Compartimentari pentru birouri cu usi si pereti din sticla sau lemn FECO

Compartimentari pentru birouri cu usi si pereti din sticla sau lemn FECO

Contactează furnizorul
FECO
FECO include o gama completa de compartimentari pentru birourile dumneavoastra. Se pot realiza compartimentari pentru birouri cu usi si pereti din sticla sau lemn, cu o izolatie fonica de pana la 49 dB, asigurand o impresie vizuala perfecta.

Compartimentare din sticla FecoPur

FecoPur propune elemente de sticla cat mai mari pentru ca transparenta sa devina o placere arhitecturala. Rezultatul este claritatea. 


Compartimentare din sticla FecoPlan

FecoPlan este un tip de compartimentare cu sticla fixata in podea si in tavan prin intermediul profilelor slim din aluminiu.

Compartimentare din sticla FecoCent

Compartimentarea FecoCent este realizata din sticla pe cadru de aluminiu cu latimea de 22 mm, asigurand izolarea fonica de pana la 42 dB. Grosimea peretelui este de 105 mm. FecoCent  este o modalitate flexibila, economica si exclusiva de compartimentare.


Compartimentare din sticla FecoOrga

Compartimentarea din sticla FecoOrga include pereti adaptabili cerintelor dumneavoastra. Se pot monta usor si fara unelte: rafturi suspendate, dulapuri, carlige, table magnetice, cu aranjarea pe orizontala sau verticala. Grosimea peretelui este de 105 mm.


Compartimentare din sticla FecoFix

Compartimentarea din sticla FecoFix include profile subtiri de aluminiu, de 20 mm grosime. Izolarea fonica este de pana la 47 dB. La cerere, se pot integra storuri venetiene pentru a se asigura discretia.
Compartimentare din sticla FecoLux

Compartimentarea din sticla FecoLux include structuri transparente cu proprietati ignifuge. La cerere, se pot integra storuri venetiene pentru discretie. Izolarea fonica este de pana la 49 dB.


Compartimentare din sticla FecoStruct

Compartimentarea din sticla FecoStruct include pereti de sticla intr-un cadru de aluminiu de doar 20 mm, astfel incat rezultatul este fascinant, dar totusi natural.


Compartimentare FecoWand

Compartimentarea FecoWand poate fi executata in combinatie cu compartimentarile Feco cu sticla, oferind o impresie vizuala perfecta, indiferent de versiunea aleasa: melamina, laminat, furnir, materiale textile sau metalice, cu izolare fonica standard sau ridicata.

30 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Compartimentari pentru birouri cu usi si pereti din sticla sau lemn FECO
Contactează HISTRIA INTERNATIONAL și cere prețuri pentru proiectul tau.