Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Sistemul automat pentru usi batante in doua canaturi GEZE TSA 160 IS / TSA 160 F-IS cuprinde:

 

GEZE Sistemul_automat_pentru_usi_batante_TSA_160 - TSA 160 - sistem automat electro-hidraulic pentru usi batante confectionate din lemn, metal sau PVC, cu greutati maxime ale canaturilor de 250kg si latimi de pana la 1.400mm.
Sistemul de actionare pentru usa batanta se monteaza aplicat in partea superioara a usii si este utilizabil pentru usi cu balamale pe stanga sau pe dreapta, avand functia de tragere sau de impingere
.
   
GEZE Sistemul_automat_pentru_usi_batante_TSA_160F - TSA 160 F - certificat pentru utilizare la usile de protectie impotriva incendiilor si fumului.
Prezinta forta de inchidere reglabila marime EN 3-6 - viteza de deschidere / inchidere, amortizare si inchidere finala reglabile cu ajutorul unor valve hidraulice; timpi de intarziere a inchiderii reglabili intre 0 - 60sec; unghi de deschidere max 115grade.
   
GEZE Sistemul_automat_pentru_usi_batante_TSA_160IS - TSA 160 IS - cu sistem integrat de stabilire a prioritatii de inchidere.
Prezinta posibilitatea de conectare alternativa a doua unitati TSA 160, utilizand un capac intermediar.


- TSA 160 / TSA 162 - ca si combinatie master / slave.
- TSA 160 IS / TS - cu un canat de trafic cu functie automata si unul cu functie de inchidere a usii, precum si pozitie de deschidere permanenta.
- TSA 160 F-IS si TSA 160 F-IS / TS - certificat pentru utilizare la usi de protectie impotriva incendiilor si fumului.

Sistemul automat electromecanic pentru usi batante GEZE SLIMDRIVE EMD/ EMD-F asigura perfectiune intr-un spatiu de dimensiuni reduse, respectiv o gama completa de automatizari cu inaltime constructiva de doar 7cm. Dimensiunile reduse ale produselor ofera arhitectilor libertate in alegerea solutiilor optime, posibil individuale pentru fiecare comanda in parte, precum si posibilitatea de a integra aceste automatizari fatadelor, in mod aproape invizibil.
Slimdrive EMD sunt automatizari electromecanice pentru usi batante mari si grele, cu o greutate a canatului de max 180kg (EMD), respectiv 230kg (EMD-F) si o latime de maxim 1.400mm. Asigura o functionare extrem de silentioasa; se monteaza pe partea cu balamalele sau pe partea opusa acestora, pe canat sau pe tocul usii.

Sistemul automat pentru usi glisante GEZE SLIMDRIVE SL / SL-FR, -BO, -RD, SLV / -FR, SLT / -FR se integreaza elegant oricarei fatade prevazute cu usi glisante simple, telescopice, semicirculare sau usi pliante armonica. Este recomandat spre utilizare la cladiri publice; centre comerciale, bancare si de asigurari; spitale, hoteluri, aeroporturi si gari.
Slimdrive SL si variantele sale prezinta o inaltime de doar 7cm a unitatii si in consecinta un spatiu minim de montaj. Reducerea la esential optimizeaza tehnica si aspectul, creeaza noi spatii libere la finisarea fatadei si ofera avantaje ecologice si economice remarcabile: nepoluant prin folosirea economica a materialelor si energiei; finisaje specifice in cazul fiecarei comenzi; instalare si reglaje simple si rapide; diagnosticare precisa la intretinere.

Sistemul automat pentru usi glisante GEZE ECdrive / ECdrive FR satisface cele mai ridicate exigente in privinta functionalitatii si economiei.
ECdrive ofera multiple avantaje, intr-un raport excelent calitate-pret si prezinta siguranta fara compromisuri in toate detaliile. ECdrive FR este certificat pentru utilizare in cazul cailor de evacuare in caz de urgenta.
Produsele sunt verificate in conformitate cu BGR 232 si AutSchR; au un standard de siguranta ridicat prin limitarea fortei statice. Se monteaza usor, prezinta diagnosticare sigura si recunoasterea erorilor, precum si un confort ridicat prin setarea parametrilor de la programatorul digital.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Automatizari pentru usi glisante si batante, Torre Agbar Barcelona GEZE
Lucrari, proiecte
Denumiri comerciale:
SLIMDRIVE SL-BO, SLIMDRIVE SC/ SC-FR, TSA 160/ 160 F
Automatizari pentru usi batante GEZE
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
SLIMDRIVE EMD F-IS, SLIMDRIVE EMD/ EMD-F
Automatizari pentru usi batante GEZE
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
SLIMDRIVE EMD F-IS, SLIMDRIVE EMD/ EMD-F
vezi in biblioteca