Fondata in 1992 de Umberto Gessi, compania a evoluat de la un atelier mic la una dintre cele mai sofisticate si integrate vertical nume din domeniu, consacrand un brand ce a devenit sinonim cu tehnologia si designul memorabil.


Actualul sediu si facilitatile de productie se gasesc in Gessi Parc, un impresionant parc industrial integrat de peste 800 000 mp. In 2006 Gessi a devenit o companie globala, cu reprezentante pe toate continentele. Progresul impresionant a fost rasplatit in 2008 cu titlul de Superbrand Italian, tot in acelasi an compania primind si primul Red Dot Communication Design Award.


Bateriile Gessi sunt recunoscute in toata lumea ca obiecte de decor cu o personalitate aparte. Forma si functiile sofisticate pun in valoare orice ambient in care sunt integrate. Dintre designerii renumiti ce colaboreaza cu Gessi: Ido Corradini, Antonio Iraci, Studio Caberlon&Caroppi, Alberto Apostoli, Marco Torrigiani, Salvatore Puleo.Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!