Dispozitivele de navigare pentru aplicatii 3D 3DCONNEXION

Dispozitivele de navigare pentru aplicatii 3D 3DCONNEXION

Contactează furnizorul
3DCONNEXION

Gama Profesionala

SpaceMouse Enterprise

Construit pentru performanta inginereasca de top

Totul este acum este mai usor cu 12 butoane cu comenzi care pot fi accesate rapid. Iar pentru o mai buna vizibilitate, ecranul cu rezolutie mare al lui SpaceMouse Enterprise afiseaza icon-urile din programul folosit, aducand mai aproape uneltele uzuale de lucru.


SpaceMouse Pro

Mouse 3D pentru profesionisti (disponibil si in varianta wireless)

SpaceMouse Pro ofera confort si usurinta in utilizare prin intermediul butoanelor programabile pentru acces rapid la comenzi, vederi si scurtaturi. In plus, varianta wireless asigura 2 luni durata de viata a bateriei reincarcabile si un birou cu mai putine cabluri.


CadMouse

Companionul perfect pentru un mouse 3D

CadMouse a fost creat special pentru proiectanti oferind ergonomie, precizie si viteza in utilizarea in aplicatiile CAD.

Gama personala

SpaceMouse Wireless

Pentru un birou fara cabluri

Cu SpaceMouse Wireless sunteti liberi sa fiti mai creativi. Liberi sa va bucurati de o experienta a navigarii 3D superioare, in timp ce tehnologia wireless cu baterie reincarcabila asigura o conexiune reala cu modelul 3D.

SpaceMouse Compact

Cu designul sau iconic, simplu si doua butoane programabile SpaceMouse Compact a fost creat pentru utilizatorii care sunt in cautare de o navigare intuitiva, precisa si facila in mediul 3D al aplicatiilor CAD.


Aplicatii compatibile
Autodesk Inventor, AutoCAD, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Architecture, Autodesk Revit, AutoCAD Map3D, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Autodesk Navisworks, Autodesk Fusion 360, BricsCAD, CATIA, SolidWorks, Siemens SolidEdge, Siemens NX, PTC Pro/Engineer, Archicad, Nemetschek Allplan, Google Earth, Adobe Acrobat, Adobe Photoshop, Rhinoceros, SketchUp, si multe altele.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Dispozitivele de navigare pentru aplicatii 3D 3DCONNEXION
Contactează CADWARE Engineering și cere prețuri pentru proiectul tau.