Broaste, cilindri si incuietori pentru usi din lemn, otel, aluminiu sau pvc G-U BKS

Broaste, cilindri si incuietori pentru usi din lemn, otel, aluminiu sau pvc G-U BKS

Marca:
G-U BKS
Produs furnizat de:

G-U FERROM COM

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
G-U BKS

Broaste ingropate BKS


Indiferent din ce material ar fi construita usa - lemn, aluminiu, PVC sau sticla, in programul extensiv BKS gasiti cu siguranta broasca ingropata potrivita pentru situatia dumneavoastra. Ca lider de piata in domeniul broastelor de panica pentru usi de evacuare, va oferim desigur o gama larga de selectie. Acest lucru este valabil si pentru broastele si accesoriile pentru usile antifoc, precum si pentru broastele ingropate conform standardului DIN 18251 pentru usi interioare, respectiv usi specifice obiectivului.

Dispozitive de inchidere in mai multe puncte

Usile de intrare pentru locuinte si fatade de cladiri ridica cerinte speciale in ce priveste siguranta antiefractie, protectia impotriva incendiilor, etanseitatea si accesibilitatea.


Cu dispozitivele de inchidere in mai multe puncte produse de GU, aceste cerinte sunt riguros indeplinite: ele dispun de elemente de inchidere suplimentare in zona superioara si inferioara a usii, si propun solutii individuale concepute pentru fiecare situatie de montare - de la varianta cu inchidere manuala pana la sistemul de inchidere cu autoblocare cu functie antipanica.Pentru usi din lemn, otel sau profile inguste

Dispozitivele de inchidere mutipunct produse de firma GU pentru usi din lemn, otel sau profile inguste sunt concepute special pentru a indeplini cerintele acestor sisteme de intrare. Pe langa aceasta, la GU gasiti si solutii individuale pentru intreaga gama de utilizari - de la usa de intrare pentru locuinta cu blocare manuala pana la usa de garaj subteran rezistenta la foc, cu functie antipanica.


Sisteme de inchidere cu autoblocare

In felul acesta combinati in mod automat siguranta cu confortul de operare: cu sistemele de inchidere cu autoblocare produse de GU incuierea manuala cu cheia a broastei principale nu mai este necesara. Odata ce usa e trasa in pozitia "inchis", zavorul se declanseaza automat pe o cursa de 20 de mm si este securizat impotriva fortarii in sens contrar.


Cu functie antipanica

Produsele din seria 21 SECURY reprezinta solutia optima de echipare a usilor care ridica exigente maxime in ceea ce priveste rezistenta antiefractie, protectia impotriva focului si functia de evacuare. Sunt disponibile de asemenea ca broaste cu actionare motorizata sau prevazute cu clanta exterioara cu cuplare electrica.


Cu zavor cu arc automat

Sistem de inchidere comod, pentru usi de intrare in locuinte si usi exterioare. Nu trebuie decat sa trageti usa in pozitia „inchis” si zavoarele cu arc automate o vor bloca instantaneu, fara a fi nevoie de a o incuia cu cheia. Dispozitivul este disponibil si in varianta cu actionare motorizata, de ex. pentru operare prin intermediul interfonului.


Cu zavor cu arc automat si functie de deblocare in timpul zilei

Doriti ca usa casei sa ramana deschisa in timpul zilei? Sistemul GU-SECURY AutomaticTE cu deblocare in timpul zilei va permite sa dezactivati manual blocarea automata. In acest fel, de exemplu, puteti debloca permanent usa in timpul zilei.


Cu dublu zavor cu arc automat

Sistem cu autoblocare deosebit de robust pentru usi de intrare in locuinte si usi exterioare. Doua zavoare masive si doua zavoare cu arc automate se declanseaza automat pe o cursa de 20 mm, odata ce usa e trasa in pozitia "inchis". Ele sunt securizate impotriva fortarii in sens contrar.


Cu zavor cilindric automat

Dispozitive GU-SECURY de inchidere in mai multe puncte pentru toate tipurile de usi de intrare pentru locuinte cu sistem din cadre de otel. Doua zavoare cilindrice se declanseaza automat pe o cursa de 20 mm, odata ce usa e trasa in pozitia "inchis", se fixeaza in bucse din otel si sunt securizate impotriva fortarii in sens contrar.


