Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:
Compartimentari rezistente la foc Peretii Siniat pentru compartimentari rezistente la foc sunt solutii economice pentru pereti cu inaltimi cuprinse intre 5 si 12m. Usurinta in montaj (greutate redusa) si libertatea arhitecturala sunt cateva dintre avantajele folositii acestor tipuri de pereti.
  • fără documentaţii
Compartimentari rezistente la foc
Marca:
SINIAT
Compartimentari vestiare, cabine sanitare Peretii Siniat pentru compartimentarea vestiarelor si cabinelor sanitare se adapteaza perfect la renovari si amenajari interioare. De asemenea, ofera foarte bune performante acustice si de izolare termica.
  • fără documentaţii
Compartimentari vestiare, cabine sanitare
Marca:
SINIAT
Pereti de compartimentare rezistenti la foc Pereti de compartimentare tip "D" , formati prin fixarea a trei randuri de placi NIDA pe fiecare parte a scheletului metalic alcatuit din profile tip NIDA Metal, cu sau fara vata minerala la interior.
  • fără documentaţii
Pereti de compartimentare rezistenti la foc
Marca:
SINIAT
Pereti gips-carton Peretii Siniat din gips-carton aduc economii substantiale in cadrul costului de realizare al structurii de rezistenta datorita greutatii reduse si a manoperei pe mp in comparatie cu peretii realizati din zidarie.
  • fără documentaţii
Pereti gips-carton
Marca:
SINIAT

ARPA INDUSTRIALE ne pune la dispozitie cea mai buna dimensiune de placa pentru executia compartimentarilor de grupuri sanitare, ARPA XXL - 4300 * 1850mm. Datorita acesteia, putem realiza atat compartimentari de buget, cu inaltime sub 2000mmm, cat si compartimentari conforme cu ultimele standard europene in materie de intimitate si siguranta, cu inaltimi mai mari de 2100mm.


Mai mult, gama de decoruri de la ARPA este cea mai cuprinzatoare de pe piata, cu mai mult de 50 de decoruri care pot fi realizate in acesta dimensiune de placa:

- 29 printuri culori UNI

- 10 printuri cu reproduceri de fibre lemnoase

- 11 printuri cu reproduceri de materiale si modele


Toate acestea fiind disponibile in 2 texturi care pot ajuta si mai mult la individualizarea proiectului.
Pe langa compartimentarile de grupuri sanitare putem folosi aceste placi, care ne permit o optimizare foarte buna si un procentaj mici de pierderi, la vestiare, placari de pereti si alte elemente de mobilier, ARPA producand aceasta dimensiune in grosimi de la 4 la 14mm.


La cerere ARPA XXL poate fi furnizat si cu clasa B1 (B, s2-d0) de rezistenta la foc, cu miez maro.

Pentru compartimentari furnizam si accesoriile necesare, din Nylon, Aluminiu sau Inox in functie de cerintele proiectului Dvs.


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Compartimentari grupuri sanitare | Exemple de utilizare | XXL (6 foto)
  • Compartimentari grupuri sanitare ARPA - Poza 1
  • Compartimentari grupuri sanitare ARPA - Poza 2
  • Compartimentari grupuri sanitare ARPA - Poza 3
  • Compartimentari grupuri sanitare ARPA - Poza 4
  • Compartimentari grupuri sanitare ARPA - Poza 5
  • Compartimentari grupuri sanitare ARPA - Poza 6

vezi in biblioteca