Blocuri de zidarie pentru pereti exteriori si interiori din BCA MACON

Blocuri de zidarie pentru pereti exteriori si interiori din BCA MACON

Marca:
MACON
Produs furnizat de:

MACON

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MACON
SISTEMUL DE ZIDARIE MACON
 
Fie ca este vorba de obiective civile sau industriale, sistemul de zidarie MACON este destinat realizarii inchiderilor sau structurilor din zidarie in toate tipurile de constructii: locuinte, constructii cu functiuni publice, centre comerciale, hale industriale, supraetajari, extinderi, precum si lucrari de reamenajare a unor spatii. Sistemul de zidarie MACON cuprinde: blocuri de zidarie din BCA MACON, elemente pentru placari, blocuri tip U si O, mortar adeziv.
 
Prin sistemul integrat de produse de zidarie si servicii de consultanta tehnica sau echipamente/utilaje profesionale contribuim la realizarea unor constructii cu o utilizare cat mai eficienta a resurselor materiale si de timp, in acelasi timp cu imbunatatirea calitatii constructiilor si, in consecinta, a calitatii vietii.
 
Cu grosimi cuprinse intre 50 si 400 mm, rezistente mecanice de la 2,5 la 5 N/mm2 si capacitati de izolare termica excelente, oferta Macon de blocuri de zidarie asigura libertatea de a alege solutia optima, specifica, atat din punct de vedere al cerintelor de proiectare, cat si in ceea ce priveste satisfacerea nevoilor de izolare termica, de siguranta la incendiu sau seism si, toate acestea, cu importante economii de resurse.
 
Cei peste 55 de ani de experienta MACON in fabricarea materialelor de constructii, sustinuta de investitii permanente in tehnologii de inalta performanta, au ca rezultat produse cu proprietati care genereaza o serie de beneficii atat la punerea in opera, cat si, mai apoi, pe toata durata de utilizare a constructiilor.
 
SISTEMUL DE ZIDARIE MACON - blocuri de zidarie termoizolante pentru pereti exteriori si interiori portanti sau neportanti

Blocuri de zidarie pentru pereti exteriori portanti

Blocurile de zidarie portanta Macon prezinta atat caracteristici antiseismice excelente cat si caracteristici de izolare fonica deosebite. Sunt disponibile in varianta plana. Se recomanda a fi utilizate la pereti in sistem multistrat sau in cazul in care se urmareste cresterea nivelului de izolare fonica a constructiei.

Schiță dimensiuni Blocuri de zidarie pentru pereti exteriori portanti

Blocuri de zidarie pentru pereti exteriori neportanti

Blocurile de zidarie neportanta Macon prezinta excelente proprietati de izolare termica si difuzie a vaporilor de apa care fac posibila incadrarea peretelui in cea mai inalta clasa energetica.

Se recomanda a fi utilizate pentru construirea peretilor de zidarie pentru inchideri in sistem monostrat sau multistrat, avand un raport optim intre proprietatile termoizolatoare si caracteristicile fonoizolatoare. Nu in ultimul rand blocurile de zidarie neportanta Macon prezinta excelente proprietati in ceea ce priveste rezistenta la foc.  Sunt disponibile in varianta plana.


Schiță dimensiuni Blocuri de zidarie pentru pereti exteriori neportanti

Blocuri de zidarie pentru pereti despartitori / de compartimentare

Blocurile de zidarie neportanta Macon prezinta excelente proprietati de izolare fonica si rezistenta la foc. Se recomanda a fi utilizate pentru construirea peretilor de zidarie interiori.

Reprezinta solutia optima pentru realizarea acestor pereti cu consumuri reduse si rapiditate in executie.

Sunt disponibile in varianta plana.

Schiță dimensiuni Blocuri de zidarie pentru pereti despartitori / de compartimentare

Elemente pentru placari / mascari

Se recomanda a fi utilizate pentru realizarea placarilor si diferitelor operatiuni de mascare.