Cu dispunere inversa a cilindrului de inchidere si garniturii pentru clanta

Dispunerea inversa a feroneriei usii si cilindrului de inchidere permite vizibilitate integrala asupra cilindrului profilat, astfel incat puteti in orice moment descuia si incuia usa cu cheia, fara nicio dificultate.

Sisteme de inchidere cu blocare manuala

Siguranta si un pret atractiv nu se exclud reciproc: cu sistemele de inchidere cu blocare manuala produse de firma GU pentru usi, beneficiati de amandoua. Puteti opta intre variantele cu zavor masiv, zavor tip carlig, zavor cu role sau o combinatie a acestora - in functie de situatia de montaj si tipul profilului. Elementele de inchidere (zavor masiv si zavor tip carlig) sunt securizate impotriva taierii cu fierastraul (conform dispozitiilor SKG).

Cu zavor masiv

Sunt disponibile, la alegere, cu unul sau doua zavoare masive - securizate impotriva taierii cu fierastraul, conform dispozitiilor SKG. Optional, broastele se pot conforma cerintelor de protectie impotriva incendiilor si fumului ale Institutului German pentru Tehnologia Constructiilor - DIBt.

Cu zavor masiv si zavor cu role

Securitate si o ambianta climatica placuta in interior - cu dispozitivele GU-SECURY MR/R de inchidere in mai multe puncte, aceste doua criterii pot fi perfect imbinate: etanseitate ridicata, datorita zavorului cu role reglabil, si securitate solida, datorita zavorului masiv rezistent la taierea cu fierastraul (conform dispozitiilor SKG).

Cu zavor tip carlig

Blocare securizata datorita zavorului tip carlig. Dispozitivele GU-SECURY SH2 si SH4 de inchidere in mai multe puncte sunt echipate cu zavor tip carlig cu ranforsare din otel calit, securizat impotriva taierii cu fierastraul conform dispozitiilor SKG. Usa se blocheaza in 3, respectiv 5 puncte si in plus este fixata prin acrosare in tablita de inchidere.

Cu zavor tip carlig si zavor cu role

Securitate si o ambianta climatica placuta in interior - cu sistemul combinat de zavoare tip carlig, le puteti avea pe amandoua fara nicio problema.
Dispozitivele GU-SECURY SH/R de inchidere in mai multe puncte imbina aceste doua caracteristici: etanseitate ridicata, datorita zavorului cu role reglabil, si securitate solida, datorita zavorului tip carlig rezistent la taierea cu fierastraul (conform dispozitiilor SKG).

Cu dubla incuietoare

Dispozitivul GU-SECURY DR de zavorare multipla cumuleaza toate avantajele sistemelor cu zavor tip carlig si zavor masiv intr-o asa numita "incuietoare dubla". Ambele componente sunt securizate impotriva taierii cu fierastraul conform dispozitiilor SKG. Aceasta combinatie sub forma de "incuietoare dubla" distribuie fortele din sistem asupra unui numar total de cinci puncte de blocare.

Cu zavor cu role

Doriti etanseitate optima pentru, de exemplu, usi interioare? Alegeti atunci dispozitivele GU-SECURY R de inchidere in mai multe puncte cu zavor cu role.
Cele patru elemente de blocare optimizeaza presiunea cana-tului.

Sisteme actionate cu ajutorul manerului

Aceasta este seria optima de broaste, daca doriti un sistem de inchidere actionat din maner in loc de buton. GU-SECURY EUROPA va ofera numeroase variante. Asigura o forta de inchidere mai mare, evitand totodata ruperea cheii la operatia de incuiere.

Pentru usi din aluminiu sau PVC

Broastele ingropate BKS destinate acestui domeniu de utilizare sunt concepute special pentru cerintele specifice usilor realizate din profile de aluminiu sau PVC: pentru profilele inguste cu diverse valori de rigiditate aveti nevoie de broaste cu distante intre centrul gaurii cheii si margine mai mici decat ale broastelor pentru usi din lemn sau otel.


Optiunile disponibile sunt protectia antiefractie, compatibilitatea cu usile antifoc si usile de evacuare si integrarea cu sistemele de control al accesului.


Sisteme de inchidere cu autoblocare

Broastele BKS ingropate cu autoblocare va fac viata comoda atat in spatiul privat al locuintei, cat si intr-o cladire cu un nivel ridicat de exigenta in privinta protectiei antifoc si antipanica. Nu doar montarea in sine este facila: dupa inchiderea usii, zavorul cu arc se declanseaza automat şi nu mai poate fi impins inapoi. O data usa inchisa, incuierea cu cheia nu mai este necesara.


