Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Tehnologia noastra a ajuns in stadiul in care puteti inlocui cu incredere vechea tehnologie a becurilor, cu cel mai recent sistem de LED-uri destinat iluminatului general. Prin inlocuirea lampilor incandescente sau cu halogen, cu lampile LED,  Sylvania ofera clientilor acelasi nivel de lumina si comfort, insa pe langa acestea si economii uriase de energie.

 

Fabricarea de becuri cu LED-uri se realizeaza la Tienen (Belgia), asigurand astfel maiestria europeana. Primul bec original cu halogen GU10 a fost inventat si produs pentru prima data in fabrica noastra de la Tienen. Becurile noastre cu LED-uri impartasesc un design unic Sylvania, bazandu-ne pe mostenirea noastra de reflectoare spiralate folosite pentru becurile cu halogen.

Performanta noastra este cea mai bine clasata, fapt care ajuta in a face cele mai bune alegeri de pe piata si in a nu va asuma nici un risc privind siguranta sau calitatea. Lampile cu LED nu contin mercur, plumb, iar prin utilizarea lor obtineti o reducere a consumului de energie de pana la 90%, ceea ce le face si ecologice.

 


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
Vasile - 03 apr 2013, 13:48 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua Domnilor! Ce inseamna, domnilor, cuvantul "dimabil"? Nici dictionarul explicativ al limbii romane nu-l contine! Ati inventat un cuvant nou? Bravo! Definiti-l!
Vasile
Utilizator neinregistrat
Raspunde
G. Gheorghe - 04 apr 2013, 09:47 (post nou)
Raspuns solutie
Stimate domn, Daca nu exista nu inseamna ca ar fi trebuit inventat sau asa cum ar fi spus latinii "Abusus non tollit usum" adica "Abuzul nu impiedica folosirea". La o scurta cautare pe google se ofera 39300 de pagini legate de cuvantul "dimabil". Exista 2 posibilitati, ori DEX-ul nu indexeaza destul de repede neologismele (chiar fortate), ori se intampla sa nu existe un cuvant in limba romana care sa defineasca, simplu si clar ce anume se doreste. In acest caz "dimabil" - se refera la un bec care suporta variatii ale alimentarii cu energie electrica, conform cu cele date de un "dimmer" (variator).
G. Gheorghe
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Bec reflector LED dimabil 0026360 SYLVANIA
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
HI-SPOT REF LED ES50 GU10 350LM DIMMABLE
Bec reflector LED dimabil 0026361 SYLVANIA
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
HI-SPOT REF LED ES50 GU10 350LM DIMMABLE
Becuri - surse de iluminat Sylvania SYLVANIA
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
HI-SPOT REF LED ES50 GU10 230LM, HI-SPOT REF LED ES50 GU10 350LM DIMMABLE, HI-SPOT REFLED ES50 GU10 350LM...
vezi in biblioteca
Lampi Sylvania cu LED | Prezentare produs | HI-SPOT REF LED ES50 GU10 350LM DIMMABLE, HI-SPOT REF LED ES50 GU10 230LM, HI-SPOT REFLED ES50 GU10 350LM... (5 foto)
  • Lampi Sylvania cu LED SYLVANIA - Poza 1
  • Lampi Sylvania cu LED SYLVANIA - Poza 2
  • Lampi Sylvania cu LED SYLVANIA - Poza 3
  • Lampi Sylvania cu LED SYLVANIA - Poza 4
  • Lampi Sylvania cu LED SYLVANIA - Poza 5

vezi in biblioteca
Alte produse HAVELLS SYLVANIA (1)