Reprezinta solutia optima pentru realizarea acestor lucrari rapid si cu consumuri reduse.

Sunt disponibile in varianta plana.

Schiță dimensiuni Elemente pentru placari / mascari

Elemente de cofraj - profil U

Elementele Macon - profil U au rol de cofraj pierdut in realizarea buiandrugilor, centurilor si stalpisorilor, imbunatatind semnificativ operatiile de cofrare a betonului armat. 

Utilizarea acestor elemente va permite  eliminarea cofrajului traditional, rezultatul final constand in reducerea timpilor si a costurilor de executie.

Schiță dimensiuni Elemente de cofraj - profil U

Elemente de cofraj - profil O

Elementele Macon - profil O au rol de cofraj pierdut in realizarea stalpisorilor, imbunatatind semnificativ operatiile de cofrare a betonului armat. 

Utilizarea acestor elemente va permite  eliminarea cofrajului traditional, rezultatul final constand in reducerea timpilor si a costurilor de executie.

Schiță dimensiuni Elemente de cofraj - profil O

Mortar adeziv pentru BCA

Special conceput pentru zidirea blocurilor din BCA MACON in strat subtire (1-3 mm). Utilizarea acestuia in lucrarile de zidarie permite reducerea la jumatate a necesarului de mortar, asigura reducerea puntilor termice direct dependente de grosimea rosturilor, dar si sporirea rezistentei zidului rezultat.


 
CASA Plus. Sistemul de zidarie Macon

Sistemul de zidarie MACON: blocuri pentru pereti exteriori portanti sau neportanti, pereti de compartimentare, elemente pentru placari, elemente speciale tip U si O si mortar adeziv pentru BCA.
- Consiliere tehnica si suport, de la proiectare si pana la punerea in opera
- Echipamente/utilaje profesionale - masini de taiat BCA, echipamente si unelte pentru zidarie
- Livrare directa la santier
- Materiale pentru structuri din zidarie portanta sau neportanta
- Suprafete calduroase, cu o excelenta planeitate şi precizie dimensionala
- Blocuri de zidarie de dimensiuni mari, usor si rapid de zidit si tencuit
- Trasee pentru instalatielectrice, sanitare sau de incalzire simplu de realizat
- Protectie la puterea a 7-a
 
 
Pentru detalii/caracteristici tehnice, dimensiuni, consumuri, ambalare, depozitare sau livrare va rugam consultati catalogul Blocuri de zidarie din BCA MACON - DATE TEHNICE 
 
Prin utilizarea blocurile de zidarie din BCA MACON 2,5, cu o conductivitate termica de doar 0,10 W/mK (una dintre cele mai bune valori care caracterizeaza materialele de zidarie existente pe piata din Romania), poate fi obtinuta incadrarea noilor constructii in clase energetice superioare si, astfel, garantia unui climat confortabil, mentinerea unor temperaturi constante, dar si asigurarea acestora cu costuri reduse. Disponibile si in variante cu grosimi de 35 sau 40 cm, acestea pot oferi o protectie termica excelenta, in conformitate cu cerintele legale, fara adaugarea unui sistem termoizolator suplimentar.
 
BCA MACON poarta marcajul de conformitate CE (SR EN 771-4 + A1:2015).
 
MACON este furnizor aprobat de solutii pentru locuinte verzi certificate de catre Romania Green Building Council.
Statutul de “Green Homes Approved Solution Provider” conferit companiei MACON in urma evaluarii produselor si tehnologiilor certifica faptul ca oferta Macon cuprinde solutii eligibile care pot contribui la certificarea proiectelor rezidentiale ca si “locuinte verzi” in cadrul programului “Green Homes certified by Romania Green Building Council”.

34 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Blocuri de zidarie pentru pereti exteriori si interiori din BCA MACON
Contactează MACON și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România