Broaste cu functie antipanica - seria 19

Optime pentru montarea in instalatii de alarma in caz de efractie si sisteme de control al accesului: cu broastele mecanice ingropate, inchise automat, din seria 19 sunteti cel mai bine echipati. Sunt potrivite si pentru protectia antifoc, antifum si pentru usile de evacuare.

Sisteme de inchidere cu blocare manuala

Broastele BKS ingropate cu blocare manuala sunt disponibile pentru numeroase domenii de utilizare. In functie de seria produselor, puteti selecta diferite caracteristici de performanta.

Sisteme de inchidere cu blocare manuala

Broaste cu functie antipanica - seria 18

Broastele din seria 18 pot fi montate pe usile iesirilor de urgenta sau usile antipanica cu unul si doua canaturi, deoarece sunt omologate conform EN 179 si EN 1125 si pot fi de asemenea combinate cu feroneria BKS corespunzatoare pentru usi. Datorita inaltimii unice a carcasei, aceste broaste se potrivesc practic pentru toate usile realizate din profile.


Broaste ingropate - seria 13

Broastele din seria 13 reprezinta alegerea potrivita in multe situatii: sunt conforme cu standardul DIN 18251-2, Clasa 3 pentru sisteme pentru usi realizate din profile si sunt omologate EN 12209. Datorita zavorului reversibil pot fi montate atat pe usi cu deschidere pe dreapta, cat si pe usi cu deschidere pe stanga conform DIN.


Broaste ingropate - seria 14

O solutie de inalta calitate, care si-a dovedit deja de multi ani eficienta la aplicarea pe usi inguste: broastele BKS din seria 14 cu zavor de siguranta basculant tip carlig. Ideala, de exemplu, pentru montarea pe usi glisante sau porti de gradina: seria 14 de broaste cu zavor de siguranta basculant tip carlig va propune o gama de dispozitive de inchidere special concepute pentru sisteme de usi din aluminiu si PVC.


Broaste ingropate GU-ECONOMY

In cazul in care instalati dispozitive cu inchidere in mai multe puncte GU-SECURY pentru care aveti nevoie de o broasca ingropata potrivita: broastele din seria GU-ECONOMY reprezinta nu numai completarea ideala, dar sunt si foarte usor de montat.

Carcasa broastei are aceleasi dimensiuni ca si dispozitivele cu inchidere in mai multe puncte GU-SECURY.


Placa frontala si accesoriile sunt de asemenea dimensionate unitar. In acest fel, cu freza reglata la aceleasi dimensiuni puteti prelucra atat sisteme de inchidere simple, cat si in mai multe puncte.


Broaste GU-SECURY

- Doua zavoare cu arc automate si doua zavoare masive se declanseaza automat pe o cursa de 20 mm, odata ce usa e trasa in pozitia „inchis”. Toate cele patru puncte de inchidere functioneaza automat si sunt securizate impotriva fortarii in sens contrar.

- Testate in combinatie cu diferite sisteme de usi din clasa de securitate RC 3

- Certificare VdS corespunzatoare Clasei A de securitate

- Pot fi montate pe sisteme de usi cu unul sau cu doua canaturi

Broaste ingropate pentru usi din lemn sau din otel

Broastele ingropate BKS sunt special concepute pentru usile din lemn sau otel - cu distante mari intre centrul gaurii cheii si margine, si cu placi frontale neproeminente si rotunjite. Datorita caracteristicilor de performanta precum protectia antiefractie, protectia contra incendiului si adaptarea pentru functia de usa de evacuare, precum si prin posibilitatea de integrare in sistemele de control al accesului, broastele ingropate BKS pentru usi din lemn sau otel isi gasesc aplicabilitatea in numeroase domenii.

Sisteme de inchidere cu autoblocare

Broastele ingropate cu autoblocare produse de firma noastra asigura un confort deosebit si un inalt nivel de siguranta – deopotriva pentru usi de locuinte particulare si usi pentru obiective publice.


Broaste cu functie antipanica - seria 21 Certificarea VdS (conferita de Inspectia germana in domeniul protectiei si securitatii) recomanda in mod special aceste broaste pentru usile antiefractie. Pe langa aceasta, ele indeplinesc si cerintele referitoare la broastele pentru usi antifoc si antipanica. Functiile lor pot fi accesate cu ajutorul contactelor de monitorizare.

