Design interior, pictura murala in restaurante, baruri si cafenele LET'S ART

Design interior, pictura murala in restaurante, baruri si cafenele LET'S ART

Marca:
LET'S ART
Serviciu prestat de:

LET'S ART

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
LET'S ART
Ca plasticieni, designeri sau scenografi, orice proiect la care lucram are anumite scopuri si necesitati. Dar scopul nostru general este ca fiecare proiect  sa fie unul unic, spectaculos si memorabil in esenta sa.
Incepem cu meeting-ul.. evident. Vedem spatiul, intrebam si propunem, nu inainte de a descoperi dorintele si spiritul clientului.
Cum noi desenam spatiile, (la propriu) le coloram, si dupa ce avem ok-ul final, putem sa le punem in opera.
 
Suntem o echipa de artisti profesionisti, designeri si scopul nostru este de a crea un design unic si individual care reflecta perfect personalitatea beneficiarului. Design-ul interior creat de Let’s art, fie contemporan, traditional, clasic sau eclectic, reflecta mereu acelasi lucru: gustul, stilul si personalitatea clientului nostru. Noi credem ca procesul de design interior ar trebui sa fie un mix de emotie, surpriza si bucurie.
 
Echipa noastra realizeaza: design interior pentru case, restaurante, baruri si showroom-uri, motive decorative pictate, decoratiuni in foita de aur, finisaje pentru pereti, picturi murale din toate registrele-clasic, trompe l'oeil, camere de copii, decoruri pentru parcuri de distractie si parcuri tematice, teatru si film ... si multe altele.
Lucru în România