Distributie optimizata a costurilor in functie de consumul real SIEMENS

Distributie optimizata a costurilor in functie de consumul real SIEMENS

Marca:
SIEMENS
Produs furnizat de:

SIEMENS

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
SIEMENS

Noduri de comunicatie

Reprezinta scheletul pentru citirea datelor de la distanta. Nodul culege valorile privind consumul de la aparatele de masurare si le distribuie in retea. Pe fiecare nod se stocheaza valorile din sistemul conectat wireless. Datele privind consumul se pot transmite la destinatie de la orice nod de comunicatie prin cablu sau radio. Nodurile cu modem GSM sau cartela de retea permit citirea datelor pe baza interfetei de comunicare GSM si TCP/IP.


Repartitoare de costuri

Caracteristica repartitoarelor de costuri din sistemul Siemeca este capacitatea lor de comunicare.

Repartitoarele cu senzor incorporat sau la distanta exista in versiune cu unul sau doi senzori, ceea ce permite un spectru larg de utilizare. Exista si o paleta larga de instrumente de montaj.


Contoarele de caldura

Exista variante pentru debit nominal de 0,6 m3/h, 1,5 m3/h si 2,5 m3/h. Contoarele se pot monta ca unitati compacte cu ecran sau ecranul se poate monta pe o locatie la distanta, ceea ce necesita montarea unui cablu de comunicare. Este posibila si achizitionarea contoarelor de caldura combinate pentru energie termica si de racire.


Contoare de apa

Exista versiuni pentru apa rece si apa calda. In acest caz puteti alege apometrul in functie de debitul masurat. Se poate achizitiona in versiuni de lungimi diferite si modele diferite pentru posibilitatea de montare pe ventil si bateria din baie. Citirea electronica asigura un grad inalt de eficacitate si precizie.


Convertori de impuls

Retelele Siemeca sunt deschise pentru integrarea contoarelor externe pe baza contorizării impulsurilor. Fiecare convertor are două intrări independente. Pe acestea se pot monta diferite contoare cu ieșiri integrate, ca de ex. contor de debit de gaz sau contor de energie electrică.


Ventile de calorifer VDN1/VEN1

Deschiderea si inchiderea ventilelor de radiator poate cauza neplaceri dacă sistemul de incălzire nu este echilibrat hidraulic. Dezechilibrul hidraulic poate cauza probleme precum sunete neplacute in calorifer sau neregularitati in curgerea agentului termic, ceea ce poate duce la supraincalzire sau incalzire insuficienta a incaperii. In oferta sa, Siemens are inclus un aparat unic pentru echilibrarea echipamentelor existente, denumit ventil mini kombi.


Actuatoare termostatice RTN51/RTN71/RTN81

Actuatoare termostatice pentru ventile de calorifer VDN.., VEN.., VUN.., VPD.. si VPE..

- Actionare autonoma, fara alimentare din exterior

- Senzor de inalta calitate, umplut cu lichid, cu capacitate de achizitie rapida a modificarilor temperaturii camerei

- Montare directa cu piulita de cuplaj, fara a necesita scule

- Constructie robusta, functionare silentioasa, nu necesita intretinere

- Sistem de fixare inviolabil, pentru protectie contra demontarii (optional)

Lucru în România