Mai mult, intrucat dimensiunile carcasei broastei si cotele de frezare sunt identice cu valorile DIN, timpul de montare se scurteaza mult.


Sisteme de inchidere cu blocare manuala

Siguranta la un pret atractiv: cu broastele ingropate BKS cu blocare manuala produse de firma noastra dispuneti de cea mai buna dotare in numeroase domenii de utilizare, aceasta datorita diferitelor serii de dispozitive, fiecare cu caracteristici de performanta specifice.Broaste cu functie antipanica - seria 23

Pentru iesiri de urgenta si usi antipanica puteti conta pe broastele din seria 23 omologate conform standardelor EN 179 si 1125, combinate cu feroneria BKSpentru usi corespunzatoare.


Broaste ingropate seria 24

Seria 24 de broaste este o serie dezvoltata pentru cerintele speciale ale pietelor de export. Zavorul reversibil amplasat in centrul placii frontale permite montarea acestor broaste atat pe usi cu deschidere pe dreapta, cat si pe usi cu deschidere pe stanga conform DIN.

Broaste ingropate conform DIN 18251 / DIN 18250

Cu aceasta serie de broaste, toate posibilitatile de instalare va sunt deschise - incepand cu locuintele particulare si terminand cu cladirile administrative sau industriale cu trafict intens, de la usile interioare usoare si pana la usile grele specifice obiectivelor de constructii: broastele ingropate BKS din clasele 1 - 5 se conformeaza tuturor cerintelor DIN 18251.

Broaste complementare

Aici gasiti broastele complementare de calitate recunoscuta produse de firma noastra, fie acestea cu zavor tip carlig, circular sau tip rola, pentru usi glisante, batante, sau usi de protectie contra radiatiilor.

Broasca pentru usi din sticla PRIME OFFICE Seria 21

Sistem de inchidere cu autoblocare cu functie antipanica

Tehnologia de inchidere BKS, ce se bucura de o larga recunoastere, este disponibila si pentru usi din sticla: produsele PRIME OFFICE din seria 21 pot fi utilizate in situatii complexe, in asociere cu elemente componente intercorelate optic si functional.

Pentru usi de evacuare, produsele sunt disponibile in versiuni cu functie de comutare B, functie de inchidere fortata C si functie de actionare alternativa E. In plus, datorita actionarii broastei prin radiocomanda, wireless, variante functionale nerealizabile pana acum devin perfect posibile.

PRIME OFFICE Seria 21

- Broaste de panica cu autoblocare pentru usi de intrare ale birourilor sau cabinetelor medicale si/sau pentru usi de evacuare cu functia antipanica specifica

- Omologate conform EN 179.


PRIME OFFICE Seria 21 EK cu radiocomanda

- Integrarea usilor din sticla in sistemele de cai de evacuare, control al accesului sau de management al cladirii fara a conecta canatul usii la cabluri

- Clanta poate fi cuplata prin comanda radio

- Omologate conform EN 179.

Sisteme de inchidere mecanice


Sistemele mecanice de inchidere de inalta calitate reprezinta solutia standard, de o mare versatilitate de aplicare, atunci cand doriti sa asigurati securitatea si protectia antiefractie a usii. Gama lor se intinde de la simpla usa de intrare pentru locuinta pana la sistemul de inchidere Master Key complex, care va permite sa organizati - cu ajutorul cilindrului de inchidere si al cheii - o varietate de niveluri de autorizare, in conditii de siguranta deplina.Sisteme conventionale de inchidere - Cilindri mecanici

Cilindri de inchidere fiabili si cu mare versatilitate de utilizare, pentru intreaga gama de aplicatii. De la variante de incuiere cu cheie individuala sau cheie identica fara card de securitate, pana la sistemele de inchidere Master Key cu profile de chei protejate prin drept de proprietate intelectuala. Toate sistemele dispun de protectie anti-palpare (picking) ca o caracteristica standard, iar la nevoie pot fi prevazute cu elemente certificate de protectie impotriva perforarii si smulgerii.
In functie de cerinte, sunt disponibile versiuni cu 5 sau 6 pini.

