Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:
Incalzire in pardoseala Gama MAINCOR pentru incalzire in pardoseala cuprinde urmatoarele sisteme: placa Tacker si fixare in clipsuri; placa cu nuturi, fixare cu sina pentru instalare sapa umeda, dar si sisteme pentru sapa uscata.
  • fără documentaţii
Incalzire in pardoseala
Marca:
MAINCOR

DEVI - sisteme de incalzire electrica prin pardoseala


DEVI este lider european in domeniul sistemelor de incalzire electrica prin pardoseala si in domeniul sistemelor exterioare pentru topirea ghetii si zapezii - pozitie pe care o ocupa datorita interesului pentru sistemele avansate, fabricate in cele mai avansate centre mondiale de competenta pentru incalzirea prin pardoseala.


Avantajele incalzirii electrice in pardoseala

Luxul de zi cu zi nu se reduce numai la incalzirea talpilor. Problema se pune in a atinge un nivel confortabil de temperatura a camerei utilizand un consum de energie cat mai redus posibil. Toate aceste obiective pot fi indeplinite prin instalarea incalzirii electrice sub podea.

Caldura se ridica incet de la nivelul talpilor, incalzind apoi corpul, iar la nivelul capului se ajunge la o temperatura ambianta confortabila.

Deoarece dvs. sunteti propriul producator de caldura, puteti reduce in siguranta temperatura si odata cu aceasta si consumul de energie.   


Confortul nu este singurul motiv in alegerea DEVI

Confortul nu constituie unicul motiv pentru a alege incalzirea DEVI prin pardoseala. DEVI asigura un consum minim de energie, flexibilitate, durabilitate si in plus ofera 10 ani garantie pentru toate cablurile si covorasele de incalzire DEVI, precum si doi ani garantie pentru termostate.Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Ghid aplicatii de incalzire electrica DEVI
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
DEVIflex™ 6T, DEVIflex™ 10T, DEVIflex™ 18T...
Marque Apartments, Cambridge DEVI
Lucrari, proiecte
Denumiri comerciale:
DEVIreg™ 535
Termostat electronic DEVI
Instructiuni montaj, utilizare
Denumiri comerciale:
DEVIreg™ 535
vezi in biblioteca