Compartimentari interioare tip glasvand SCHNELL CONSTRUCTII

Compartimentari interioare tip glasvand SCHNELL CONSTRUCTII

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
SCHNELL CONSTRUCTII

Compartimentari interioare tip glasvand

Design-ul interior actual dezvolta un nou trend, acela al amenajarii/decorarii spatiilor interioare cu compartimentari din sticla, pe tamplarie metalica, precum si cu piese de mobilier metalic. Desi primul gand, prima senzatie este de „rece”, experienta noastra si a beneficiarilor nostri este aceea de eleganta si rafinament, proiectele fiind inovative, iar rezultatele finale fiind spectaculoase. 

Compartimentarile interioare de tip glasvand, pe tamplarie metalica reprezinta un trend al momentului, fiind printre cele mai solicitate tipuri de lucrari din portofoliul nostru.

Utilizate pentru inchiderea/delimitarea  unor spatii generoase, cu destinatii diferite, aceste glasvanduri sunt elegante, suple, distinse, calitati pe care le transfera spatiului in care sunt plasate, infrumusetandu-l si punandu-l in valoare.

Glasvandurile noastre sunt lucrate manual din profile de otel confectionate si frumos finisate cu mare atentie

Glasvandurile noastre sunt lucrate manual, din profile de otel, confectionate si frumos finisate, cu mare atentie si grija la detalii.

Acestea se vopsesc in camp electrostatic, in diferite culori solicitate de catre beneficiari, culori din paletarul RAL.

Compartimentarile de tip glasvand presupun, de cele mai multe ori, parti fixe (pereti, geamuri, ferestre false) si parti mobile, respectiv geamuri si usi. Usile de tip glasvand pot fi simple sau duble, cu deschidere batanta, acolo unde spatiul este permisiv; sau culisanta, acolo unde exista nevoia de optimizare a spatiului.

Glasvandurile au suprafata vitrata din sticla clara sau mata/sablata, transparenta sau colorata, impartita in ochiuri de sticla de marimi diferite, mici, mijlocii sau mari, grosimea uzuala a sticlei fiind cea de 6 mm. Acolo unde se impune, se poate folosi oglinda (ex.: o usa amplasata pe un hol mic). Sticla se aseaza pe garnitura EPDM si se fixeaza cu profil de otel patrat de 8 mm.

Transportul si montajul la beneficiar, oriunde in tara, se face de catre echipa noastra de montaj, cu mare atentie si grija pentru bunurile beneficiarului.
Portofoliu

Portofoliu

Portofoliul nostru de lucrari consta in:

- glasvanduri metalice fixe, executate pentru locuinte individuale, care separa spatiile din cadrul locuintei (hol/living; bucatarie/living; dormitor/hol; s.a.) sau creeaza noi spatii, in interiorul celor existente (windfang, chicineta, jardiniera);

- compartimentari tip glasvand pe tamplarie metalica, pentru amenajarea unor spatii de birouri, cu o inaltime mai mare de 3 m;

- usi metalice glisante sau batante, cu feronerie proprie sau procurata de catre beneficiari;

- glasvanduri/usi metalice in arcada, acolo unde golurile sunt astfel construite, lucrari care necesita maiestrie in executie, care sunt mai greu de realizat, dar sunt si mai frumoase.

Va invitam sa vizionati site-ul nostru de prezentare, www.schnell-constructii.ro, cu speranta unei experiente placute.