunghiulara, cu absorbtie cu un brat si forma pentru piept
Masa de calcat dreptunghiulara, cu absorbtie cu 2 brate si forme pentru manci si piept

Este o masa de calcat universala pentru orice tip de imbracaminte si in special pentru cele mari : jachete, pantaloni, bluze, perdele, cearsafuri, fete de masa. Puterea de absorbtie a motorului de 1 CP este distribuita uniform pe intreaga suprafata, asigurand o calcare perfecta. Puterea de absorbtie este reglabila in functie de material.

 

Specificatii tehnice
- suprafata de lucru : dreptunghiulara 70 x 140 cm ; 
- inaltime standard : 85 cm ; 
- putere de incalzire : 1.5KW (2 x 0,75 kW) ; 
- putere de absorbtie: 1 CP la 400V ; ( optional 0,75 CP la 220 V ) ; 
- voltaj de protectie la pedala : 24 V ; 
- alternare automata a absorbtiei intre masa si brate ; 
- 2 brate pentru forme ; 
- forma pentru maneci ; 
- forma pentru piept ; 
- support pentru cabluri ; 
- cos de evacuare a aburului ; 
- suport siliconic pentru fier; 
- imbracaminte standard ( plasa termorezistenta, burete 7mm, husa de poliester )

 Masa de calcat dreptunghiulara ECO FL 1360
Masa de calcat dreptunghiulara cu incalzire si absorbtie

Specificatii tehnice:
- suprafata de lucru: 130 X 650 cm, 
- imbracaminte : plasa de plastic termorezistent, molton, husa poliester, 
- inaltime : standard 85 cm, 
- putere de incalzire : 1KW / 230 V/ monofazic, 
- putere motor : 0,8 CP, monofazic, 
- dotata cu brat rotativ si profil termic pentru maneci, 
- vacuum si incalzire atat pe masa cat si pe manecar;

 

 Masa DECO 3070
Masa de calcat DECO PLUS 3070 speciala pentu perdele si lenjerie
Masa este special realizata pentru producatorii si curatoriile de perdele si lenjerie de pat. Presarea perdelelor si a lenjeriilor se face mai bine si mai repede pe o suprafata mare cu incalzire si absorbtie. Masa are doua buzunare : unul in fata si calalalt ion spate unde se sprijina perdelele sau lenjeriile care depasesc suprafata mesei.
Masa este echipata cu sistem vario care asigura o miscare usoara si rapida pe inteaga suprafata a mesei ; sistem duble de iluminare si un sistem de agatare a fierului. Preturl mesei include suportul silicon pentru fierul de calcat si imbracamintea standard.

Specificatii tehnice:
- suprafata 295 x 70 cm 
- 2 motoare x 75 CP 
- putere de incalzire 400/220V ~ trifazic (poate fi usor transformat la 230V - monofazic) 
- inaltime reglabila 75 - 90 cm;

 

Masa DECO PLUS 150
Masa de calcat DECO PLUS 150 speciala pentu perdele si lenjerie
Masa este special realizata pentru producatorii si curatoriile de perdele si lenjerie de pat. Presarea perdelelor si a lenjeriilor se face mai bine si mai repede pe o suprafata mare cu incalzire si absorbtie. Masa are doua buzunare : unul in fata si calalalt ion spate unde se sprijina perdelele sau lenjeriile care depasesc suprafata mesei.
Masa este echipata cu sistem vario care asigura o miscare usoara si rapida pe inteaga suprafata a mesei; sistem duble de iluminare si un sistem de agatare a fierului. Pretul mesei include suportul silicon pentru fierul de calcat si imbracamintea standard.

Specificatii tehnice:
- suprafata de lucru 150 x 70 cm

- inaltime reglabila 75 - 90cm cu suruburi
- putere de incalzire 1.5KW
- putere de absorbtie 1HP
- alimentare 400V-3ph-50hz / 230V-1ph-50Hz

 

PRIMULA eco dob
         Masa de calcat model ECO DOB 3711
PRIMULA pfl

Masa de calcat profesionala PFL
PRIMULA pfs

Masa de calcat profesionala PFS

PRIMULA 150
Masa DECO PLUS 150
PRIMULA 3030
Masa 3030 cu motor
PRIMULA 7014
Masa de calcat seria ELITE 7014

 

 

 

PRIMULA manechin

Manechin - M.83 PF (PTV) PLD
Manechin automat pentru finisat M.83 PF ( PTV ) PLD
Specificatii tehnice:
- se foloseste pentru calcat sacouri, pardesie, paltoane, geci, etc.

