Capacele de canalizare si gratarele pentru gurile de scurgere HYDROTEC sunt produse din fonta ductila, material care asigura o greutate redusa si avantaje ergonomice. Fiecare produs in parte are caracteristici constructive diferite, cum ar fi: balama, sistem de inchidere cu click elastic, sistem antifurt capac/gratar, insertie HYDROprene in rama. Aceste produse pot fi utilizate atat in zone cu trafic pietonal, cat si in zone cu trafic usor, mediu sau greu, acoperind intreaga paleta a claselor de sarcini A15, B125, C250, D400, E600 si F900.


Capacele de canalizare pot fi neventilate, ventilate sau tip gratar, cu rama rotunda sau patrata, dimensiunea ramei si a deschiderii variind in functie de clasa de sarcina si tipul capacului. Tipurile de capace cele mai reprezentative necarosabile sunt: PAVER, SLANEY, EURO B, EURO C, iar carosabile: TRIX, TRIX Protect, ECON Plus.


Gratarele pentru gurile de scurgere sunt concave sau plate (in functie de pozitionarea lor in aliniamentul drumuli) si pot fi cu rama tip flansa sau cu rama normala, fantele gratarelor pot fi normale sau mai inguste (pentru a proteja tocurile pantofilor, rotile patinelor cu role,...). Tipurile de gratare cele mai reprezentative sunt DONAU si ECON.

- Documentatii tehnice si desene pot fi puse la dispozitia dvs. la cerere.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Capace canalizare si gratare guri de scurgere | Exemple de utilizare (4 foto)
  • Capace canalizare si gratare guri de scurgere
 HYDROTEC - Poza 1
  • Capace canalizare si gratare guri de scurgere
 HYDROTEC - Poza 2
  • Capace canalizare si gratare guri de scurgere
 HYDROTEC - Poza 3
  • Capace canalizare si gratare guri de scurgere
 HYDROTEC - Poza 4

vezi in biblioteca
Alte produse HYDROTEC (1)