Automatizari profesionale pentru ferestre, luminatoare KADRA

Automatizari profesionale pentru ferestre, luminatoare KADRA

Marca:
KADRA
Produs furnizat de:

KADRA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
KADRA

Automatizari profesionale pentru ferestre, luminatoare

Automatizarea ferestrelor vine in ajutorul cladirilor pentru a oferi siguranta si confortul necesar. Firma ALUTERM Group, prin divizia Siatec va prezinta o gama inovatoare de automatizari profesionale pentru ferestre sub marca firmelor UCS si Comunello (printre cei mai mari producatori din Europa). Gama prezinta o structurare foarte bine conceputa pentru toate aplicatiile, astfel incat dumneavoastra sa puteti identifica cat mai usor zona de interes dorita.


Siatec poate oferi ferestre automate cu deschidere de pana la 90 de grade, fiind printre putinii din piata care pot face acest lucru. Ferestrele automate cauta sa rezolve problemele care tin de certificari, confort si siguranta in cladire. Deci, incearca sa solutioneze nu doar prin modernizarea unei cladiri, ci si prin oferirea unei protectii in caz de incendiu. Siatec are doi parteneri: Comunello si UCS, producatori din Italia care vin pe piata cu solutii pentru sistemul cladirilor.


Ventilatia naturala. O latura importana a ferestrelor automate este ventilatia naturala. Ce inseamna acest lucru? Circulatia aerului se face in asa fel incat aerul din interior sa aiba tot timpul o calitate ridicata (reduce nivelul de CO2 si consumul de energie prin optimizarea consumului de aer conditionat).


Desfumare. In cazul unui incendiu, caile de evacuare sunt libere de fum pentru ca cei aflati in cladire sa poata iesi in siguranta. Desfumarea este posibila prin panouri de control dedicate si motoare testate in conditii de incendiu capabile sa opereze ferestre, luminatoare si lamele pentru extragerea fumului. Solutii agreate IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) pentru desfumarea cu motoare de actionare a ferestrelor de  24 de volti (24V) sunt oferite de Siatec.


Gama de produse:
1. Centrale de control - unitati de control meteorologic (actioneaza mecanismele de inchidere in cazul ploilor, vantului sau excesului de caldura).

2. Actuatoare pneumatice - create pentru a fi folosite  la evacuarile de fum si caldura în conformitate cu normele UNI9494.
3. Motoare desfumare - gama diversa pentru a curpinde diferite necesitati.
4. Actuatoare cu tija si cremaliera - folosite exclusiv pentru ventilatie, forte de actionare mari pentru deschideri de 180 - 1000 mm
5. Actuatoare cu lant - motoare construite pentru ventilatie. O categorie dedicata dimensiunilor si greutatilor medii si mici.


Un alt beneficiu pe care il aduce automatizarea ferestrelor este controlarea acestora prin intermediul unui telefon sau a unei tablete. Accesezi aplicatia fara a fi nevoie de un efort suplimentar. Actionezi prin intermediul aplicatiei iar ferestrele se vor deschide/ inchide.


Pentru mai multe detalii despre gama de produse, dar si pentru o oferta, accesati site-ul Siatec.


Clasa GREEN LINE:

Aceasta clasa de actionari este destinata cu preponderenta utilizarilor la ferestre, cupole, luminatoare, jaluzele si obloane.

Modele, variante ale acestui produs
Actuator cu lant Quasar - clasa GREEN LINE Automatizari profesionale pentru ferestre, luminatoare

Actuator cu lant Quasar - clasa GREEN LINE

actuatori electrici cu lant (cu forta de impingere intre 250 - 700 N si lungimi active variind intre 180 mm si 1000 mm)
Actuatori electrici cu tija Max - clasa GREEN LINE Automatizari profesionale pentru ferestre, luminatoare

Actuatori electrici cu tija Max - clasa GREEN LINE

actuatori electrici cu tija (forta de impingere intre 350 - 1000 N si lungimi active intre 180 - 1000 mm)
Actuatori liniari cu sina Force - clasa GREEN LINE Automatizari profesionale pentru ferestre, luminatoare

Actuatori liniari cu sina Force - clasa GREEN LINE

actuatori liniari cu sina (forta la inchidere/deschidere 1000 N, cursa 500, 750 si 1000 mm)


10 imagini

5 Documentatii tehnice
Vezi toate

Automatizari ferestre
Catalog, brosura
4 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Automatizari profesionale pentru ferestre, luminatoare KADRA
Contactează KADRA și cere prețuri pentru proiectul tau.