- productivitatea inalta si calitatea excelenta a finisarii se datoreaza dispozitivelor speciale si materialelor de prima calitate din care sunt realizate utilajele
- ciclul de lucru al manechinului, complet automat, este controlat de temporizatoare, cu o gama larga de reglare a timpului operatiilor functie de tipurile de produse si materiale care se finiseaza
- forma dreptunghiulara pentru calcat produsele in partea frontala (cu presare pe portiunea nasturilor) - actionata manual
- cleme pentru maneci cu tractiune verticala (PTV)
- ciclu de lucru controlat in 4 timpi
- reglarea volumului de aer
- actionare de la pedala
- supraincalzire abur 0/350°C realizata cu schimbatoare speciale de caldura
- ventilator cu motor puternic de 3 CP, sistem de ventilare pentru aer cald si rece
- alimentare 400 V / 50 Hz / 3 Ph
- kit de conectare

 


Generator de abur profesionale

 

PRIMULA vapormat Generator de abur VAPORMAT
Gama VAPORMAT vine in mai multe variante in functie de utilitati .
Sunt generatoare de abur electronice de inalte presiune. Disponibil in 5 modele pentru alimentare cu abur a 1-3 fiare de calcat. Toate functiile sunt electronic controlate printr-o placa electronica. Intrerupatorul principal pentru alimentarea cu energie ON/OFF. Panoul cu butoane digitale separate pentru boiler si fiarele de calcat. Semnalizatorul pentru disfunctiuni de pe panoul electronic face ca remedierea acestora sa fie usoara si rapida. Optional poate fi echipat cu un TIMER cu ajutorul caruia se economiseste timp prin reglarea orei dorite pentru inceperea lucrului. Boilerul cu o capacitate de 8.5 l este umplut automat cu ajutorul unei pompe de apa incorporate dintr-un tanc de depozitare a apei e capacitate 25 l. masina are un volum limitat si este echipata cu roti penru a putea fi usor deplasata.

Specificatii tehnice
:

- functionare total automata, microprocesor de functionare si detectare a defectelor prin senzori; 
- mod de lucru: independent (capac. 25 litri) sau conectat la reteaua de apa
- pe rotile pentru o deplasare mai rapida; 
- presiune 3,2 atm.


PRIMULA sg

Generator de abur SG
Generatoare electronice de inalta presiune seria SG. Seria de generatoare SG cuprinde 3 modele. Toate functiile sunt controlate prin intermediul unei palcute electronice. Intrerupator principal pentru alimentarea cu energie.

Dispun de panouri digitale cu semnale luminoase care avertizeaza asupra disfunctiunilor ce pot aparea. Optional pot fi echipate cu un TIMER ce ofera utilizatorului economie de timp prin reglarea orei dorite de incepere a lucrului.


 

PRIMULA mini vapor

Generator de abur MINI VAPOR
Deserveste un singur fier de calcat. Este sustinut pe un suport cu role pentru o usoara deplasare. Este potrivit pentru case de moda, mici ateliere si croitorii. Este echipat cu indicator al nivelului apei, manometru, electrovalva reglabila pentru abur, robinet de siguranta pentru apa, intrerupator dublu, separat pentru incalzirea boilerului si a fierului. Este echipat si cu suport pentru fierul de calcat, suport pentru cablul fierului, si tanc de plastic pentru umplerea manuala cu apa.


Specificatii tehnice
- boiler inox : capacitate 3,5 l 
- deserveste un singur fier de calcat 
- autonomie de functionare : 3 - 4 ore, timp dupa care se va realimenta cu apa ; 
- presiune abur : 2,5 bar 
- putere de incalzire: 1 kW 
- alimentare : 230 V - 1 ph


 

PRIMULA ecovapor

Generator de abur ECOVAPOR
Sunt generatoare de abur electronice de inalte presiune. Disponibil in 4 modele pentru alimentare cu abur a 1-2 fiare de calcat. Boilerul cu o capacitate de 8.5 l este umplut automat cu ajutorul unei pompe de apa incorporate dintr-un tanc de depozitare a apei e capacitate 25 l. Nivelul apei din interior este controlat electronic. Utiajul este echipat cu roti penru a putea fi usor deplasat.

Specificatii tehnice:
- mod de lucru: independent (capac. 25 litri) sau conectat direct la reteaua de apa; 
- pe rotile pentru o deplasare mai rapida; 
- presiune 3,5 atm. 
- capacitate boiler: 8, 5 litri


 

PRIMULA vl2

Cabina de curatat VL2
Cabina VL2 pentru curatarea petelor si indepartarea mirosurilor de pe orice fel de tesaturi.

Specificatii tehnice:
- dimensiuni 295 x 70 cm
- puterea de absorbtie 2 x 0.50HP
- alimentare 400V-3ph-50hz / 230V-1ph-50Hz
- cuple iesire aer Ø 100mm
- este dotat cu sistem de iluminare, pistol de curatare si regulator de presiune.