Sistemul detect3-ideal pentru sisteme de inchidere Master Key si formule de incuiere inregistrate

Datorita seriei sale de profiluri protejata prin brevet, sistemul conventional de inchidere detect3 convinge printr-o siguranta ridicata impotriva duplicarii cheilor si reprezinta solutia flexibila, atunci cand doriti sa realizati formule de incuiere inregistrate si sisteme de inchidere Master Key cu exigente de securitate ridicate.

Sistemul PZ88-securitate la pret avantajos

Gama compacta a sistemului de inchidere PZ 88 va ofera cele mai uzuale tipuri de cilindri in varianta de incuiere cu cheie individuala sau cheie identica. Ea va ofera o solutie standard la pret avantajos pentru cele mai diverse domenii de utilizare.

Sistemul janus - functionare si design la calitate de varf

In felul acesta indepliniti cele mai inalte exigente legate de incuiere: sistemul cu cheie reversibila janus asigura, gratie celor patru randuri de pini, securitate maxima si o exceptionala comoditate la incuiere.


Structura sa modulara permite adaptarea flexibila a lungimii cilindrului la situatia de montare concreta.


Sistemul livius-universal si variabil

livius este un sistem cu cheie reversibila.


Acesta este ideal, daca doriti sa va echipati caminul cu tehnologie moderna de securitate reprezentata de formulele de incuiere inregistrata sau daca intentionati sa va dotati locuinta multifamiliala, respectiv sediul comercial, cu propriul sistem de inchidere Master Key.

Sistemul heluis-un sistem de inchidere inteligent, foarte popular


helius este sistemul de inchidere adecvat pentru locuinte private.

Confortul sporit datorat tehnologiei cu cheie reversibila si protectia standard anti-lovire (picking) creeaza din helius un sistem de inchidere sigur si ieftin pentru caminul dumneavoastra.

Sistemul de inchidere mecatronic SE

O viziune extinsa a securitatii electronice si mecanice: sistemul modern mecatronic de inchidere SE indeplineste cele mai ridicate cerinte de securitate din domenii sensibile cum ar fi birourile de directie ale firmelor sau departamentele de cercetare.
Deosebita sa eficienta energetica la functionare si efortul de montare redus aduc sistemul pe teren sigur si in privinta costurilor.

Cilindri de inchidere mecatronici

Bazandu-se pe campioana testelor mecanice - seria 45 janus - cilindrul janus SE combina caracteristicile pozitive ale unui cilindru mecanic cu comoditatea unui cilindru electronic.

Aceasta fara a putea fi recunoscut ca atare direct din exterior.


Cilindri de inchidere electronici

Datorita multitudinii de versiuni versatile in care sunt disponibili, cilindrii SE cu buton dublu permit organizarea accesului in conditii de confort si siguranta.

Produsele sunt compatibile cu toate sistemele mecanice de inchidere Master Key, deci implicit se preteaza la instalarea ulterioara in sistem.


Cititorul SE de perete

Cititoarele SE de perete permit integrarea intr-un sistem de inchidere Master Key mecatronic a portilor rulante, cailor de acces fara bariere sau lifturilor, asigurand continuitatea comunicationala.


Ele pot fi deschise comod si unitar cu ajutorul transponderului.

Broasca SE

În cazul instalarii unei broaste SE intr-un sistem Master Key, broasca insasi este utilizata ca punct de acces. Autorizatiile de acces de la transpondere sunt memorate in broasca. In acest fel, broasca poate fi comandata direct prin transponder si se poate descuia usa fara a mai fi necesar un cititor montat pe perete.
 

Transponder SE

Fie ca este vorba despre cilindri de inchidere mecanici, mecatronici sau electronici, prin intermediul transponderului SE puteti conecta orice tip de cilindru la un sistem de inchidere Master Key. El se "mulează" pur si simplu pe toate cheile seriilor curente ale sistemelor Master BKS.
 

Dispozitiv de programare SE

Dispozitivul de programare SE este un autentic dispozitiv multifunctional. Programeaza, citeste evenimente si este totodata unitate de service in operatiile de intretinere.
 

KeyManager

Cu ajutorul programului de calculator KeyManager de la BKS aveti o vedere de ansamblu a intregului dvs. sistem Master Key. Cu atat mai util in sistemele mixte, aplicatia acopera gestiunea cilindrilor mecanici mergand pana la programarea cilindrilor mecatronici sau electronici, atat online cat si offline.

17 imagini

9 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Broaste, cilindri si incuietori pentru usi din lemn, otel, aluminiu sau pvc G-U BKS
Contactează G-U FERROM COM și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România