Atasamente pentru utilaje KOVACO

Atasamente pentru utilaje KOVACO

Marca:
KOVACO
Produs furnizat de:

UNILIFT SERV

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
KOVACO
Firma KOVACO a fost infiintata in anul 1991, in Slovacia, fiind o companie moderna, competitiva, capabila sa indeplineasca cele mai exigente cerinte si dorinte ale clientilor. Pe intreaga perioada de functionare a companiei, s-au investit resurse semnificative in achizitionarea de noi dispozitive tehnologice care sa permita fabricarea unor produse de inalta calitate.
 
Echipa Unilift in parteneriat cu firma KOVACO, va aduce in Romania echipamente si atasamente pentru utilaje, folosite in principal in lucrari de excavare, productie de beton, indepartarea zapezii de pe drumuri, sau manipularea unor sarcini grele. Echipamentele oferite pot fi utilizate in industria constructiilor, agricultura sau sectorul public.

Atasament pentru bobinare Kovaco

Atasamentul pentru bobinare este perfect pentru intinderea si infasurarea cablurilor electrice pe tambur sau bobina. 

Echipamentul permite o gama larga de utilizare in domeniul telecomunicatiilor.


Atasament pentru maturat Kovaco

Matura pivotanta permite curatarea rapida si eficienta a locurilor de parcare, trotuarelor sau depozitelor. Puteti inlatura murdaria, noroiul uscat, nisipul sau zapada, fara a deteriora suprafata de baza. Peria inlocuieste munca manuala si poata curata suprafete mici sau mari cu un minim efort, intr-un timp mai scurt. 


Atasament pentru maturat Kovaco

Acum puteti matura, colecta si arunca murdaria si alte resturi cu doar un singur atasament. Este ideal pentru zonele industriale, in constructii sau in domeniul public.

Se poate opta suplimentar pentru roti din otel ce asigura glisarea atasamentului, rezervor pentru udare sau perie laterala. 


Atasament pentru maturat Kovaco

Masina de maturat cu bazin colector pentru deseuri, perfecta pentru trotuare, curti, locuri de parcare si alte spatii, captand gunoiul si murdaria in bazinul colector, permitand transferul imediat in vehiculul de transport deseuri. 


Pretul versiunii de baza include un sistem flotant si trei roti pentru adapatarea la diferite tipuri de sol. 


Bazinul colector poate fi demontat impreuna cu elementele hidraulice de deschidere, pentru ca matura sa poata fi utilizata pentru zapada sau pentru alte moduri de lucru. 


Atasament de imprastiat materiale Kovaco

Atasamentul este perfect pentru imprastierea materialelor pe strazi sau trotuare.


Brat pentru tractor Kovaco

Bratul MZ pentru tractor este un atasament de lucru pentru utilaje de incarcare destinate saparii transeelor, canalelor si santurilor, pentru demolare sau excavare.


Brat pentru buldoexcavator Kovaco

Bratul MZ pentru buldoexcavator este un atasament de lucru pentru utilaje de incarcare destinate saparii transeelor, canalelor si santurilor, pentru demolare sau excavare.


Cleste pentru baloti Kovaco

Atasamentul cu clesti a fost fabricat pentru munca in domeniul agricol pentru stivuirea, depozitarea si manipularea balotilor.

Ghearele se adapteaza la forma balotului pentru a asigura o prindere mai buna. 


Cupa graifer Kovaco

Cupa graifer asigura o manevrare usoara a materialelor greu de gestionat in agricultura si industria constructiilor.

Suportul stabil asigura o manipulare precisa, tinand materialul in interior.


Cupa pentru excavator Kovaco

Cupa pentru excavator este potrivita pentru sapat canale, transee si santuri. Elementele cele mai expuse la uzura sunt produse din hardox, iar cadrul robust garanteaza o durata lunga de viata.


Cupa malaxor Kovaco

Costurile mici de producere a betonului si abilitatea de manipulare, fac ca acest atasament sa fie alegerea perfecta pentru lucrul indelungat in industria constructiilor. 


Cupa de sortare / skeleton Kovaco

Cupa de skeleton este ideala pentru manipularea si sortarea materialului de constructie.

Materialele folosite in procesul de fabricare garanteaza o durata lunga de viata a atasamentului, fiabilitate si utilizarea eficienta a puterii de incarcare. 


Cupa pentru incarcare 4 in 1 Kovaco

Se poate efectua o varietate mare de sarcini de lucru cu ajutorul unui singur atasament. Cupa 4 in 1 este ideala pentru nivelat, incarcat, excavat si manipularea materialelor. 


Cupa voluminoasa pentru incarcare Kovaco

Cupa cu volum mare ideala pentru incarcarea materialelor vrac, materiale usoare, de exemplu porumb, rumegus, etc.


Cupa pentru incarcare 4 in 1 Kovaco

Se poate efectua o varietate mare de sarcini de lucru cu ajutorul unui singur atasament. Cupa 4 in 1 este ideala pentru nivelat, incarcat, excavat si manipularea materialelor. 


Despicator de lemne Kovaco

Despicator de lemne pentru tractoare, mini incarcatoare, incarcatoare sau macarale hidraulice.


Structura atasamentului si tehnologia de despicare permite manipularea lemnului intr-un mod rapid, facand ca acest echipament sa fie unul dintre cele mai eficiente din categoria celor de despicare a lemnului. 


Cupa pentru incarcare Kovaco

Materialele utilizate asigura o durata lunga de viata a atasamentului, fiabilitate si utilizarea eficienta a fortei de incarcare.