 

PRIMULA jolly PRIMULA ironmaster PRIMULA eco 1700
Fier de calcat industrial JOLLY
Specificatii tehnice:

- putere: 800 W; 
- elementul de incalzire nu este incorporat in talpa
- greutate 1,75 Kg 
- alimentare la 230 V; 
- maner de pluta 
- dotat cu cablu electric, furtun de abur si priza pentru conectare la generator
Fier de calcat industrial IRONMASTER
Specificatii tehnice:
- putere: 800 W;
- elementul de incalzire nu este incorporat in talpa
- greutate 1,8 Kg
- alimentare la 230 V;
- maner de pluta
- dotat cu cablu electric, furtun de abur si priza pentru conectare la generator
Fier de calcat industrial ECO 1700
Specificatii tehnice:
- automatic;
- putere: 800 W;
- greutate 1,6 Kg ; dimensiuni:205x115 mm
- alimentare la 230 V;
- maner de pluta
- dotat cu cablu electric, furtun de abur si priza pentru conectare la generator

 

PRIMULA 5040 PRIMULA 1140

Presa de transfer termic TRS 5040
Specificatii tehnice :

- cu actionare manuala 
- cu semnalizator sonor care indica sfarsitul presarii 
- termostat electronic 0 - 200°C si timer 0 - 60 sec. 
- suprafata de lucru : 50 x 40 cm 
- putere de incalzire : 2 Kw 
- alimentare : 230 V-monofazic 
- imbracaminte standard

Presa de termocolat MA 1140

Specificatii tehnice:
- inchidere / deschidere manuala a placii de deasupra 
- este potrivita pentru diferitele parti ale jachetelor, pentru rever, guler, mansete si betelia pantalonilor 
- cu semnalizator sonor care indica sfarsitul presarii 
- termostat electronic 0 - 200°C si timer 0 - 60 sec. 
- suprafata de lucru: 110 x 40 cm 
- putere: 3 Kw 
- alimentare: 230 V-monofazic 
- imbracaminte standard

 

 

 


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Atelier Croitorie - 11 Apr 2016, 13:58 (post nou)
Raspuns solutie
buna ziua. as dori si eu aceasta piesa ...sau cum naiba se numeste. daca ma puteti ajuta , si cum as putea sa intru in posesia ei? va multumesc. este vorba despre aceea albastra...mos si baba...nu stiu cum ii spune. astept un mesaj cat mai urgent. 0768388114 sau adresa email . nataliaflorentina.oprea@yahoo.com
Fisiere atasate
Raspunde
GHITA - 17 Apr 2016, 20:24 (post nou)
Raspuns solutie
Asa ceva gasiti doar la reprezentante sau ateliere service si se numeste siguranta termica sau termostat. Daca cunoasteti caracteristicile piesei puteti sa o comandati de pe internet.
 GHITAGHITA
★★★★★
Raspunde
sebastian - 12 Jul 2012, 09:37 (post nou)
Raspuns solutie
as dori o oferta cu prese de termocolat sau transfer atat noi, cat si second hand
sebastian
Utilizator neinregistrat
Raspunde
oana - 12 Jul 2012, 11:46 (post nou)
Raspuns solutie
Va rugam contactati firma ILE TRADE la unul din urmatoarele numere de telefon: 021 326 35 40, 021 326 35 41, 0722 31 55 89 sau la adresa de mail: ileanamitrea@iletrade.ro
oana
★★★★★
Raspunde
Presa de transfer termic
 PRIMULA
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
TRS 5040 Presa de transfer termic
Presa de termocolat
 PRIMULA
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
MA 1140 Presa de termocolat
Masa de calcat profesionala
 PRIMULA
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
DECO 150 Masa de calcat
vezi in biblioteca
Cabina de curatat | Prezentare produs | VL2 Cabine de curatat (1 foto)
  • Cabina de curatat
 PRIMULA - Poza 1

Fiare de calcat | Prezentare produs | ECO 1700 Fier de calcat industrial, IRONMASTER Fier de calcat industrial, JOLLY Fier de calcat industrial (3 foto)
  • Fiare de calcat
 PRIMULA - Poza 1
  • Fiare de calcat
 PRIMULA - Poza 2
  • Fiare de calcat
 PRIMULA - Poza 3

Generatoare de abur profesionale | Prezentare produs | ECOVAPOR Generatoare de abur profesionale, MINIVAPOR Generatoare de abur profesionale, SG Generatoare de abur profesionale... (4 foto)
  • Generatoare de abur profesionale
 PRIMULA - Poza 1
  • Generatoare de abur profesionale
 PRIMULA - Poza 2
  • Generatoare de abur profesionale
 PRIMULA - Poza 3
  • Generatoare de abur profesionale
 PRIMULA - Poza 4

vezi in biblioteca