6804

Capace pentru stalpi de gard, garduri de beton ELIS PAVAJE

Marca:
ELIS PAVAJE
Produs furnizat de
ELIS PAVAJE Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ELIS PAVAJE

Capac gard 1 Premium

La indemana oricui, Capacul Gard 1 Premium poate fi folosit in orice context, in special in curtile si gradinile obisnuite si mai putin pretentioase. Aceasta poate fi solutia ideala pentru cei care vor o imprejmuire rapida si economica.


Date tehnice:

- Bucati / Metru²: 4.44

- Kilograme / Palet: 800

- Kilograme / Bucata: 5.4


Dimensiuni:

- Lungime 225

- Latime 280

- Grosime 50


Capac gard 2 Antico

La indemana oricui, produsul Capac Gard 2 poate fi folosit in orice context, in special in curtile si gradinile obisnuite si mai putin pretentioase. Aceasta poate fi solutia ideala pentru cei care vor o imprejmuire rapida si economica.Date tehnice:

- Grosime (mm): 90


Dimensiuni:

- Lungime 250

- Latime 410-500

- Grosime 90

Capac gard 3

Capacul Gard 3 poate fi folosit in orice context, in special in curtile si gradinile obisnuite si mai putin pretentioase. Este o varianta ideala pentru cei care vor o imprejmuire rapida si economica. Este recomandat atat pentru gardurile premium, cat si pentru gardurile clasice.


Capac gard Clasic

La indemana oricui, Capacul Gard 1 Clasic poate fi folosit in orice context, in special in curtile si gradinile obisnuite si mai putin pretentioase. Aceasta poate fi solutia ideala pentru cei care vor o imprejmuire rapida si economica.


Date tehnice:

- Grosime (mm): 50


Dimensiuni:

- Lungime 225

- Latime 280

- Grosime 50

7 imagini

Capac gard 1 Premium / Capac gard 1 PremiumGard Antico din beton / Gard Antico din betonGard Clasic / Gard ClasicCapac gard 1 Premium / Capac gard 1 PremiumCapac gard 1 Premium / Capac gard 1 PremiumCapac gard 1 Premium / Capac gard 1 PremiumCapac gard 1 Premium / Capac gard 1 Premium
Gamă de produse de la
ELIS PAVAJE