Dispozitiv de cuplare rapida Kovaco

Cupla rapida mecanica pentru buldoexcavatoare ce permite schimbarea foarte rapida a cupei multifunctionale cu alte atasamente. Este potrivita pentru schimbarea frecventa a atasamentelor la locul de munca. 

- schimb de atasament foarte usor

- placa de atasare nu interfereaza cu cupa multifunctionala

- prinderea dintr-o singura miscare cu ajutorul unui maner

- deplasare puternica in fata a centrului de greutate 


Foreza pentru pamant Kovaco

Foreza pentru pamant este destinata sapaturilor in adancime, fiind montata pe mini incarcatoare, mini excavatoare sau excavatoare. 


Helixul dublu pentru foraj poate fi montata pe diverse tipuri de utilaje, in conformitate cu tipul de sol cu care se lucreaza. 


Cupa de excavator pentru incarcare Kovaco

Cupa foarte lata, potrivita pentru lucrari de nivelare si curatare, in special in santuri, unde terenul nu prezinta pietre sau materiale dure.

Aceasta cupa se poate inclina la 45° in ambele directii considerand axul bratului. Acest lucru permite efectuarea unei curatari perfecte si nivelarea de-a lungul malurilor, chiar si cu bratul in afara axului. 


Dispozitiv de cuplare rapida Quick-Fit Kovaco

Cupla rapida mecanica pentru buldoexcavatoare ce permite schimbarea foarte rapida a cupei multifunctionale cu alte atasamente. Aceasta cupla rapida necesita modificari mecanice la prinderea cupei multifunctionale ce se vor efectua de catre un personal autorizat. Este potrivita pentru schimbarea frecventa a atasamentelor la locul de munca. 

schimb de atasament foarte usor

- placa de atasare nu interfereaza cu cupa multifunctionala

- prinderea dintr-o singura miscare cu ajutorul unui maner

- deplasare usoara in fata a centrului de greutate

- este necesara ajustarea placii de prindere, rigidizatorul este inclus in transport


Freza pentru zapada Kovaco

Freza pentru zapada este atasamentul perfect pentru curatare pe timp de iarna. Sufla zapada de pe drumurile de acces, trotuare sau in locuri inguste, unde numai mini incarcatoarele pot ajunge. Distanta max. de suflare este de 20 m. 


Furca pentru siloz Kovaco

Furca pentru siloz este ideala pentru manipularea silozurilor, paielor sau a gunoiului de grajd. 

Furcile se pot utiliza separat sau cu un graifer. 


Graifer pentru busteni Kovaco

Graiferul pentru lemne este perfect pentru manipularea materialelor, ridicarea si mutarea grinzilor sau bustenilor.

Designul robust si usor permite utilizarea echipamentului in orice situatie.


Freza pentru zapada Kovaco

Freza pentru zapada este atasamentul perfect pentru curatare pe timp de iarna. Sufla zapada de pe drumurile de acces, trotuare sau in locuri inguste, unde numai mini incarcatoarele pot ajunge. Distanta max. de suflare este de 15m. 


Lama spate de zapada Kovaco

Lama spate pentru tractor pentru impingerea materialelor vrac si curatarea zapezii in sezonul de iarna.


Lama pentru stivuitor Kovaco

Lama este destinata stivuitoarelor, pentru materialele vrac sau curatarea zapezii. Lama poate fi fabricata din HARDOX sau cauciuc si poate fi fixa sau ajustata manuala. 


Lama pentru zapada Kovaco

Lama pentru zapada cu ajustare hidraulica sau manuala, fabricata din HARDOX sau cauciuc. Este atasamentul perfect pentru curatare pe timp de iarna. 


Matura pivotanta pentru tractor Kovaco

Matura pivotanta pentru tractor permite eliminarea rapida a mizeriei de pe trotuar, drumuri, parcari sau magazine. Peria nu curata numai murdaria sau nisipul de pe suprafete, dar si zapada, intr-un mod rapid si usor. Peria inlocuieste munca manuala si permite curatarea unor suprafete mici sau mari cu un minim efort, in cel mai scurt timp.

Matura pivotanta pentru tractor este actionata de PTO (sursa de putere). 


Sistem hidraulic aditional Kovaco

Sistemul hidraulic aditional este alimentat de la axul cardanic al tractorului (PTO) si lucreaza ca un circuit hidraulic extern pentru atasamente care necesita un debit mare de ulei, precum suflantele de zapada sau placa compactoare.

Operatorul controleaza atasamentul din cabina tractorului. 


Tirant frontal Kovaco

Tirantul frontal in 3 puncte pentru tractor este potrivit pentru cuplarea atasamentelor KOVACO. Avantajele sale sunt montarea rapida pe tractor si stabilitatea structurii. Echipamentul este fabricat la comanda si formeaza impreuna cu tractorul un ansamblu unitar. Tirantul frontal se poate cupla cu urmatoarele atasamente:

- matura oscilanta
- matura
- lama frontala
- lama de zapada in "V"
- freza pentru zapada


Lama de zapada in V Kovaco

Lama se ajusteaza hidraulic spre dreapta sau stanga. Versiunea de baza reactioneaza la denivelarile terenului si absoarbe socurile.

Lama poate fi fabricata din HARDOX sau cauciuc dur.


Furci pentru stivuitor Kovaco

Furcile pentru stivuitor sunt fabricate pentru manipularea paletilor si transportul lor pe distante scurte, pe teren drept, in depozit sau in locurile de stocare a marfii. 


Cupa voluminoasa pentru stivuitor Kovaco

Cupa cu volum mare ideala pentru incarcarea materialelor vrac, materiale usoare, de exemplu porumb, rumegus, etc.

Lucru în România